Lila retro

Dagens korta naglar!


Eftersom att jag inte får tummer ur att pilla ihop filmen om hur jag gör mina naglar så får det bli ett enkelt inlägg i stället.
Jag har beställt mitt ifrån Konad, det går även att köpa ifrån Nelly.com men dem har inte lika stort utbud som Konad.


Här visar dem hur man gör.


Jag tycker att det är ett kul sätt att få fina och annorlunda naglar på och det enda som sätter stopp är egentligen din fantasi! Själva stämplingen tar inte så långt tid det är mest arbetet innan, alla lager som ska torka men det ska jag i alla fall slänga upp en video på ganska så snart!





All eyes on me

Idag provade jag den andra ögonskuggan ifrån Viva la Diva, den är turkos/ljusblå/guld skimrande och den får också tummen upp!

gif creator

Viva la Diva - 662 Aqua, 50 kr.

 




Ut på tur, aldrig sur!

Ha de mamma nu ska jag och pappa på tur!!

 

Töffa elle va?

 

 

 

 






Swedish mafia

Wow, efter nio månader så vet vi vilket medborgarskap/stadsborgerskap Ella har! Haha det känns som att jag har mailat miljoner med mail (läs tre) för att få reda på vilket medborgarskap/stadsborgerskap hon har eftersom att jag är svensk medborgare, Jonas är tysk medborgare och Ella är född i Norge och bara har norsk personnummer så var det inte helt lätt för oss att veta det heller och eftersom att vi ska resa i sommar så måste Ella ha pass.

Efter första mailet till svenska ambassaden så sa dem att hon är svensk medborgare på grund utav att jag är det. Så då tänkte jag att jag mailar svenska folkregistret för att få ett svensk personnummer till henne. Men jag fick då svar att hon inte kan få ett svenskt personnummer om hon inte har bott i Sverige . . Okej tänkte jag men då har hon väl inget medborgarskap i sådana fall eftersom att hon inte är norsk och hon inte är svensk . .
Så jag mailade till norska folkregistret men där har jag aldrig fått något svar men så idag så ringde Jonas till dem och frågade hur vi skulle göra när hon ska få ett pass och då fick vi svar att hon alltså är svensk medborgare och detta skulle vi få på papper så att vi kan gå till svenska ambassaden och där ha en himla procedur innan hon kan få sitt svenska personnummer och tillslut sitt pass.

Haha en himla röra eller hur? Men nu är det i alla fall löst och Ella är alltså svensk! Precis hur bra som helst!




God morgon soliga fredag!

 

Vi startade dagen med morgon kos och nu är det off to Elixia för att svänga på fläsket!




Tillbaka på ruta ett?

Jag har haft tio dagars uppehåll ifrån träningen på grund utav att vi var i Sverige, jag blev sjuk och Ella blev sjuk. Men idag var Jonas hemma med Ella på morgonen så jag gick och tränade. Herregud vad jag har tappat på tio dagar, det är helt sjukt! Det kändes ungefär som att jag var tillbaka på noll igen, sjukt tråkigt men det är nog bara att bita ihop och fortätta så är jag nog fort tillbaka igen, för idag är jag sjukt trött med men det är bara så opeppande just precis i denna stunden.




Ett stort plus till Veets vax!

Jag kom på att jag har glömt att berätta om att jag har testat Veet® warm wax - orientalisk formula och jag måste säga att det var överraskande bra!

Jag har aldrig testat att vaxa benen själv innan men eftersom att min epilator gick sönder så var jag ju tvungen att göra något åt mina två lurviga så jag köpte Veets vax för att prova.

Man börjar med att värma upp burken i micron eller i ett vattenbad och spateln som man kletar på vaxet med har en indikator som visar om vaxet är för varmt så att man inte ska bränna sig, ett stort plus tycker jag.
När vaxet väl var uppvärmt så var det bara att kleta på lite vax på benet, lägga på en stripa och ett, två, tre så drog jag. Och så fortsatte jag med den proceduren tills det mesta var borta.

Det var helt klart mycket svårar att göra det på sig själv och lite små kletigt men om man inte har råd att vaxa benen hos en terapeut så är det absolut ett bra budget alternativ och man kan ju ta hjälp utav en kompis.

+ Att det fanns en indikator som visar om det är för varmt var verkligen jätte bra för att vax kan bli otroligt varmt och man kan få svåra brännskador om man skulle ha otur.
+ Att det var så lätt att föra på.
+ Striporna man använder är verkligen hållbara! Och tvättar man dem efter användning så kan man använda dem igen vilket gör att det blir ännu mer ekonomiskt!
+ Det blev verkligen ett hållbart resultat.
- Att det är svårt att komma åt alla ställen tillexempel på baksidan av benen.
- Att det är lite småkletigt.

Men läs noga på anvisningarna om hur du ska göra innan du börjar och testa på ett litet område först för att se att du klarar av smärtan och tål vaxet. Jag själv har ganska hög smärtgräns så jag tycker inte att det gjorde så ont!

gif creator





Jag diggar Viva la Diva!

