Super chill monkey does Hollywood

Så fort Ella ser min dator så säger hon haaaape och hon menar att vi ska se detta klippet på Youtube:

 

Haha hon sitter och säger haaape, iss, biss, bæjsh, prrruutt, buhuuurr, mmmm, haa de och så dansar hon när apan dansar. Apan har blivit en favorit här hemma!

 

Ella lexikon:

haaape = ape/apa

iss = hiss

biss = buss

bæjsh = bajs

prrruutt = pruttljud när hon ser apans rumpa

buhuuurr = hon gör så när apan tar av sig och hon menar att han fryser

mmmm = när hon ser att apan äter

haa de = hej då




Torsdag

Underbar känsla idag, så där lagom mycket träningsverk. Så där lagom att jag blev peppad att träna efter jobbet men jag la mig i stället i solen (dem har kapat granen så att vi faktiskt har sol heeela dagen) som visserligen gick i moln typ när jag la mig men ändå.

Planen är att träna i helgen igen, tror ändå att Jonas skulle jobba en stund på dagen? Så då kan jag ju inviga Ella på barnepasset med! Åhh det är så gott att jag har kommit igång igen (HAHA efter en gång på gymmet) sist tröttnade jag faktiskt aldrig utan körde på i flera månader men jag var sjuk varannan vecka i stort sett så jag la ner för att bli helt frisk och sedan flyttade vi och nya rutiner kom in i bilden så jag la det lite på is. Fram tills igår!

Jag vet dock inte hur mycket mer jag hinner träna tills jag får semester, men förhoppningsvis är jag duktig nog och går lite prommisar och sånt när vi är i stugan. Och så finns ju Sportshopen där med och bara att gå in där och se på alla träningskläder och skor gör ju att man vill börja träna så förhoppningsvis latar jag inte ner mig totalt. Diciplin är ett ord som liksom har blivit inpräntat i mitt huvud oavsett om det gäller socker, shopping och nu träning.





Förvirrad_tjej_88

Igår gick jag förbi våran gamla lägenhet och fick världens ångest. Fasen vad jag saknar att bo där, nära till allt men ändå bodde vi precis vid parken så det kändes inte som att man bodde mitt i stan i alla fall. Och det var så sjukt fint, grönt över allt, hundar och människor som var ute och gick och folk som låg och solade sig i gräset.
Och så kom jag till Grünerløkka, älskade Grünerløkka! Det finns inget finare än Grünerløkka på våren och sommaren, allt liv och alla uteserveringar, det är utomlands.


Precis utanför våran gamla lägenhet.



Jag har verkligen kommit in i en period i mitt liv där jag inte vet vart jag ska. Jag vet inte vart jag vill bo eller hur jag vill bo. Jag vet inte vad jag vill jobba med när jag blir stor (missförstå mig rätt jag älskar mitt jobb men i framtiden vill jag utbilda mig) jag bara velar fram och tillbaka. Jag vill ha förändring men vet inte vad det är jag vill förändra.
Och alla dessa tankarna är skitjobbiga för jag kommer liksom ingenstans med dem, jag är bara fast på samma ställe oavsett. Jag har väl kommit i någon slags jag blev vuxen för fort kris antar jag och det löser väl sig så småning om men just precis nu är det jobbigt för jag har inga mål att jobba mot så livet liksom bara rullar på utan någon som helst mening (missförstå mig rätt igen, jag har världens bästa jobb, den bästa familjen och dem allra bästa vännerna så jag är absolut inte självmordsbenägen på något vis haha). Hade jag vetat att vi skulle skaffa något eget inom en snar framtid eller om vi ens visste vart vi vill bo så hade ju det löst några problem. Och så är ju de det där med pengar och tid. Jag blir galen, på riktigt!



Tjeeenare adrenalinet!

Elixia Power är ett pass där man tränar i grupp med en skivstång och fria vikter. Det är verkligen min favorit eftersom att man blir triggad av dem andra i gruppen av att inte ge upp samtidigt som jag väljer helt själv hur hårt jag vill köra och hur tunga vekter jag vill ha på eftersom att det är jag som ska få ut något av träningen.

