Fake a smile

Åhhh . . Årets eventuellt största tvätthög!




Keck

Här hemma finns det en tjej som är av det mindre folkslaget. Tjejen ifråga är väldigt glad i Shrek och då menar jag verkligen väldigt glad!

Det är tredje gången vi tittar på den idag. Vi har alla fyra filmerna men den andra filmen har blivit repig och jag vet inte helt vart den tredje filmen har tagit vägen? Jag har bara fodralet i dvd skåpet. Och den fjärde köpte vi härrom dagen men jag tycker att den är lite för mörk, inte alls så glad och rolig som dem andra filmerna men fortfarande med ett bra budskap! Det är det som är bra med att det är Shrek Ella är tokig i för det går liksom att titta på eftersom att filmerna är bra plus att det finns fyra filmer att välja mellan så det går i alla fall att variera lite.

Men i vilket fall som helst så hade Ella precis läst Shrek boken för bebi (Ellas docka) och så sa hon Keck! och sitter nu som klistrad framför den första Shrek filmen ♥


Gårdagen. Jag håller (med matchande naglar) i Shrek boken och Ella tittar Shrek!





Nerd.

Haha jag måste skratta åt mig själv!


iPhone, mac och iPad . . Kan det bli värre?

 

Jag håller på att installera det jag behöver till jobbet på iPaden, det har nämligen blivit den nya jobb datorn (och jag är inte speciellt ledsen för att jag måste överge den dumma jobb pc:n som knappt har fungerat), iPhonen är min jobb telefon och så min privata mac. Jag tycker om Apple helt enkelt!




Älskade Ella

Det är helt sjukt, det känns som att det var igår jag själv satt och gjorde påskpynt, julpynt, farsadag slipsar, morsdags halsband och diverse pyssel till mamma och pappa. Och det måste ju verkligen kännas så för min mamma och pappa, att det var nyss pappa fick den där orangea slipsen med paljetter på och nu sitter deras barns barn och gör precis samma sak till deras "lilla" barn . .

Galet!

Och något som är galet är hur otroligt glad och stolt man blir för allt fint Ella knåpar ihop i barnehagen. Man glömmer liksom allt i hela världen, inget har något som helst värde förutom den där otroligt fina påskkycklingen som just mitt barn har gjort. Man vill liksom visa den där äggkyckligen för hela världen, för ingen gör det så fint som just mitt barn.


Ellas fina påskkyckling ♥

 

Ellas egenodlade groddar!

 

 

Tänk vad annorlunda livet blir när man plötsligt går från två till tre, man uppskattar saker på ett helt annat sätt och börjar tänka annorlunda. Plötsligt ger du ditt liv till den där lilla varelsen som är det absolut bästa man någonsin kan drömma om, fantastiskt ♥




Sämre frukost har man ju ätit!

 

Svensk juice med nybakade skones med det mesta på, toppat med en bädd av Ellas egen planterade groddar! Absolut dö gott så där på en söndags morgon!




Lørdags kooos!

För en toppen lördag!

Först en tur till sentret där det blev lite shopping till Ella och ett cyklelås till mig (som var sönder) och så var vi och hälsade på Fellan som jobbade.

Sedan en tur hem igen i det fina vädret, nu har vi precis lagat mat och väntar på Jonas som är på jobbet. Och ikväll är han ledig vilket inte har hänt på evigheter så nu har jag lagt en flaska vin på kylning!


 

Egentligen är det töntigt att matcha mamma barn men det är ju så kul! Så idag matchar vi med varsin byxdress ifrån HM. Min är en mys byxdress i svart och Ellas är en tunnare i mörk blå. Otroligt skönt att bara lalla runt i här hemma!




Fashion doesn't live here

Jag och Ella gick en tur till Lambertseter senter innan idag för att hitta en vårjacka men som vanligt följde det med lite extra i påsen.


En ny Hello Kitty keps och en Hello Kitty väska och det är väldigt viktigt att hålla shopping påsen själv!

 

Jag måste tillägga att jag är inte speciellt stor fan utav Hello Kitty det finns liksom överallt men Ella är väldigt glad i den lilla katten och varje gång hon ser något med Hello Kitty på så säger hon mjaaaaaauu. Så jag kunde inte neka henne kepsen med små öron och allt på och så klart måste man ha en matchande väska till ;)

 

Haha ni ska veta hur ofta jag skrattar åt våran lilla skatt, hon vet verkligen vad hon vill och med den viljan kommer hon att komma långt!




Happy Malin!

Innan ni andra inte ens har fått se plaggen ifrån HM's Conscious Collection så har jag dem (i alla fall några) allaredan i min ägo!

Här i Bergen öppnar ett av kjöpcentrena klockan nio, så jag hängde alltså på dörren 08.50, 09.03 stog jag i provrummet med ett par 36 på mig (dem enda 36 som fanns kvar), hade egentligen behövt en 34 eftersom att dem var lite stora fram men dem gissar jag på att personalen redan hade hunnit raffa åt sig. Men 36 var helt okej! Och det vikitga är i alla fall att jag har dem!

