Nya naglar

Idag har jag varit hos Kristin på Tone Lise Salongen och fått nya naglar, Kristin är så flink och jag är så nöjd över mina fina naglar!

Kristin hade jätte fina lila glitter tippar som dessvärre inte syns så bra på bilden.

 

 

Nöööjd över mina nya akryl naglar med pärlemo tippar!




Det här är min bror och nu ska han på fest . .

 

 

Med en viss risk så skickade jag iväg ett mms till mamma och pappa . . Förhopningsvis så förstår dem att det bara är smink och överlever kvällen haha!

 

Det här var min allra första gång som jag gjorde en sån här sminkning och jag måste säga att jag blev nöjd för att aldrig ha gjort det förut!





Jag har bara en sak att säga:

 

Fy fan Andreas, du tar ju Sverige med storm!




Discooofeeliiing!

Ikväll har jag, nalle och Ella dansat, Ella i bara byxor och med ett tacosbröd i handen. En bättre start på helgen får man ju leta efter!

 

Dem sköna movsen har jag lärt mig från den allra bästa, Ella heter hon haha ♥




Vi tycker om djuren på Ekeberg!

 

 

"Titta mamma, där bor ju Onkel Patte" ropade Ella när hon såg hästen Patrick!

 

En jääkligt tuff höna, värsta fluffig!

 

Två heeelt crazy ankor!

 

Påfåglar tror jag? Men dem hade inga fina fjädrar kvar bara

 

Ibland får Ella för sig så roliga saker, helt plötsligt fick hon syn på rännstenen och skulle gå där i med ena foten, man undrar ju så klar why men det kommer jag troligtvis aldrig få reda på.

 

Jag måste säga att det var himla kul att gå runt på Ekebergs lilla bondgård (dem hade även hästar som man kunde rida på och kossor), jag vet inte om Ella helt fattade grejen med alla djuren för hon gick mest omkring i sin egen värld, förutom när hon såg hunden och ville in i kanin huset och klappa den lilla geten, men resten av djuren var nog lite läskiga.

 

Det allra sötaste var Bacons bebis, herregud så liten den var. Jag såg liksom något litet svart under hö't och det var alltså den lilla, lilla mini gris bebisen som låg och sov, därför fick jag inte honom på bild för jag tror inte att det hade uppskattas att jag flashade med blixten mitt i vilostunden.

 

Men om det är några norska människor som läser min blogg så kan jag rekomendera er att åka hit för det är ganska så kul för stats ungarna att få komma så nära alla fina djuren.




I lördags var vi på Ekebergs lilla bondgård

Bacon heter den här "lilla" krabaten och han åt allt han kom åt!


 

 

 

 

Bææ, bææ lille lam!

 

 

Ella ville flytta in hos kaninerna!

 


 

 

 

 

Här var jag lite små nervös för ni ser ju getens position haha, jag har nämligen blivit biten av en get en gång och det sitter liksom kvar. Plus att dem ibland får för sig att stångas bara sån helt plötsligt och det hade nog inte minstingen i familjen uppskattat!

 

 

Pappa get (han tillhöger alltså, med päls och horn)!

 

 

Pappa get koser sig!

 




Älskade lilla hjärta




Jag ska måla hela världen lilla mamma

 

 



 

 

 




Morgonstund har guld i munn!



Ellas favorit bok kunde jag utantill redan efter första timman, haha jag undrar hur många gånger vi har läst den här hemma. Men det är ganska kul att hon har massa böcker men varenda gång hon ska välja en bok så är det alltid Mathildas Katter, att man kan vara så liten och redan ha favorit saker!



The Deluxe Midnight Collection

Fasen jag skulle visa er ghd's nya reklam video för den nya stylern som kommer nu till jul men det funkade inte. Men klicka på länken så får ni se den där ifrån.

Jag måste säga att jag verkligen blev imponerad över hur mycket jobb dem har lagt ner för att visa vad man kan göra med stylern, se frisyrerna! Och inte minst alla snygga kläder, klänningar och smink!


Me like!





På tal om Gammo!

Inget slår mormors hemmagjorda äppelsylt, den smakar helt villt kan jag lova!

Sex av sex möjliga poäng!




Grattis Gammo på födelsedagen!

 

 

Idag fyller Ellas gamlamormor år så vi önskar henne den bästa dagen och hälsar Aj lav jo!

 

 

 

Det här va första gången dem sågs ♥




Lever student liv!

Haha fy fan jag känner mig som en pank jäkla student. Här sitter jag en lördagskväll och äter nudlar, dricker ett billigt rosé vin och ska smaska på en schweizernöt till efterrätt samtidigt som jag jobbar.





Vad fasen tog party prinsessan vägen? Hon måste ju ha gått fruktansvärt vilse!