Jag har gått omkring och tyckt att Viva la Diva är ett billigt märke och därför trott att deras ögonskuggor är skit. Men ack så fel jag hade!
Viva la Diva har väldigt bra pigment i sina ögonskuggor och det är lätt värt 50 kronor för en skugga. Det enda minuset är att dem är lite "smuliga" så det är viktigt att man använder stoppers när man lägger dem för annars finns det risk för att man är tvungen att göra om hela basen eftersom att det smular och lägger sig under ögat.

Idag använde jag den mörkgröna 610 Dark Green.

Jag ser allt att jag har slarvat lite men det får ni helt enkelt ta!

Bilderna visar inte hur bra färgen är egentligen, för den skimrar väldigt fint. Det är alltså den mörkgröna längst ut och under som är från Viva la Diva. Resten av skuggorna är ifrån Make Up Store.


"Stoppers" är vanligt puder som du lägger för att skydda så att det inte fastnar massa skugga i din bas. När du är klar så är det bara att borsta bort den.




Moster Ingeborg vad i allsin dar har du på dig?!

Jag har införskaffat mig några barn cd skivor med alla härliga barnsånger, tro mig jag är verkligen nostalgisk här hemma och får upp massa minnen när man har suttit i en ring på dagis/barnehage och sjungt dessa sånger. Härliga minnen!

Jag har bland annat sjungt om moster Ingeborg och jag har blivit väldigt fundersam över vad den där mostern egentligen har på sig . .

- Och så svajar plymen och plymen svajar så, och så svajar plymen och plymen svajar så . .

Vad i hela fridens namn är en plym?! Plym, plym, plym . . Är det ett paraply dem menar?

- Och så svajar muffen och muffen svajar så, och så svajar muffen och muffen svajar så . .
Vadå muffen?! Är det fiffi hon springer runt och visar på stan liksom?

Jag vet inte alltså men jag tror att den där Ingeborg behöver en rejäl uppgradering av sin garderob om inte annat så är det nog dags att uppdatera texten till låten!





Hallå onsdag!

Jag tror allt att jag ska ta mig en tur till Elixia idag för jag har inte tränat på 1,5 vecka och nu mår ju mini me mycket bättre så nu kan hon också joina mig dit. Jag längar efter att få springa och det är ett bra tecken!!




Buzzador!

Tjoho!

Igår fick jag, eller kanske ska skriva Ella, hem ett paket ifrån Buzzador!



Buzzador är en marknadsföringskanal där konsumenter delar med sig av sin ärliga uppfattning om produkter eller tjänster. Som medlem får man inbjudningar till olika kampanjer för produkter eller tjänster och om man känner att en kampanj passar en så får man bara anmäla sitt intresse och förhoppninsvis kommer man med i kampanjen.
Jag (Ella) kom med i kampanjen om att prova NaturNes nya fruktpuré från 8 månader med smakerna Äpple-Päron och Äpple-Banan och fick hem paketet igår med 24 burkar som Ella ska få äta och "godkänna".

Buzzador har massa olika kampanjer det kan vara shampoo, mat, tvål, spel, i stort sett allt och vill du, och Buzzador tycker att en kampanj passar dig så får du alltså prova på produkten. Det kostar ingenting att gå med i Buzzador det enda du behöver göra när du är med i en kampanj är att förmedla andra om produkten, ta bilder och skriva rapporter om vad du tycker.
Så om du vill bli en Buzzador så är det bara att bli medlem och ni får gärna skriva mitt namn som referens!

Så eftersom att det var mat till Ella och hon inte kan avgöra mer än att hon skulle spotta ut maten om det skulle smaka pyton så smakar jag så klart med på det. Jag skulle inte ge Ella något som jag själv inte tyckte smakade gott! Plus att jag skickade med några burkar till Marias systerson så att även han får smaka och "säga sin mening".

Om ni vill ha mer info kan ni gå in på Buzzadors hemsida!



Jaa hallå ja!

Mini me mår mycket bättre och det är skönt, jag har dock fått några bassilusker i mitt öga som kliar helt sjukt mycket men så atteee annars är det bra och så där!

Maria var här igår och healade mig, hon går nämligen en sån skola så jag fick vara hennes försökskanin! Maria är så duktig och kan verkligen det hon håller på med och jag tycker att det är så otroligt häftigt, att hon får fram saker om mig som stämmer och som jag absolut inte har berättat för henne.
Hade jag bara haft lite mer pengar så hade jag också börjat på den skolan, det är nämligen bara 1 till 2 kvällar i veckan så man kan ju göra det efter jobbet när den tiden kommer. Men det får nog bli om några år. Men jag ska i alla fall försöka gå på dera introduktionskurs nu i juni och jag gledjer mig verkligen!

Har inga festliga nyheter att berätta heller mer än att jag ska deklarera och skicka in lite papper till CSN. Wohoo the fabulous life of Fröken Pousette! Men ha en fin dag, för det ska jag och min lilla familj i alla fall ha!

Ella och Ellas mormor (Ni ser kanske vart Ellas blåa ögon kommer ifrån?)





Jag vill ha:

 

När jag har klarat mitt mål till beach 2010 vill jag ha denna, me like helt enkelt! Den finns på Illusion.no




Basselusken

Så där nu har vi varit hos legen med den lilla bakterieklumpen i familjen!