För mig är det viktigt att instruktören gör passet till något roligt för annars är det väldigt lätt att man tröttnar och träningen blir tråkig och man plågar sig igenom passet.
Musiken är också mega viktig, i alla fall för mig för det är genom den jag också blir pushad till att fortsätta och inte ge upp och så kan man sjunga med och på så sätt försöka förtränga att benen viker sig.

Min absolut favorit instruktör hade jag när jag tränade Power på Elixia Rignes (där vi bodde innan). Ida var så otroligt duktig, passen var varierande, hon förklarade noga varje gång vi skulle göra någon ny övning, gav oss tips under tiden tillexempel på hur man håller rätt för att inte skada sig och för att vi skulle få ut det mesta av vår träning.
Hon var även kvar efter passet om man hade några frågor (tillexempel jag som har dumma knän och en dum axel) och hjälpte till och gav tips. Musiken var den allra bästa och hennes glada humör smittade av sig så att man varenda fredag och söndags morgon gick där ifrån med ett leende.
Och det är sånna instruktörer som Ida som gör att man vill fortsätta träna och längtar till nästa gång man ska få stå där i salen och svettas och bygga muskler. Träning ska vara kul!

Så om jag ska vara helt ärlig så har jag varit lite nervös för passet idag, jag har varit missförnöjd förut - samma pass men med olika instruktörer har gjort att jag inte har gått tillbaka. Men Ingunn Marie som körde passet idag var super duktig och jag tittade inte på klockan en enda gång (och det är ett stort plus), varierande, bra musik och hon var duktig på att lära ut och hjälpa till. Och så hade hon så sjukt snyggt tränade armar, sånna jag med vill ha, så det kommer att bli fler power onsdagar för min del!

Wohooo!! Och så får vi ju inte glömma hur jädrans gött det känns så här efteråt, dock är jag en smula orolig för att jag inte kommer komma upp ur sängen i morgon för jag känner allaredan hur träningsvärken smyger sig på. Fast och andra sidan gillar jag att ha lagom träningsvärk, man blir liksom boostad av att köra på igen!






Första träningen avklarad - I came I saw I conquered!



Skryteliskryt!

Idag har jag har eventuellt fått den fetaste lönen i mitt liv:


Tjugofyra kronor och nio öre! Det går bra nu kompis!

 

Nae så illa är det faktiskt inte, feriepengerne tar ju min lön denna månaden och jag blev ju anställd i ghd i maj och innan det har jag varit anställd genom Head Hunter Agency så lite mer än det där klirrar faktiskt in på kontot men det tog en stund innan jag fattade varför jag plötsligt fick sååå lite i lön haha!

 

Skryt nummer två:

 

 

Nya träningsbyxor ifrån Nike sjukt sköna skall tilläggas, köpta i Sportshopen i Grebbestad!

 

Jag har fått på mig träningskläderna vilket är en bra början! Snart ska jag cykla till Elixia och sedan ta ut mig helt på Powern.



Life is good!!





Då går vi på't igen!

Fröken Pousette stoltserar med sitt nya fina Elixia kort!

 

Åhh så gott det känns, jag bara sitter och myser med mitt fina gröna lilla Elixia kort! Poängen är att jag inte ska mysa med det utan faktiskt träna med det eller aa inte träna med kortet men för att komma in på Elixia och lyfta lite vekter så behöver jag det här fina gröna lilla kortet!

 

Jag har nämligen fått ett ryck dem senaste veckorna, jag har varit så sjukt sugen på att börja träna igen men vi sa ju upp våra medlemskap i höstas när vi flyttade hit för att vi båda fick nytt jobb å läming och hämtning ifrån barnehage och allt sånt där, vi fick helt enkelt inte tid till det men nu har vi liksom kommit in i rutiner och allt som heter vardag. Så jag skrev in mig i söndags och fick kortet idag (reeen och skär lycka) och det är inte meningen att jag ska träna ihjäl mig utan mer när jag har lust, precis hur ofta eller hur sällan jag vill (så länge jag inte bara är en stöttemedlem vill säga!) och det känns så jäädrans bra!

 

Jag bara längtar tills jag kan få sitta här och skryta för er över hur duktig jag har varit varje gång som har tagit mig till Elixia! Planen var att jag skulle göra det idag men Jonas sabbade min plan eftersom att han behövde åka in till jobbet en stund på kvällen igen. Men i morgon blir det Elixia power och då kan ingen stoppa mig!