Jag är glad över att just du kom till oss ♥

Ella är i en så jäkla rolig ålder just nu, det har jag i och för sig sagt sedan hon föddes, men jag gissar på att det alltid kommer att vara så, varje ålder har sitt liksom.


Men nu är hon så stor plötsligt. Hon härmar saker som hon ser att vi gör, inte direkt utan det kan gå några dagar, så det märks verkligen att hon tar upp saker som man inte tror att hon tar upp.


För ett tag sedan så stog hon helt plötsligt med tändaren (som har ett barnlås) och tryckte den mot eldspisen (som inte var på) för att hon har sett att vi gör så. Några dagar senare så stog hon med samma tändare (som har ett barnlås) och tryckte ner den i ljusen (som inte var tända) för att hon har sett att det är så jag gör.
Jonas satt och skruvade ihop en stol och ropade på mig och när jag kom så satt Ella med en skruvmejsel i ena handen och "skruvade" på en skruv. (Haha alltså Ella har egna leksaker som inte är fullt så farliga men dem är inte lika roliga som dem man inte får använda och av någon anledning så klarar hon alltid att hitta och nå allt som hon inte får ha)
Hon tar gärna mina penslar och "sminkar" sig med, idag såg hon ut som en indian på grund utav att hon hade målat med alla mina kajalpennor i ansiktet.


Och så älskar hon att ta på sig mina halsband och armband och går runt med dem, haha lilla prinsessan.


Man märker också att hon lär sig mycket på dagis och det är så sjukt tråkigt att inte få se henne på dagarna. Det enda man får med sig är att ledarna skriver upp "dagens schema" och ibland tar dem lite bilder men det säger ju inte mig så mycket om hur hon beter sig och vad hon gör ändå. Det bästa hade varit om man kunde vara osynlig och följa henne en hel dag! Åh älskade lilla skruttunge!


På morgonen är hon som allra goast då får man massa pussar och hur mycket kos man vill, eller mest Jonas för Ella är verkligen en liten pappa jente. Och det är underbart att se att hon har så mycket kärlek att ge ♥


 

 

 

 

 





God morgooon!

 

Vi har ätit en mega frulle och jag funderar på om vi ska åka till Ekeberg och titta på djuren, för dem har en liten bondgård där man kan få klappa djuren och vi har ju en tjej som är hyfsat mega glad i djur så det skulle nog vara något!

 

Förhoppningsvis så behöver inte Jonas åka till jobbet nu på dagen så då blir det helt enkelt en familjetur dit.

 

The sun is shining and I'm gonna catch it!




Du vet att . .

. . det är kallt i sovrummet när termometern står på 11 grader . .



Det rullar på!

Det är helt sjukt vad jag uppskattar helgerna nu när jag har börjat jobba, det är verkligen en så sjukt skön känsla att kunna tänka att det är fredag och jag har två dagars ledigt!


När man var mammaledig så var det ju lördag hela veckan liksom. Men nu tar jag verkligen vara på helgerna (även om detta bara är min tredje helg sedan jag började jobba) och jag ska tillbringa så mycket tid som det bara går med min lilla skrutt (Jonas jobbar annars hade jag så klart tillbringat massa tid med honom med) eftersom att hon numera ser sina fröknar mer än vad hon ser mig och Jonas. Och det är bara hemskt att det faktiskt är så, jag önskar att jag kunde vara ledig en dag mitt i veckan eller ha kortare dagar men i det verkliga livet så fungerar inte det, för det är mat som ska inhandlas och räkningar som ska betalas trist nog.


Men det går fortfarande bra på jobbet, jag trivs och allt flyter på. Det är mycket åkande i bilen men det är och andra sidan kul att få uppleva andra städer än Oslo, även om  jag är bombsäker på att jag kommer att bo kvar i Oslo, herregud för ett par hålor jag har varit i dem senaste dagarna haha.


Men besöket i salongerna ger mig oftast väldigt mycket, kanske går jag i mammas fotspår och blir frisör jag med en dag? You never know!


Nae fan, med jobb kommer tröttheten, plus att jag vet att mini me vaknar vid sex tiden = inte värt att hålla lådan inpå småtimmarna så jag ska väl börja fundera på refrängen.


Natta på er!


Härligaste bilden på vårat lilla hjärta ♥




Latte mamma

Skit i att jag har lärt mig dricka te, fött barn och precis har köpt en volvo! För jag har köpt en kaffe så det måste vara nu vuxenlivet börjar!




Fy fader för en bra låt!

Rihanna - Only Girl

 

Jag kickar igång dagen nu! Ha en fin onsdag folkens!





Tankar ifrån Fröken Pousette.