Jag och Jonas blev sjukt nervösa när dem sa att Ella skulle ta blodprov så vi laddade med nappar/smokker, kramar och massa kärlek, en uppladdning som var helt förgäves eftersom att Ella inte ens reagerade på att det stack i hennes finger (var tog klistemärkes lådan vägen som man fick välja ifrån när man hade varit duktig och tagit blodprov hos doktorn?!) och hon hade 80 någonting med bakterier i kroppen, vilket legen sa var väldigt mycket. Han sa att han var lite chockad över hur glad Ella var trots det för hade det varit han som hade så mycket bakterier i kroppen så hade han legat helt utslagen. Men det är alltså ingen fara, utan bara en jädrans massa bassilusker som snorar runt i henne lilla kropp.

Så nu är det antibiotika kur här i några dagar, vilket jag och Jonas trodde skulle bli några dagar fulla med skrik med tanke på att mediciner brukar smaka allt annat än gott. Men den här lilla fröken äter i stort sett allt så hon blev arg när det inte fanns någon medicin kvar att få(?), tur att det var den reaktionen i alla fall!

Eftersom att det är min blogg och vårt barn jag skriver om så är jag fullt medveten om att jag skryter om vårat lilla A-barn här hemma. Men det är lov att göra som förälder förstår ni för kärleken till våran lilla prinsessa är oändlig och stoltheten över henne är enorm ♥




Söndagskos!

Det finns inte så mycket mer att säga än att det går åt ofattliga mängder toalettpapper till en snorig liten näsa och jag är glad att jag la mig samtidigt som Ella igår eftersom att natten var sådär för Ellas del. Mammahjärtat gör ont när Ella är ledsen och jag inte vet vad det är som är fel mer än att hennes kropp är precis kokvarm. Tur att vi ska till legen i morgon i alla fall!

Jag önskar er i alla fall en fin söndag och så kan ni få en töff bild på mig med!




Snörvel och majskrokar

Ella sitter, snörvlandes och fortfarande febrig, och myser i sina fina tofflor som hon har fått av min bästis Wide, samtidigt som hon käkar majskrokar. Jag tror allt att jag hörde att hon sa att jag skulle hälsa att hon har det för jäkla gôtt just nu!!

Ni ser ju det lilla pyret har en förjäkla förkyldning, men hon är alltid en happy Ella för det!


Åh är dom inte bara så sjukt fina? Wide gav mig dem när Ella låg i magen för ett år sedan och äntligen kan hon ha dem! Är det inte en sjukt fin prelle ifrån en kille?




Nail me

Jag som har lovat att lägga upp min "nagel film" men det har helt enkelt inte funnits tid till att göra klart den, inte ens naglarna har jag hunnit fixa så i stort sett alla är korta och fula just nu. Men jag ska se vad jag får till ikväll när mini me har lagt sig. Jag ska jobba på det folkens!

 

 






Ännu en gång har det blivit en sjukstuga här hemma

 

Natten gick helt okej även om vårat lilla troll har haft feber och varit helt igentäppt, så det blir en lugn dag här hemma för våran del! Just nu ligger Ella med feber och tittar på Playhouse Disney.

 

Jag hoppas att ni får en toppen dag och njut det fina vädret!




Tack för att du har valt att dela ditt liv tillsammans med mig ♥

Jag älskar dig Jonas och jag är glad för alla fina stunder som jag får dela tillsammans med dig




Nattaa

Det blir en tidig kväll för min del för jag misstänker att natten kanske inte kommer att vara helt på topp eftersom att Ella har sovit mycket under dagen och varit super kinkig under de få timmar som hon har varit vaken. Jag håller alla mina tummar på att det är tänderna som är på gång, det känns liksom som att det borde vara på tiden men vi har i alla fall fått en tid hos legen på måndag för att kolla upp hennes förkyldning som snart har suttit i två månader. Kanske är det en blandning av allt.




It's just a cruel world . .

Usch, jag har mått dåligt hela dagen på grund utav en tråkig sak som jag såg på Facebook. Jag känner inte personen ifråga men jag vet vem hon är. Tydligen är det någon som har fått tag på hennes lösenord till hennes mail eller snott hennes dator och därifrån lagt upp hennes privata bilder på hennes facebook profil.
När jag såg bilderna först så undrade jag om hon hade gått helt bananas men sedan såg jag att det inte var hon utan någon annan som har gjort det mot henne. Det gjorde så sjukt ont i mig att någon kan vara så jävlig och tycka att det är kul att lägga upp sånna bilder när man tydligt ser vem det är på bilderna och personen ifråga inte kan göra ett skit för att få bort dem.
Jag anmälde hennes profil och jag såg att det var flera som hade gjort det och nu har Facebook äntligen tagit bort hennes profil.
Men tänk ändå hur många det var som sparade dem där bilderna, dem försvinner ju aldrig.

Jag hoppas verkligen att dem får tag på personen som har gjort det här för det är bara ett sjukt beteende och personen borde verkligen inte komma undan ostraffad. Och jag hoppas att tjejen är stark och har allt stöd hon kan få just nu! Oavsett vad så är det inte henne vi dömer utan den sjuka idioten som gjorde detta mot henne!



Sitting in the green grass

 

Igår var det första gången som Ella satt i gräset. Det var så kul att se hur spännande hon tyckte att det var, så fort ett löv prasslade så vände hon sig om för att se vart ljudet kom ifrån. Att få ett löv i handen som smulades sönder var också något helt nytt för henne.