 

 

 

 

Är det någon som joinar mig till beach 2012 så här över cyberspace?




Long time

Det värsta jag vet är bloggare som ber om ursäkt varje gång dem inte har bloggat på länge . . Men nu måste jag vara en av dem!

Alltså det klickar för mig här hemma, vårat internet suger, det laggar precis jämt och eftersom att blogg.se fortfarande(!!!) inte har skaffat sig någon app till iPhone/iPad (appen som Blogg.se förövrig lovade skulle komma ut i mars!!) så har jag liksom inte kunnat blogga. Så sorry men det är liksom inte med vilje det är två andra viktiga faktorer som faktiskt spelar in här!

Me and my man @ Terassen i Grebbestad!




Jumpstyle

Faan jag har så långa dagar på jobbet att jag inte orkar titta in här! Men vi lever och Ella smittade oss alla med ögoninflamation men nu mår vi bra och kureringen är snart över för oss alla tre!
Annars då?
Naamensååatte det är ju midsommar i helgen så jag tar med mig Jonas, Ella och Jørgen till Grebbestad för att fira den där, dock ser det ut som att den minsta i gänget uteblir vid dem senare tillställningarna men det är nog bäst så!

Annars har jag insett mitt kall här i livet:

Jumpstyle

 

Och det bästa är att jag redan har fått med mig Frugan och Mia, man kan där med kalla oss ett Jumping lag! Så knyt Buffalona och på med neon stassen så kör vi! Fler som vill joina på laget? Eventuellt lagnamn?




ghd Gold Series




Vett och etikett i trafiken.

Saker jag hatar när jag kör bil och bil kör jag ju ganska mycket, ca 500 mil sedan mitten av februari och med andra ord får jag vara med om mycket:


Cycklister, supert att dem tänker på miljön och allt sånt där genom att ta cykeln till och från jobbet, men herregud ligg inte i mitten av vägen, kör inte mot rött, tro inte att det är ni som äger vägen. Cyklister borde precis som bilister vara tvugna till att ta körkort för det verkar som att dem har sina egna lagar och regler?


Arga bilister, som verkar vara precis felfria när det gäller bilkörning och gör en höna av en fjäder om man skulle råka göra minsta lilla felet i trafiken, snacka om att slösa onödig energi eftersom att dem med ganska stor sannolikhet har brytit en liten oviktig regel minst en gång i sitt liv.


Arga bilister som blir arga på dig när det egentligen är dem som bryter mot reglerna, vad är det med folk? En gång körde jag i en rondell och blinkade ut och då kommer det en bil ifrån höger sida som också kör in i rondellen och ska ut där jag ska ut så att både han och jag får tvärnita. OCH så blir han arg på MIG?! Höjer näven och jag ser hur han svär åt mig och huvudet nästan sprängs av ilska. Jag som trodde att det var jag som hade körrätt när jag var inne i rondellen?!


Arga gångare som ska över övergångställe och överreagerar, i Norge är det inte som i Sverige lag på att du ska stanna för folk som ska över övergångsstället (norrmän rätta mig om jag har fel? För jag har nämligen aldrig märkt att den regeln finns i Norge i alla fall). Men så en morgon så stog det en dam och väntade på att få gå över vid övergånsstället och det körde förbi tre bilar och en cyklist och när jag väl stannar för henne (av ren vana eftersom att jag är svensk) så står hon och viftar, svär och säger till mig att detta är ett övergångsställe och att hon ska över. VARFÖR I HELA FRIDENS NAMN SKRIKER DU PÅ MIG FÖR?! DET VAR JU FÖR FASEN JAG SOM STANNADE FÖR DIG SÅ ATT DU KUNDE GÅ ÖVER skulle jag ha skrikit åt henne i stället log jag körde vidare var arg resten av dagen för att jag inte hade skrikigt det till henne. Jävla kärring!


Bilister som ligger dig i röven, helst ska dem ligga så nära att du känner hur dem pustar dig i nacken. Vad är deras problem? Om dem nu tycker att jag kör sakta (vilket jag inte gör jag kör liksom inte saktare än vad fartskyltarna säger) KÖR OM MIG!! Men nae helst ska dem ligga kvar där bak så nära att dem nästan kör dig hem!