Att ha ett jobb där man kör mycket bil är bra på många sätt, samtidigt som det ibland kan vara väldigt tråkigt att sitta ensam i bilen med radion som sin enda vän som för det mesta bara brusar på grund utav dålig täckning eller så är det bara samma låtar som spelas.

 

Om jag hade haft en automatisk blogg skrivare i bilen så kan jag lova er att ni hade fått många och roliga inlägg för det är precis sånt som man hinner att tänka på där i sin ensamhet.

 

Idag har jag bland annat tänkt på:

 

• Oslo är en lång jädra kö av bilar, kö, kö, kö, kö, morgon som kväll, som regel kör du med ettans växel och rör dig en milimeter åt gången.

 

• Åker man in i ena änden av Opera tunneln så kommer man ut på andra sidan stan. Missar du en avfart så är det med andra ord kört för att man hamnar förmodligen på helt andra sidan av stan mot där man egentligen skulle vara.

 

• Norrmän älskar att tuta, dem tutar så fort dem får chansen. Åker du inte direkt på milimeternanosekunden när det slår om från orange till grönt så får du garanterat men för resten av livet på grund utav att personen i bilen bakom har slängt sig på tutan för att du kör som en kärring.

 

• Så det är bara att glömma att inte veta vart man ska, för kör du en halv kilometer för sakta så får du som jag nämde ovan men för livet på grund utav att personen i bilen bakom har slängt sig på tutan för att du kör saktare än personens farmor med rullator.

 

• Norrmän älskar även att bygga. Kom igen nu, nu tar vi och river upp alla vägar i hela Norge, helst på en och samma gång, så att det bildas massa mils långa fina köer med arga bilförare, kom så nu bygger vi lite.

 

• Norge består av skog . . Skog, skog, skog, skog och åter skog, nämnde jag att det är mycket skog i Norge? Har du tur så kan du se ett litet sammhälle i mellanåt men då ska du som sagt ha tur.

 

• Man vet att man är långt bort ifrån civilisationen när inte ens radion fungerar (och då ska det nämnas att jag har en ny och fungerande bil).

 

 

Fröken Pousette i tankarna på en väg långt bort i ingenmansland.




Helgens bild!

Haha jag dog när jag tittade igenom pappas kamera med bilder ifrån helgen. Jag var nämligen inte bjuden på Ella och pappas tea party men man kan ju inte säga att det såg annat än koseligt ut haha!


 




Me likey

Yeey jag lever och jag mår så jävlans bra!

Allt flyter på, det är fortfarande mycket att komma in i med det nya jobbet, eller det mesta går åt till att planera, jag reser en hel del utanför Oslo så nu i början har jag ju ingen som helst aning om vart salongerna, eller städerna heller för den delen, ligger. Så stor del av tiden hemma går åt till att sitta på gulesider och dittdistrikt för att planera bästa kör/gång väg mellan salongerna men själva besöken på salongerna har gått jätte bra.


Jag stortrivs verkligen med det nya jobbet och som sagt det går bra för mig, jag känner att jag har kommit in i det väldigt fort även om det är mycket kvar att lära.



I fredags hade vi salgs möte och jag överdriver inte när jag säger att jag fick någon typ av adrenalinkick när jag fick se årets christmas limited idition. Say hello to my new friends:


The Deluxe Midnight Collection

 

Vem vill inte få den i julklapp? Och jag måste säga att den ser mycket finare ut i verkligheten. För å si det sånn, jag har fått dröm jobbet!





Vi har blivit med bil!


Hallå ja familjelivet!

 

Det här är alltså inte min firmabil utan detta är våran alldeles egna lilla familjebil. Sjukt nice, nu blir det definitivt fler resor hem till Sverige och till Kongsberg och vi ska även bli så där jädrans norska att vi drar på harry turer till svenska grensen för att handla billigt.

 

Haha välkommen till mitt A4 liv!




Jobbelijobb

Ursäkta frånvaron men jobbet tar all min vakna tid, som sagt det är mycket att göra nu i början och jag vill ju så klart prestera mitt bästa. Så här blir det nog dött ett tag framöver så att ni vet!



Men i lördags såg jag i alla fall David Guetta live i Oslo Spektrum, och fy fader, det var det bästa jag har varit med om! Hade jag kunnat så hade jag sagt upp mig från jobbet och tunerat världen runt med honom (a la stalker style), men dessvärre så fungerar inte det i verkligheten. Men ni förstår kanske att det var en helt sjukt bra spelnig och en dag ska jag nog få tid till att slänga upp lite av det jag filmade! Galeet ♥





Ella hälsar att det är så skönt att slippa ha håret i ansiktet!




Happy fredag!

 

Jag ville bara önska er en fin fredag och att ni får en bra start på helgen!