Ella gungade för första gången också. Hon satt i mitt knä och bara chillade och skrattade i mellanåt. Det är så fantastiskt att se henne när hon upptäcker alla nya saker runt henne, hon ser allt och allt är spännande och ska kännas och smakas på. Tänk att ett löv kan vara så spännande, åh älskade unge ♥




Hejaa!

Ganska nyss hemkomna ifrån Sverige så det blir update i morgon!



Ursäkta min frånvaro men jag har varit på dejt

Med mannen i mitt liv ♥



Good morning sunday

 




Vi är på Luux!

Ella sitter på sitt kontor och går igenom viktiga saker med Jonas så att han inte gör fel!





En tomte i vårt hus?


Dem senaste dagarna har det sett ut så här hemma hos oss:

Skivorna ligger på golvet, jag lägger in dem i hyllan igen och så fort jag vänder ryggen till så ser det ut så här igen . .

 

Ella, vet du något om det här?


gif creator

 




P.S Jag brukar inte lyssna på varken Bubbles, Five eller Rummel & Rabalder, men dem har liksom fått hänga med ändå! Bara så att det är sagt . .



Happyface again!

Tur, jag är på lite bättre humör idag, bra va? Jag vaknade upp med världens träningsvärk idag för jag körde både step och Elixia power, super bra för stepen är bara 40 minuter och power är bara 45 så det är gött att köra två helt olika pass på raken, både kondition och styrka. Så idag mår min kropp som den förtjänar för å si de sånn!

Ella tyckte att vi skulle starta dagen klockan halv sex i morses och det gick helt okej för mig när jag var surpromp och gick och la mig så tidigt ändå, så jag säger det vanliga, dags för frulle!

God morgon och jag önskar er en fin dag, från en betydligt gladare Fröken Pousette!




F**k you, f**k you very, very much

Eftersom att jag fortfarande är butter för den där jävla vulkanen så ska jag bara informera att jag faktiskt håller på att pilla ihop en videoblogg om hur man får snygga naglar men på grund utav att vulkanen har fått mig på dåligt humör så orkar jag dessvärre inte tillfredställa mina kvinnliga läsare och göra klart den idag, så det får bli en annan dag helt enkel. Åh jag går och lägger mig.





Inte kul alls . .

Åh jag blir så ledsen för allt det här med den dära vulkanen . . Jag och Jonas ska ju åka till Bremen och hälsa på Jonas bror på söndag men nu stog det att Ryanair som vi ska åka med har ställt in sina plan fram till måndag klockan 14. Åh jag blir så less för jag har verkligen sett fram emot det här. Jag hoppas av hela mitt hjärta att all lava försvinner så att vi får åka i alla fall!!

Big sadface på mig nu.



I ♥ my mum and dad!

Jag och Jonas på Gran Canaria 2009 ♥


Jag tror att jag och min bror har dem snällaste föräldrarna i hela världen för dem har hyrt en lägenhet i Torre la mata som ligger några mil utanför Alicante i två veckor i sommar som jag och min bror och våra kjærester och Ella får ockupera tillsammans med dem. Wihoooo jeg gledjer meg! Så det enda jag behöver göra nu är att kirra biljetter och finna ut vilket medborgarskap Ella har eftersom att vi måste fixa pass till henne, trust me det är lättare sagt än gjort!

Tack mamma och pappa ni är dem bästa som finns och vi längtar tills den 21 juli, husk at vi elsker dere ♥





New nails!

Yes nya naglar igen, eller nytt utseende på dem i alla fall. Denna gången blev det knallig bas med silvriga blommor och några fjärilar på, men fjärlilarna kom dock inte med på bild. Jag ska se om jag kan visa hur jag gör nästa gång, för det är löjligt lätt!





Till och med ballen får sig en rejäl omgång!!



Nu är snart balkongen också klar för våren, nu väntar jag bara på att Loyye ska komma och hälsa på så att vi kan göra lika fint som vi gjorde förra året!




Ett långt inlägg om träning

Du tränar ju ganska mycket och du är hälsosam. Tränar du varje dag? Vad äter du en vanlig dag? Äter du bara nyttigt eller unnar du dig godis m.m?

Jag har faktiskt inte varit så här duktig i hela mitt liv som jag är nu, jag har dansat i hela mitt liv och tränat någon gång ibland men inte i närheten av det jag gör nu. Så att kalla mig hälsosam är väl att ta i eftersom att jag bara har varit det i lite mer än en månad haha.

Jag tränar tillsammans med Jonas, vi går dit och hem tillsammans och pratar lite i mellanåt och hjälper varandra om det behövs men vi är inte klistrade vid varandra och det gör nog allt ännu roligare, att ha någon att träna med. För dem dagarna jag inte har lust att träna och egentligen skulle vilja stanna hemma så har jag min egna lilla personliga tränare här hemma som peppar mig. Och Jonas är duktigt och vet mycket om träning så han har hjälpt mig mycket med alla roliga maskiner med. Så det är alltid bra att ha någon att träna med så att man kan hjälpa varandra och peppa varandra att komma igång och fortsätta.