Virkade shorts ifrån HM, hothothot! ♥


 

Den här fick också följa med mig hem, jag är helt förälskad i den ♥

 

 

 

Komsi, komsi sommarn!




Otroligt skön version

En cover på Rihanna's Love the way you lie! Herregud det finns så många oupptäckta stjärnor där ute.

 

Ariana Grande - Love the way lie




Barabababa . . I'm lovin' it!




Ellas vrålåk!

Det var någon som undrade om vilken barnvagn Ella har och om hon ska ha en sulky? Jag tror att det är det jag kallar resevagn? :)

Våran barnvagn är ifrån Emmaljunga och vi har verkligen varit super nöjda med, både liggdelen och sittdelen (ett plus var ju att jag fick en rosa)!


Liggdelen.

 

Sittdelen.

 

Ella fick sin resevagn när vi skulle åka till Alicante och där nere var den perfekt, liten behändig och ryggen gick att fälla ner så att hon kunde sova plus att det är ett litet "fönster" på sufletten(?) så att man kan kika ner i vagnen.

Jag tycker inte om att köra resevagnen lika mycket som Emmaljungan, jag tycker nämligen inte om små hjul. Men vi har nästan helt skippat att använda Emmaljungan nu när Ella går väldigt mycket själv och då blir resevagnen mycket smidigare att köra med.

Jag vet faktiskt inte vad det är för märke på resevagnen men Jonas mamma köpte den i Tyskland och det enda jag egentligen var noga med var att ryggen skulle gå att fälla ner och det går ju som sagt plus att Jonas mamma träffade helt rätt på färgvalet :)

 

Ellas mormor och Ella med resevagnen i Alicante.




Tja, tja bloggeen!

 

Solen har skinit två dagar i rad här i Bergen = OTROLIGT!

 

Så nu ska jag fira genom att gå till Donken och köpa en Mc Flurry med daim och karamell saus. Haha jag minns fortfarande den gången när jag och frugan skulle åka till Ikea och medans vi väntade på bussen så skulle vi gå in på Donken för att köpa en McFlurry med daim och kolasås! Haha killen i kassan fattade ingenting för han trodde att vi ville ha coca cola, eeen heeelt annan sak med andra ord och eftersom att vi inte visste vad kolasås hette på norska så fick det bli en vanlig McFlurry med bara daim utan sås. Så för er svenskar så heter alltså kolasås karamell saus på norska!




Saknar mina två!

Jag är i Bergen och jag saknar dem här två otroligt mycket!




Årets första grillning!

 

Och det smakade precis hur gott som helst!




Lycka

 

 

 




Familjekos!

Idag är det söndag vilket betyder totally family day!

Ella har precis lagt sig igen efter att ha väckt mig 06.30, morrn du! Så när hon vaknar igen så väcker vi min snygga man och startar söndags koset!


Det blir nog en tur ut som vanligt på söndagar, vi utforskar fortfarande området där vi bor och drömmer oss bort om att vi en vacker dag också kan flytta in i dem här 10 miljoners villorna (I wish haha)!
Och så blir det nog ytterliga lite röj på våran balkong, vi har nämligen beställt nya utemöbler ifrån Ikea som kommer om en-två veckor!
Gud vad jag ska sitta ute på ballen då, jag bara hoppas på att dem vi hyr av kan hugga ner granen som står framför balkongen, den täcker liksom hela dags solen och det är ganska så trist.

Ne nu ska jag passa på att jobba lite medans mina två sover!

Ha en fin dag, för det ska vi ha!







Kaa skjer med påsk a?!

Det är en sak jag inte förstår!! Hur kan det komma sig att påsk är olika varje år? Jag menar man kan ju inte ändra datumet då Jesus uppstod? Oavsett om påskafton alltid firas på en lördag så är ju datumen olika från år till år . . Vi firar ju allt annat på samma datumar? Tro mig jag blir snart gråhårig av det här . . !!


För två år sedan var det påsk vid den här tiden, vi firade nämligen Loyye som fyllde 20 och tro mig hon firade den precis så som en 20 åring skall firas ;)

 

 

Loyye fyllde år igår, grattis min bästaste tjej ♥




Coolio!

Jag vet, jag borde döpa om min blogg till Ella bloggen eller nått men alltså jag får inte nog av henne! Helt seriöst, se på henne, är hon inte världens ballaste unge?!


 

Har man dem, så har man allt ♥




Solen skiner, himlen är blååå!

Idag har varit en sjukt bra dag, eller hela veckan har varit otroligt bra egentligen!