Bilister som ligger dig i röven när du gör en omkörning på motorvägen, herregud! Jag kör antagligen också om för att jag med tycker att bilen som låg framför mig körde på tok för sakta, det tar mig ett par tre sekunder att köra om och köra till sidan så att du kan köra vidare och dem tre sekunderna kan du väl i alla fall spara dig från att eventuellt köra in i baken på mig?!


Bilister som ligger dig i röven och blinkar som den värstaste strob lampan när du gör en omkörning på motorvägen, alltså jag förstog redan när du började sniffa mig i nacken att du vill att jag ska gasa på så att du kan fortsätta med ditt race . . Men snälla! Att blinka som om jag plötsligt befann mig på den värstaste trance festen gör liksom inte att jag ökar farten, snarare tvärtom?


Bilister som inte blinkar in och ut i rondellen, när jag gick på körskola så var det A och O att först blinka för att visa åt vilket håll du ska (om du nu inte ska rakt fram) och sedan blinka ut. (I Borås har ju till och med Polisen bötfällt flera stycken som inte blinkade rätt eller överhuvudtaget. Jaa för att sedan bryta det själva så klart, fint när lagens långa arm inte kan reglerna själva?) Guud va många minuter i mitt liv jag hade sparat om dem som ska ut ur rondellen hade blinkat om dem ska ut innan mig för ibland står man liksom och väntar på att dem ska köra förbi en men så åker dom av svängen innan och där står jag som ett fån och kunde kört för länge sedan.


Motorcyklister
, varenda gång jag står i en bilkö (vilket händer ofta eftersom att jag bor i en huvudstad) så svär jag så att jag blir alldeles svart om tungan just för att kön står helt still och jag vill hem. Och tillråga på allt så kommer dem där jädrans motorcyklisterna och kör i mellan bilarna, bara så där och förstör min dag ännu mer. Och varenda gång det händer så svär jag lite till över att jag inte har tagit motorcykelkörkort och eventuelt haft en motorcykel som "arbetsbil". Precis som ett helgon kommer dem där i mellan oss i kön och bara kör förbi medans vi står precis blick stilla!


Bilköer, hur uppstår dem? Ena stunden står man precis blixstilla för att sedan köra på som att det inte har varit en endaste kö i hela världen?


Bilister som inte flyttar sig för en bil med blåa sirener, dem flesta vet att blåa sirener och tillhörande tjut betyder olycka av ett eller annat slag. Antingen är dem oflyttbara bilisterna både döva och färgbilnda eftersom att dem vägrar köra till sidan när en ambulans/polisbil/brandbil kör bakom dem eller så är dem sadister som älskar att försvåra för andra eller så har dem helt enkelt inte alla knivar i lådan och inte förstår att bilen bakom faktiskt har rätt till att ligga och nosa dem i nacken samtidigt som dem blinkar för att dem ska flytta sig.



. . Alltså jag tycker om att köra bil men ibland kan man inte annat än att bli en gnutta frustrerad över sina medtrafikanter! Saker som jag tillexempel tycker om när jag kör bil:


Civilpolisen, det finns inget som är så roligt som när en bil som eventuellet har legat och tryckt i bakre delen av min bil och blinkat för att sedan susa förbi mig med gasen i botten för att några minuter senare bli stoppad av civilpolisen. Då blir jag lite så där varm innombords och ler ett sånt där hånfullt leende och bara myser.


Bilister som gör något oväntat, typ släpper före mig även om det är dem som har högerregeln på sin sida. Dem som slänger av världens leende och helgonförklarar mig för att jag har stoppat för dem när jag egentligen inte behövde. Ja dem där som det finns för få av helt enkelt!


/Tjejen som kör som en gud




Det här inlägget påminner mig lite om det jag skrev tillsammans med Mr.C. Inlägget som det blev en jädrans uppståndelse över eftersom att det fanns trötta små anonyma bloggtroll som absolut var helt humor befriade men även dem som faktiskt förstog ironin i det hela. Mr C som jag verkligen borde höra av mig till och koka i hop ett nytt inlägg med, efter en evighets tystnad från min sida, det ska bli ändring på det Mr C, jag lovar!



Men åh orka!