Oftast så är det ganska jobbigt att ta det där första steget att börja träna med maskinerna, för man känner sig lite vilsen och vet inte riktigt hur dem funkar eller hur mycket vikt man klarar av att jobba med. Av någon anledning så har jag alltid känt att jag inte har velat träna med maskinerna för att det känns som att alla andra tittar på en sedan kom jag på att jag tittar ju aldrig på hur någon annan gör eller vad dem tar för vikter så varför skulle andra göra det på mig?
Och när jag tränar på morgonen så är det inte så mycket folk heller så då kan man verkligen träna för sig själv och slipper att vänta på att en maskin blir ledig eller att du har någon flåsandes i nacken som väntar på att du är färdig. Plus att det är skönt att starta dagen med träning!

Nu tränar jag fem dagar i veckan så jag är ledig på helgerna men då kryper det i kroppen, men kroppen måste få vila också. Jag löper intervaller två dagar i veckan och så har jag ett lång löp och ibland så styrketränar jag efteråt. Annars så tränar jag styrke två dagar i veckan men jag har tänkt att byta ut en styrkedag med spinning i stället.
Jag äter som en häst, jag drar verkligen inte in på maten för det skulle jag aldrig klara och det är viktigt att äta när man tränar så mycket som jag gör. Så frukost, middag, kvällsmat, frukt och massa vatten.
Jag dricker i stort sett aldrig någon läsk och äter inte så jätte mycket godis heller, men är jag sugen på godis så äter jag, så jag har alltså ingen strikt diet utan äter precis som jag vill. Oftast beror mitt sötsug på att jag är hungrig så jag äter hellre riktig mat än att äta godis.

Anledningen till att jag har kommit igång så bra som jag har gjort beror nog på att jag har tid till det nu när jag är mammaledig för jobbar man så är man oftast trött och man har massor av saker att göra när man kommer hem. Men man får försöka hitta tiden och skippa bortförklarningar som jag är trött, jag har inte tid osv. Och det är bättre att träna en gång i veckan än inget alls!
Sedan tror jag att det är för att jag verkligen har bestämt mig för att jag vill vara helt nöjd med min kropp. Jag hoppas att alla tar det rätt när jag säger så, för jag påstår verkligen inte att jag är tjock på något vis men det finns några centimeter här och var som jag skulle vilja ha bort och jag vill få lite synligare muskler. Och jag har gett det en chans och vet att det kommer att ta tid för man tappar inte några centimeter eller får större muskler över en natt.

Nu har jag tränat i en och en halv månad och märker verkligen stor skillnad på både kondition och muskler och det gör mig ännu mera pepp att fortsätta för det blir ju bara bättre och bättre.
Allt sitter i ens huvud och vill man så kan man. Jag kickade igång allt med en personlig tränare (jag fick 2 gånger gratis när jag blev medlem men man kan göra det en gång eftersom att det oftast är ganska dyrt men det är verkligen en stor hjälp på vägen) och det var verkligen bra för dem visade olika övningar och jag skrev ett osynligt kontrakt med han att jag skulle träna 2-3 gånger i veckan i tre månader och det gjorde ju att jag ville klara mitt mål.

Jag har ju gått med på Elixias 25 på 90 där belöningen är en väska och om inte ens gym har sånna "tävlingar" så kan man göra det själv. Sätt upp ett rimligt mål och belöna dig själv när du har klarat det, ge dig själv något som du har önskat dig! Börja tillexempel med att du ska träna 25 gånger på 90 dagar vilket är ca 3 dagar i veckan och när du har klarat det, belöna dig med fotmassage, nya träningskläder, en ny ögonskugga eller vad du nu har lust på.

Jag skriver även dagbok, träningsblogg, får ett klistermärke på elixias 25 på 90, skriver i mitt PT program och kryssar av på ett litet schema på kylskåpet (kalla mig överambitiös men det hjälper) för att jag själv kan se hur duktig jag är och bli stolt över att jag är på väg att klara mina mål.

Om ditt mål är att gå ner i vikt tänk på att det är bättre att ha måttbandet som din bästa vänn och vågen som din ovänn, för som i mitt fall så går jag inte ner utan jag går upp i muskler och skulle jag då vara besatt av min vikt så hade det inte gått så bra om jag höll på att väga mig hela tiden.
Så att mäta sig en gång i månaden och skriva ner resultatet är också ett bra tips på att hålla igång med träningen!

Oj det blev långt men det finns så mycket att skriva om, tänk på att jag absolut inte är någon expert på ämnet jag skriver bara utifrån mina egna erfarenheter och det träningssätt som passar mig. Men jag hoppas att det kanske peppar någon i alla fall! Och är det fler saker ni undrar över så fråga på!


Det bästa med träning är att vara färdig med den!




En win- win situation

Ella har plötsligt blivit rädd för damsugarn och det kan bara bero på två saker.

1. Jag damsuger för ofta
2. Jag damsuger för sällan

Det trista är att det antagligen beror på alternativ nummer 2. Så för att kunna ha ett rent hem och en nöjd bebis så har alltså jag och Ella kommit överens om att Ella får sitta i Babybjörn selen medans jag dammsuger.