Söndagen var helt topp med en café runda tillsammans med Fellan och frugan, våren har kommit till Oslo, det har varit en kanon vecka på jobb (förutom att jag fick bot, men så kan det gå när man har tusen ting i huvudet och helt och hållet glömmer av att lägga på pengar på bilen), jag hade en otroligt mysig kväll med Fellan igår, Ella har varit helt bananas idag herregud hennes mun har gått i ett och hon har varit överallt och ingenstans på samma gång haha älskade unge vad du hittar på saker hela tiden och så har jag ju världens fantastiskaste man även om jag mer eller mindre har levt som gräsänka denna veckan när Jonas har varit på kurs ♥


Jag känner att jag är pepp helt enkelt, jag mår så mycket bättre när snön är borta och solen skiner, all vinterdepp är som bortblåst!


Det enda jag skulle behöva göra nu är att lägga om mina matvanor . . Jag äter alldeles för oregelbundet, ibland vet jag knappt om jag äter lunch? Men det blir lätt så när jobbet går i ett (bara positivt alltså) och plötsligt är dagen slut och Ella ska hämtas och så vidare. Och så äter jag alldeles för mycket pasta, ris och potatis! Jag känner det nu, jag är alltid mega trött (vilket också kan bero på att Ella är förkyld igen och nätterna är så där och att lilla fröken ibland säger god morgon klockan sex) och slö och jag vet att mycket beror på maten, för jag ser det på min hy med.

Min hy ska vi snacka om i ett annat inlägg hade jag tänkt för jag har fått några kommentarer om den det senaste (positiva alltså), såå jag ska bara ta tag i mig själv och knåpa ihop ett inlägg om vad jag sysslar med.


Jag ser ett flygplan utanför och jag tror att det är Frugan och Buddha som är på väg till Thailand, gottegrisar!



Vi sitter och tittar gravid bilderna Loyye tog på mig och Jonas två veckor innan Ella kom. Ella bläddrar och säger mamma, pappa, däää ♥

 

Nu kom det en sån där bloggbomb från ingenstans där jag skriver om allt och inget, men jag lider av någonslags skrivkramp för tillfället . . sedan ett år tillbaka? Haha!




Jag kan själv!




News at ghd

Åh det har kommit massa nyheter ifrån ghd men jag vet inte om jag får lägga upp bilder på dem än eftersom att dem inte har lagt upp det på ghd's egna hemsida www.ghdhair.com (den enda ghd sidan som är äkta, se upp för alla fake sidor!!)


Det har i alla fall kommit tre nya stylers, eller sylerna är gold stylerna men tre nya pakker (jag vet inte vad man säger på svenska? Paket?) som är super fina!

Och så har vi fått in borstar, super snygga i flera olika storlekar och utföranden. Min favorit är helt klar den nya tupperings borsten, to die for. Så plötslig ska jag ha plats till massa nya borstar och kammar tillsammans med mina stylers . . Och om inte allt för länge så släpper vi en ny produktserie!

Bilderna på Katy Perry var så sinnsykt snygga att jag funderar på om dem ska få hänga ovanför våran säng? Men dem kan jag heller inte visa än dessvärre. Men det är i alla fall David LaChapelle som har tagit bilderna på Katy Perry och som ni ser på bilderna jag länkade till så är han en riktigt grym fotograf!



Som ni märker så hade jag tre super dagar i Danmark tillsammans med ghd scandinavia! För ett gäng!!
Och så mycket danskarna (kontoret) hade ordnat med alla nyheter, mötet och inte minst festen i torsdags kväll. Jag är verkligen glad och stolt över att få vara en del utav ghd!






Jag älskar kola, det bara är så!

Jag älskar kola, det bara är så! (länk)

 

 

OBS: Det är inte kola på bilden, det bara oskyldig välling!




Lördagens inlägg!

Herregud, om det inte var för min fantastiska man (som jag för övrigt funderar på att fria till efter igår) så hade jag inte varit här!

Ni förstår att flytoget gick inte igår så Jonas (och Ella) körde mig, T och B till Gardemoen och vi vinkade hej då och väl inne när jag skulle checka in mitt babage kom jag på att jag hade glömt plånboken . . Hemma på köksbänken (VAD ÄR DET MED MIG OCH DEN JÄVLA PLÅNBOKEN MED PASSET I SOM JAG JÄMT SKA GLÖMMA ELLER TAPPA BORT?! . .

Så jag försökte checka in utan legg med det gick så klart inte så jag ringde med min allra snällaste röst till Jonas igen som körde hem, hämtade plånboken, gjorde välling till Ella, tankade bilen och körde tillbaka, detta är en tur som i vanliga fall tagit två timmar men Jonas är tydligen superman så efter en timma var han tillbaka och jag hann med mitt flyg.

Av någon anledning var jag den som var först på flygplanet av allihopa! Så jag tänkte för att jag hade kommit på fel flyg, men icke sa nicke brudarna kom efter mig och så var vi i Esbjerg!


Rally förarn!




  • <- Gå tillbaka
  • bloglovin

    Du får gärna låna mina bilder men då vill jag att du frågar mig först!

    Kontakta mig på: [email protected]

    RSS 2.0