Igår när vi tittade American History X (som för övrigt är en så jädrans bra film) så kände jag att det började klegga i mitt öga och i morses när jag vaknade fick jag inte upp ena ögat och andra ögat var halft igenlimmat. Åhhh så nu har jag suttit på legevakten sedan halv 10 och kom precis hem. Men mest av allt så tycker jag ännu syndare om Ella för nu vet jag hur ont hon har haft, i båda ögonen dessutom.
Men förhoppningsvis blir det inte värre än så här eftersom att jag redan har börjat kurera mig.

Jonas och Ella har åkt iväg till Jonas familj i Kongsberg men jag orkade verkligen inte åka dit när jag är igenlimmad och med förkyldning i kroppen, lite trist eftersom att jag, Jonas, Julle och Jørgen (dem fyra J:na haha) skulle ut och göra Kongsberg ikväll! Men that's life och jag får helt enkelt köra klackarna i taket med dem en annan gång!


Gangstas?! (Ella med rejält svullna ögon)




T.G.I.F

Ett stycke sjukt barn (och Shrek så klart), en gotte sugen Malin och en Jonas som snart kommer innanför dörren!


Thank God It's Friday!




Eventuellt de bästa sol/glasögonen!

Balla när man tutar runt på vägarna i Norge i skinande sol.

 

Otroligt praktiska när man kör i tunnlar eller parkeringshus.

 

 

. . Eventuellt dem fulaste sol/glasögonen någonsin haha!!




Starstrucked

Jag berättade ju för ett tag sedan om att jag blev starstrucked när jag och frugan var ute dagen innan 17 maj. Haha jag är nog världens töntigaste när det kommer till sånt men det är ju så jädrans kul att träffa på kändisar! Hahaha låt mig skratta åt mig själv när jag säger kändisar för snubben kom aldrig ens in i Big Brother huset, men ändå han fick sina 15 minutes of fame och det räcker gott och väl för att jag ska bli starstrucked. (Det ska med andra ord inte mycket till för att vara en "kändis" i mina ögon!!)



Bilden är väl inte den mest smickrande på någon av oss men här har ni honom "BB Hunken Martin" och så frugan och jag så klart!

 

Det började med att Manolo stängde och vi skulle hämta våra jackor, där träffade vi Nils (finaste namnet på någon i våran ålder? Jag smälte lite faktiskt) som letade efter en kompis som vi kom fram till att jag och frugan hade täffat för typ tre år sedan när vi var ute, vi har kallat honom för fröken eftersom att han då jobbade som dagisfröken. I vilket fall som helst försökte vi hjälpa Nils att hitta fröken men vi hittade inte fröken utan i stället hittade jag BB Hunken! Och där kom mitt starstruck moment!!

Det visade sig då att Martin, Nils och Fröken var kompisar, världen är bra liten ibland! Oavsett så var både Martin och Nils två otroligt snälla killar, gött gäng gött häng och Hunk Martin är förövrigt snyggare i verkligehetn än vad han var på tv och det är ju bra för honom!




Dagen innan fredag

Ellas ögon var ännu värre idag, knallröda och kläggiga så jag tog förmiddagspasset och så kom Jonas hem och så åkte jag och jobbade en stund och så åkte Jonas och jobbade en stund igen. Och i morgon är Jonas hemma förmiddagen och jag eftermiddagen. Det ska inte vara lätt med en liten sjukling men man kan inte säga annat än att vi är duktiga på att pussla i alla fall haha!

Och jo vi kan ta VAB (heter väl så i Sverige? Vet inte vad man säger på norska heller haha) dagar men vi har redan tagit ut ganska mycket bara under dem senastte månaderna och än är ju inte året slut och det funkar bra för oss att göra så här nu i alla fall.

Jag kom för övrigt på en as bra idé nu när jag satt här men eftersom att jag är bloggare så kan jag inte avslöja något! HAHA. Fan va tönig jag är . . !! Haha!

Näääämensååatte det var väl det tror jag?


Bilden har visserligen inget med det jag har skrivit att göra men jag vill bara att ni ska se mig med mina clip-on extentions. Fanders vad jag älskar att ha långt tjockt hår!




My second wife

Lite stolt man blir när man går runt på ett köpcenter i Drøbak och ser sin andra fru hänga där som värsta modellen!