Jag låter henne alltså inte sitta och skrika och vara livrädd och på så sätt vänja henne med att dammsugarn faktiskt är ganska snäll, utan vi tar det här sakta men säkert hängandes i Babybjörn nära mig och får helt enkelt utöva denna process oftare än vad vi har gjort hittills.
Så eftersom att jag slänger runt på en snart 7 kilos bebis och alltså får ett rejält träningspass med på köpet så kommer jag antagligen ha en betydligt snyggare kropp och ett betydligt renare hem än de flesta av er, en win-win situation skulle jag vilja kalla det.





Göttegrisar

Fy fasiken frugan och Buddah åker till Thailand idag, lite avis man blir va? Dom är nog på väg till Gardemoen nu för jag har för mig att planet gick klockan 14. Tråkigt det hade varit att hänka på dem i 3,5 vecka. Men jag får helt enkelt unna dem detta och njuta av vårt fina väder här hemma helt enkelt. Det sjuka är när dem är hemma så är det maj, jag fattar inte vart tiden tar vägen?
Så men andra ord så kommer dem komma hem sjukt bruna och fräscha medans vi andra kommer att se ut som ett par blekfisar.

Kos dere Buddha och Frugan!



Om ni inte hör något från mig på 3,5 vecka så beror det på att jag har bosatt mig i solariumet. Vi snakkes!!




Ifall ni hade missat . .

Så är dem här två mina favoriter:

Jonas och Ella utanför slottet i söndags ♥




Vi gittar!

Nu knyter vi våra rosa Converse och går ner till stan och möter Jonas. Kos dere i det fina vädret ♥




Grattis Elixia på 13 års dagen!

 

Idag fyllde Elixia 13 år så idag var det partystämning och dem bjöd på tårta! Fina grejjer de vettni.




Underbart att vakna till det här vädret!




Namnaaam

Söndagskos på hög nivå ♥




Twilight feber

Det är alltid så svårt att veta hur Ella egentligen mår när hon är sjuk för hon låg helt utslagen till klockan halv tio men nu sitter hon och leker som ingenting. Men det är skönt att se att hon är pigg även om inte hennes mage mår tipp topp, men hon får några slurkar vatten och välling i mellanåt och aptiten finns där som tur är!

Jonas har inte sett New moon än men vi ska se den ikväll så jag och Ella värmer upp med Twilight så länge!




Det vände fort

Ella blev ledsen, började kallsvettas och sedan kom det en rejäl spya och nu ligger hon helt avslagen jämte mig i sängen . . Jag hoppas verkligen inte att hon har blivit magsjuk igen! Åh älskade lilla hjärtat ♥



Underbar morgon

Vi ligger och myser i sängen och Ella har precis druckit välling och nu ilar hon runt i sängen som en liten vessla! Har ni sett vilken liten linslus hon är haha, så fort jag tar fram kameran så tittar hon in i den och smiler!

Jag önskar er en fin söndag!



Jag är lycklig i hela kroppen!

Och nu ska jag sova gott och drömma om min fantastiska dag.




A journey of a thousand miles begins with the first step.


Idag gick Ella för första gången i sina Converse som hon fick av Jodie och Fanny ♥




Årets första schtek på Aker Brygge, Check!

Aker Brygge kryllade med folk, heeelt lovely!

 

Ella schteker med dem stora brudarna!

 

Fellan har det gött!

 

Malin passar på att Ella har det bra!

 

Frugan och Cicci har det sjukt bra i solen!

 

Tack för en super härlig dag brudar. Najs as hell! Let's do it again sometime?




@ 7 am.




Kato feat. Jon - Turn The Lights Off

Här får ni en sjukt skön låt från bästaste Kato. Han spelar på Luux ibland och jag tror att han är världens snällaste dansk och så är han grymme på att vända plattor och skapa musik! Enjoy!




Du vet att . .

Du vet att du har blivit mamma när du går upp klockan sex på morgonen och tittar Teletubbies!

 

Källa: Malin Pousette




GRATTIS LOYYE PÅ DIN DAG!!!!!!!!!!!!!!!!!

Loyye! skrev:

VART ÄR MITT GRATTISINLÄGG!? DU BRUKAT JU ALLTID HA DET!

 

 

Loyye sist jag grattade någon på sin födelsedag, var när jag fyllde år, det vill säga den 17 oktober. Men eftersom att du tjatar så ska du väl få ett du med . .

 

Grattis på födelsedagen min lilla Loyye!! Dö trist att jag inte får vara med dig och fira din dag men vi tar igen det en annan gång (snart!!!). Kos deg masse på dagen din og husk å ikke bli for drita i morgen ♥

Och för att göra Loyye ännu gladare på hennes dag kan ni ju alltid gå in och skriva grattis på hennes blogg!




Missmatch

Jonas tyckte inte att jag matchade mina zebra naglar med min leopardtop idag så jag hoppas att han är nöjd nu i alla fall.




Coolt!

Jag blir googlad, eller mitt namn blir googlat 260 gånger i månaden. Är inte det lite små ballt?

 




Solen skiner, himlen är blå!

 




Eftersom att det blev så tok fint väder idag så gick jag och Ella ner till Jonas, jag var tvungen att ta av mig jackan för att det var så sjukt varmt att gå i solen. Underbara våren är äntligen här! Så lilla familjen gick och åt på Fridays. En dag som denna vet jag varför jag bor i Oslo, det finns (nästan) ingen bättre plats att vara på än i Oslo när det är vår och sommar, underbara stad! Tack mina två små älsklingar för en mysig stund idag ♥




Hard work, work!