 

Fellan är bakarN på Meny Lambertseter!




Snicksnack

Ella igår! Haha hon är så söt, hon hade suttit en stund innan jag började filma och höll i mig och pratade, vad hon pratade om är dessvärre oklart. Hon gjorde så här mot Jonas med härromdagen, så allvarlig haha!



Stackars Ella, det ser ut som att hon har fått en smäll på ögat! Men go är hon i vilket fall som helst!




Øyekatarr

Ellas ena öga rann i morses så hon och Jonas fick åka till legen i förmiddags och det var som vi trodde ögoninflamation så nu är vi på en tredje kur på . . tre månader? Och det smittar ju så lätt med från ena ögat till det andra så det är en glad blandat med ledsen tjej här hemma med rinnande och kleggande ögon. Uscha meej!

Men här får ni en liten video på oss i alla fall!




All eyes on me!

Jag har ifrån början ganska långa ögonfransar men jag är ju en person som älskar att prova nya saker så jag beställde hem ögonfransnäring ifrån Neulash, jag köpte 3.2 ml för 783:- norska kronor (895:- svenska) eftersom att jag inte visste om det skulle fungera så att jag hellre kunde köpa mer i efterhand. Och om det fungerade? Det kan man lugnt säga.

 

Mina fransar har blivit betydligt mycket längre, tätare och mörkare.

Neulash fungerar även att använda på ögonbrynen om man behöver mer hår där (kanske jag borde prova) men nu har det även kommit neuveauBrow som är ägnat bara till ögonbrynen.

 

Före utan mascara

 

Två månader efter utan mascara.

 

Före utan maskara. (Det finns även en del som har kommenterat att jag har fina ögonbryn, ja här ser ni hur dem ser ut när jag inte har målat dem, knappt några bryn alls!!)

 

 

Före utan mascara.

 

2 månader efter utan mascara.

 

Före med mascara (denna bilden är gammal men fransarna hade samma längd då som innan jag började använda Neulash).

 

 

Efter två månader med Neulash och mascara:


På denna bilden är dem nästan för långa, men jag gillar't!

 

Jag har använt Neulash varje kväll (med undantag för tre kvällar då jag hade druckit och var smart nog att inte lägga på det för att eventuellt träffa helt fel) på både övre och undre fransraden i två månaders tid. Nu när jag känner att jag är nöjd med min längd så gör jag det cirka varannan dag för att hålla resultatet.

 

Om jag är nöjd? Absolut! Om jag rekomenderar det? Absolut, det håller vad det lovar och det är prisvärt!

 

Om ni vill veta mer om Neulash så gå in på deras hemsida, där får ni en utförlig beskrivning om hur det fungerar och hur man använder det.




Solig mandaaag!

Eftersom att det var röd dag i Norge i går och solen sken så tillbringade vi måndagen med några timmar på stranden.

 

Vi skippade Huk som vi brukar vara på annars, det är så mycket folk där och alltid folk man känner (oj nu lät jag väldigt socialt missanpassad) och det orkade vi helt enkelt inte igår så vi åkte till Hvervenbukta som ligger några minuter med bil ifrån oss och det var verkligen en familje strand, passade oss bra med andra ord. Så det blev ett par timmar i solen, sandlek och fotdopp i havet. FY satan vad kallt det var i vattnet haha.

Men vi glömde ta med barnvagnen till Ella och hon ville inte sova på handuken så vi åkte hem och det blev ganska lagom för det blev precis proppfullt med folk på den stranden med. Men en sjukt mysig dag hade vi i alla fall!

 

Under helgen har jag kommit fram till att det borde införas tre dagars helg, alltid, varje helg! Man slipper liksom söndagsångesten för man är ledig lagom många dagar och hinner verkligen ladda upp batterierna. Hmm . . Vem ringer man då? Stoltenberg?! (För er svenskar så är Jens Stoltenberg Norges statsminister)

 

 

 

 

 

Ella fick sin efterlängtade gass ;)

 

En lite rolig händelse här hemma förra veckan var att när vi var i stugan så lärde sig Ella att mamma och pappa hade glass i frysen uppe så hon sa gass och gick upp för trappan. Dagen efter när vi var hemma i Norge igen så sa Jonas Ella vil du ha et glass med melk? varpå Ella blir megaglad och säger gass gass gass!

Haha ibland blir det knas när man pratar två olika språk för glass på norska är glas på svenska och i Norge säger man is till glass. Så jag räddade situationen och sa att vi har ingen glass det är bara mormor och morfar som har det i sin hytte ;) Toookigt!







17 maj

Jag och Ella på väg in till byn med T-banan

 

 

Ella dricker en färskpressad juice som pappa Jonas precis har lagat! Dagen till ära öppnade Very Juicy sin uteservering mitt på Karl Johan, jag är verkligen en stolt (blivande, någon gång i framtiden) fru, Jonas är otroligt duktig på det han gör!

 

Bästaste Jodie hälsade på oss i Oslo efter att ha varit ute och rest i sex månader i Asien, Australien och Nya Zeeland. Åh det var så kul att få träffa henne och hon borde flytta hit igen, det tycker jag minsann!

 

17 maj tillbringades lite halvt bakis tillsammans med Ella, Jodie, Frugan och Buddha. Vi åkte in rätt så sent men gick längst Karl Johan för att försöka hitta ett ställe att äta på, mission impossible haha! Vi gick ända i från stan upp till Grünerløkka, som egentligen inte är mega långt men ändå vi var rätt så slitna. Längst upp på Grünerløkka så fick vi i alla fall i oss lite mat och sedan var dagen slut typ?




Fellan sin bursdag!

Som sagt för några helger sedan firade jag, Frugan och Fellan att Fellan fyllde år så jag och Frugan bjöd med henne till Wallmans Salonger. Det bästa var att Fella inte hade en aning om vart vi skulle eftersom att vi bara hade sagt att vi skulle ses på Jernbanetorget 17.45. Så när hon fick se den stora Wallmans skylten och vi berättade att det var dit vi skulle så skrek hon och blev precis mega glad. Och det som var så bra med prellen var ju att jag och Frugan också fick vara med och uppleva det hela :)

Så vi har sagt att detta ska bli en födelsedags tradition!


Den officiella spegel bilden

 

Full fest!

 

Fellan, Frugan och jag!

 

Efter Wallmans så åkte vi ner till AkerBrygge och mötte upp Buddhas (Frugans man) lillebror och sedan vidare till Manolo där vi dansade röven av oss. Manolo är grymt bra måste jag säga, kanske lite för varmt men sjukt bra stämning och den bästa musiken, har alltid kul när jag är där!

 

Tack för en toppen kväll världens bästa tjejor! Längtar till nästa gång ♥




Men åhh jag dör ♥

Ella hade på sig en super söt dress som hon har blivit förälskad i och det är lite speciellt eftersom att det är Danielles mamma som har sytt den :)

 

 

Se på världens sötaste unge!! Åhh jag dör!

 

Ella hade fotografering i barnehagen i går och så fick vi en inloggning så att vi kunde se bilderna direkt och beställa vilka storlekar och sånt där. Se på henne!

Jag trodde verkligen inte att bilderna skulle bli så bra, dem är ju så små och skeptiska fortfarande men gud som jag längtar tills vi får hem bilderna nu.

 

Man borde ju eventuellt beställa hem bilderna på muggar, kepsar, magneter, drickflaskor och ett par snökulor? Haha nej så illa är det inte men jääädrar i mig vad vi är stolta över våran lilla skatt ♥




Lilla familjen är redo för långhelg

 

 

Det är röd dag på måndag i Norge så det blir inget jobb förens på tisdag, lovely ♥




ghd news

ghd's tre nya limited editions Glamour, New wave och Boho chic

 

För några veckor sedan hade ghd ett PR event som blev väldigt lyckat. Vi bjöd in en hel hög med frisörer och hade lite frisyr show, visning av nya produkt serien Style, de nya limited edition Iconic Eras, och våra nya borstar.

 

Och så här snygg var jag dagen till ära:

 

 

Boho Chic



Nya borstar! En sak är säker och det är att jag ska ha en borst skola för er här inne, herregud det är så mycket som jag inte hade en aning om, en borste är en borste liksom? Men ack så fel jag hade!