Klockan nio traskade jag, Jonas och Ella till Elixia!


Jonas biffar!


Maria är också med och kör 25 på 90 och hon vägrar ju ta en dags paus så det är därför jag och Jonas går dit varenda dag, vi känner liksom pressen!


Maria peacar och väntar på att steppen ska börja.


Jag lekte inte bara paparazzi jag körde faktiskt stenhårt idag, ni ser ju! Här leker jag dock säl men den där mojängen var sjukt kul att träna med!


Beach 2010 här kommer familjen Pousette/Zeitzmann!! Wooopwoop!!



Why?

Varför går det aldrig att hålla tillbaka tårarna till ett enda avsnitt av Extreme home makeover?



Happy friday!



Jag tror allt att vi ska gå en tur i det fina vädret.



80-tals lugg here we go!

Söta Josefine skrev ett inlägg om att ingen har berättat för henne om att man tappar hår efter graviditeten.
Det är nämligen så här att under min graviditet så tappade inte jag ett hårstrå och fick långt och jätte tjock hår och tre-fyra månader efter att Ella hade kommit ut till oss så började jag tappa så sjukt mycket hår, varenda gång jag borstade det så såg borsten ut som ett marsvin efteråt och nu har jag fått de sexigaste hårsvallet ever . .

 

Bilden gör verkligen inte rättvisa för min sexiga frill för nu har jag haft hårband (jag går inte utan hårband nowdays). Så anledningen till att alla mina webcam bilder är tagna ifrån vänster sida är alltså på grund utav att det alltid sticker ut en liten fjös på två-tre centimeter, mitt i virveln.

Så alla blivande mammor nu vet ni vad ni har att vänta och det får ni tacka era små bebisar för!




Onödig info.

Jag pillade lite på min pulsklocka och jag har sedan den 5 mars sprungit 15 gånger vilket är 8 timmar 34 minuter och 38 sekunder på bandet och jag har avverkat 4626 kalorier. Det här med att hålla koll på pulsen och sånt är faktiskt sjukt kul för man ser förändring. Haha jag är så lik min pappa när det gäller sånt, att hålla koll, skriva ner och jämföra!

Eftersom att jag och Ella var på barseltreff i morses så struntade jag i att träna så jag gjorde det nu ikväll i stället men jag ångrade mig väldigt snabbt. På morgonen är det hur lungt och skönt som helst, man kan träna vad man vill utan att behöva vänta på en maskin eller ha någon som står och väntar på den maskinen man använder, eller ett löpband men nu ikväll var det en helt annan melodi.
Först och främst så var luften så tung och varm av all svett att jag var svettig redan innan jag hade börjat springa plus att varenda löpband var upptaget och hela Elixia var som en liten myrstack, det bara kryllade med folk. . Oh så glad jag är att jag kan träna på morgonen, aldrig mer kväll!




Massa bebis tajm.

Jag och mini me ska alldeles strax gå på barseltreff/ mamma och bebis träff. Sist vi var där tror jag att dem små knoddarna var två-tre månader och nu är dem alltså runt åtta månader, herregud tiden går fort. Måste bara gå och väcka den lilla här hemma sedan är det powerwalk som gäller.

Tjohej jag hoppas att ni får en fin torsdag!


Puss.





Älskad

Åh denna underbara känsla att få ligga och lyssna på Jonas och Ellas tunga andetag. Jag är så lycklig över att jag får dela mitt liv tillsammans med er, att jag får somna till era andetag och vakna upp tillsammans med er. Ni är mitt allt och jag älskar er två över allt annat ♥

Jag och mina två älskade, Ella var bara 12 dagar gammal ♥





Stolt!

Idag stormade min kära Fellan in på HM medans jag var där. Hon kom precis dösnygg i skjorta och kjol (vart var kameran?!) och sa att hon hade fått jobb på . .  nu minns jag inte namnet på båten men det var i alla fall en båt. Och inte vilken båt som helst! Det är hon och fyra andra som arbetar på båten och gästerna är högre uppsatta folk, typ Mette-Marit och politiker liksom.
När fellan visade bilder och pratade om båten så sa hon Hon. Hon ligger i Danmark och får nytt däck, Hon är så fin, min lilla baby. Det bara lyste i hennes ögon när hon pratade om Hon.
Och Fellan ska inte vara nån jäkla nisse som svabbar på däck utan hon är hovmästare på båten, smaka på ordet . . Hovmästare!!

Stort grattis till jobbet, jag är så stolt över dig! Och jag är så glad över att allt går så bra för dig (ja, så klart menar jag med Stian också)!

Det ordnar sig alltid för snälla tjejer, så är det bara!

Jag och Fellan + Ella i magen ♥




The walk of fame!

Jag vill bara dela med mig av att jag igår såg (jag var så nära dem att jag kunde känna vad dem hade ätit till middag) bröderna Ylvis (två norska bröder som bland annat sjunger och är programledare) och dem var lika söta, om inte sötare, i verkligheten!




Och idag gick jag förbi Alexander Rybak (ca fem meter i mellan oss) och han var ju också så där mammapojkesöt i verkligheten han med.