 

ghd's styling produktserie Style och jag är verkligen otroligt nöjd med alla produkterna! Dem luktar sjukt gott, är dryga, det syns inte att man har massa produkter i håret men dem gör verkligen sitt jobb! Så det här kommer ni också få se en del av här i bloggen!




It's leaking

Vi har lekage här hemma, det regnar in ifrån taket . .

Härrom dagen låg det nämligen vatten under kaffekokaren och det var ett mysterium för oss hur det hade hamnat där, vi avvaktade för att se om det var kaffekokarn som läckte. Men så har det inte kommit vatten på ett par dagar så då tänkte vi att någon bara hade glömt att torka upp efter sig.

Men det har ös regnat i natt så i morses låg det vatten på heeela köksbänken som har droppat ner ifrån taket längst med hela väggen. Not fun at all!
Men nu har jag ställt en skål och en hög med handukar under allt droppande så får vi säga till dem vi hyr av ikväll.


Och det är ju bara att hålla tummarna på att det inte har gjort så mycket skada än utan att det bara är att byta tegelplattorna på taket eller nått sånt, orkar liksom inte riva ut hela köket.





Party morsan!

 

Jag hittade bland annat ett par otroligt fula spetsiga joker skor i Frugans trappuppgång, vem äger ett par sånna?!

 

Tro det eller ej men morsan har varit ute och svirat en hel del i det senaste, underbart! Dessvärre har jag inte så mycket bilder ifrån det eftersom att det är frugan och lillfrugan som har stått för den biten så dem bilderna får väl helt enkelt komma senare! Men jag har i alla fall varit på Wallmans salonger tillsammans med frugan och lillfrugan, vi firade nämligen lillfrugans födelsedag, jag och frugan bjussade på kalajset (lillfrugan stog visserligen för garderob kostnaden haha;) och jag tror faktiskt att det är den bästa födelsedags prellen jag någonsin har gett bort eftersom att vi alla tre hade den bästa kvällen.

Vi trodde att vi var som dem i Sex and the city, vi åt otroligt god mat, drack alkohol och hade en hejdundrandes utgång efter det. Jag har kommit fram till att man alltid borde börja sina kvällar på Wallmans Salonger!



Ella, then & now.

17 maj 2010.

 

17 maj 2011.

 

Ella i samma bunad, på första bilden var hon 9 månader och på andra bilden var hon 1 år och 9 månader. Det är verkligen helt sjukt hur fort tiden går. Snart kommer hon stå där som en 15 årig konfirmant med en bunad värd flera tusen!

 

 

Kan någon berätta för mig hur man tar vara på tiden?




Bursdagsfeiring i spanien, nästan!

Våran skatt och jag efter kalajset ♥


Lill Maria fyllde år och massbombade om att hon ville firas på San Leandro som är en tapas bar, dem har tre stycken här i Oslo och vi var på den som ligger på Majorstuen och vi hade en så mysig kväll!

 

San Leandro är verkligen spanskt, när vi kom in möttes vi av spanjorer som önskade oss välkomna med en halv trasig engelska och maten var hur god som helst! Jag och Jonas körde på stort och beställde Meny España som innehöll 12 olika små rätter. Sjukligt gott, till och med Ella åt som aldrig förr!

Och utöver super god mat så hade vi ett super sällskap, ingen kände i stort sett någon mer än att alla kände Maria och det var himla kul att får träffa alla andra av Marias vänner. Så tack finaste Maria för en super mysig kväll (även om det var snart två månader sedan vi firade dig) jag är glad i dig ska du veta!

 

 

Min fina Maria!


Det roliga var när jag, Jonas och Ella skulle hem då säger jag "Gracias, bye bye!" till personalen haha! Då förstår ni kanske att dem verkligen har lyckats få in den spanska känslan under kvällen. Så jag rekomenderar er verkligen att ta en tur hit om ni är i Oslo och vill ha lite medelhavs feeling.



Guess who's back, back again, Possan is back, tell a friend!!

 

 

Min dator har varit på vift men nu är den hemma igen så nu kör vi på som vanligt!

 

 

Men hur fasen startar man igen efter ett sånt här långt uppehåll?! Det tål att tänkas på . .




  • <- Gå tillbaka
  • bloglovin

    Du får gärna låna mina bilder men då vill jag att du frågar mig först!

    Kontakta mig på: [email protected]

    RSS 2.0