Snacka om att jag har varit på rätt plats vid rätt tidspunkt två dagar i rad! VART VAR KAMERAN?!



Ego girl

Foto: Merethe Sundt




Starke adolf?

Göttit! Vi kom hem ifrån träningen för en stund sedan och idag blev det lång löp för mig, urk det är verkligen tråkigt men jag märker verkligen en otrolig skillnad från idag och en månad tillbaka och det är ju bra.
Jag har även provat alla maskiner på hela Elixia nästan, jag blev lite crazy och följde inte "PT schemat" utan körde mitt eget race, I like to livin on the edge så att säga. Men det är ju bra för nu har jag hittat massa roliga maskiner så nu kanske jag lika gärna kan köra på och bli en sånn där läcker fitness brud, målet är att bli större än Jonas . . Not. Men gött är det i alla fall och jag är fortfarande lika stolt över mig själv!




Kuckelicku!

Även om den här lilla fröken väcker oss klockan sex på morgonen så är både jag och Jonas väldigt överens om att det måste vara den bästa väckarklockan i världen att vakna av ♥




Fresh huh?




Så här sista påskdagen

Så måste jag ju lägga upp en bild som Loyye tog på min mage när Ella låg där i. Den hör liksom påsken till tycker jag eftersom att magen ser ut som ett ägg.

Tänk att Ella låg där i för åtta månader sedan, det är verkligen helt oförståligt. Och tänk om vi hade vetat vilket litet mirakel det var som låg där  ♥




I fly with you!

Har ni med tänkt på att jag i stort sett har slutat att skriva och bara slänger upp massa bilder? Jaa, bilder säger mer än tusen ord helt enkelt.

Mamma och pappa åkte hem idag och båda verkade ha fått en släng av magsjuka så jag hoppas att dem överlevde bilturen hem!

Jag smög mig ut igår till frugan, hon langade förfest och jag skulle egentligen inte med ut men som vanligt lyckas frugan alltid på något jäkla vänster lura med mig ut i alla fall. Hon är flink på sånt! Men jag ångrar det inte en sekund, först var vi en stund på Luux (och jag dreglade över Jonas som stog i baren) sedan gick vi till Fridays och skakade rumpa (frugan dreglade över att hennes man stog i baren). Tack för dem goda drinkarna Buddha!
Haha deejayen på Fridays gick helt nuts och han avslutade kvällen med att spela Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours, lite back in the days känsla man fick då!



Tack för en oväntat bra utgång igår frugan och Gäddan, haha let's do it again sometime?



Jag hoppas att ni har haft en lika bra påsk som oss!




Söndags kos

 

 

 

Ella lyckades ta bilder på mig och Jonas med, hon är ett riktigt A barn hon:

 




The bounty hunter

Jag och Jonas smög iväg igår och gick på bio. Vi såg The bounty hunter, haha gå och se den den var bara helt topp! Och tack älskling för en mysig kväll! Älskar dig över allt i världen ♥

Min stora kärlek och jag på en väldigt smickrande bild ♥





Glad påsk!

Glad påsk allihopa, jag hoppas att ni får en toppen dag!




Happy långfredag!

 

 

 




Hos oss just nu

Har ni sett något så underbart som de här två? Åh gud som jag älskar er ♥




25 på 90, here we go!

Jag måste bara skryta lite över att jag har tränat 15 gånger på en månad! Ca 4 gånger i veckan och jag tycker fortfarande att det är kul. Tjohooo!! Det bästa nu är att jag även har något att titta på när jag tränar för Jonas har kommit igång med träningen nu efter alla skador och sjukdomar. Min snygga Jonas!
Och idag startade Elixia sin "tävling" man skall träna 25 gånger på 90 dagar och då får man inte bara en snygg kropp utan även en tøff Elixia ryggsäck och det ska jag klara, bara jag fortsätter så som jag har gjort denna månaden!




mars . .

Jag kickade igång månaden med att komma igång med träningen igen!


Jag, Fellan och Jodie villade bort oss när vi skulle se på BI revyen så det blev en sightseeing innan vi väl kom fram och fick uppleva den fantastiska föreställningen!

 

Från ingenstans lärde sig den här lilla trollungen att dra sig upp själv ♥


Vi hade våran fina Maria på besök!

 

Vi åkte till Kongsberg för att fira Jonas morfar som fyllde år!

 

Det känns som att Ella har varit sjuk hela denna månaden, tre veckors förkyldning och magsjuka men hon är världens gladaste och goaste unge trots allt ♥


Vi var och såg Alice i underlandet, som faktiskt inte var så bra som jag hade trott!

 

Jonas ville att jag skulle vara med på Luux personalfest och det tackar jag så klart inte nej till ♥


Lene var här på ett kärt återseende!

 

Det togs en hel del bilder när jag var modell på Bjørn Opshal och Fat Pats workshop på Holmsbu Spa!

 

Jag och Ella var för första gången på besök hemma hos Cicci, Emma och Malin!

 

Månadens sista dag ♥

 

Även mars har varit en bra månad, äntligen har snön försvunnit och förhoppningsvis är våren påväg!




  • <- Gå tillbaka
  • bloglovin

    Du får gärna låna mina bilder men då vill jag att du frågar mig först!

    Kontakta mig på: [email protected]

    RSS 2.0