 

Jag ska på jobb om en timmes tid, fy fasiken vad underbart det känns att säga att jag ska på jobb! Idag är sista dagen som jag är på upplärning, det går snabbt här och det är mycket att ta in på bara tre dagar för på måndag så ska jag bege mig ut själv, men det känns bra!




Snäppet fräschare skulle man väl kunna säga

Herregud så nöjd jag är över mina nya naglar!

Sist jag hade akryl naglar var för lite mindre än två år sedan och dem var bara ka-ta-strof! Dem var tjocka, breda, gick av, lossnade och ja ingenting var egentligen fint eller bra med dem, så jag kommer aldrig att gå tillbaka till den salongen igen för å si de sånn.

Men nu när solen har gått och gömt sig och mina naglar vägrar vara långa och fina så bestämde jag mig för att göra ett nytt försök med ett nytt sett med naglar.

 

Så igår var jag på Tone Lise Salongen och söta Kristin la ner två hela timmar på att jag skulle få fina naglar igen och herregud så nöjd jag är! Dem är helt tvärt emot vad jag hade sist, dem är så otroligt fina och välgjorda att jag kan inte göra annat än att titta på dem hela tiden ungefär, jag valde att ha lite kortare med en pärlemo tipp. Tack snälla Kristin för det fina jobbet och tiden du la ner på att få ett par snygga händer igen!

 

Så bor ni i Oslo så anbefaller jag verkligen att gå till Tone Lise Salongen, speciellt till Kristin då eftersom att det var hon som gjorde mina naglar men jag vet att resten av tjejerna också är jätte duktiga!

 

Utgångspunkten: korta och skabbiga!


 

Efter att Kristin hade trollat med dem! Lovely!




Man kan ju inte bli annat än stolt!

Igår när jag och Jonas var och handlade så stog jag och tittade i tidningshyllan och gissa om jag blev glad när våran fina Tove Lill står och pryder framsidan (och även insidan) av nya nummret av Gravid! Herregud så vacker du är Tove det bara lyser om dig!

 

Lite smått overkligt är dock att lilla Victoria som ligger inne i Toves mage snart kommer ut till världen, jag längtar tills jag får se det lilla pyret och få sniffa lite bebislukt!

 

Tove Lill är snyggingen med tatueringen!




Nytt jobb, massa ny info!

Det snurrar i min skalle!




Wow min hjärna känns som en stor kola som är på väg att sprängas, jag hade helt glömt hur mycket information man får när man börjar på ett nytt jobb.

Och nu ska jag sluta leka storbloggare och berätta vad det är för jobb jag har fått!

Jag sökte till ett bemanningsföretag till en telefon försäljar tjänst men när jag kom på intervju i torsdags så hade C på bemanningsföretaget hittat en tjänst som hon trodde passade mig bättre. Hon sa:
- Känner du till ghd?
- Eh hallo eh ja eh alltså typ dem snyggaste plattängerna i världen!!!
svarade jag inte utan sa i stället lite försiktigt:
- Ja dem säljer plattänger (rettetang på norska) . .
Och ja sedan fortsatte hon och sa att det alltså finns ett vikariat som säljare på ghd och jag jublade rätt och slätt innombords.

Och i fredags ringde C igen och sa att T som jag ska vikariera för gärna ville ha en intervju med mig, så då åkte jag iväg och träffade T på ett café och förklarade varför jag så gärna vill ha jobbet och varför det skulle passa mig och sedan höll dem mig på vänt (a la storbloggar style) hela helgen.

I måndags ringde C mig och sa att S som är högsta huvud för ghd i Norge gärna ville träffa mig på tisdag klockan 20.00.


Vilket jag ju gjorde igår och medans jag och S satt och pratade så förklarade hon för mig att jag hade fått jobbet och att jag börjar i morgon (idag onsdag) och jag tror att jag var den personen som gick med det största leendet i Oslo igår kväll efter att jag fick det beskedet.

Så idag har jag haft min första dag med B, vi var i Kongsberg (sorry svigermor och resten av familjen att jag inte hann träffa er) på fem olika salonger och presenterade ghd's olika produkter och visade dem olika styling som man kan göra med en plattång, så mitt huvud är till bredden fyllt med frågor och massa ny information.


Så jag är alltså vikarierande (dessvärre vet jag inte hur länge) säljare på ghd och ska åka runt på olika salonger i mitt tillhörande distrikt och sälja ghd's produkter. Så mina första dagar handlar bara om att mata mata mata mest möjlig information sedan är det bara att ge sig ut på jobb.


Nu har jag nog gett er en ganska bra förklaring på vad jag ska hålla på med ett tag framöver och jag är verkligen glad över att C på bemanningsföretaget trodde på mig och faktiskt erbjöd mig denna tjänsten istället för den jag sökte. Och jag är glad för att gänget på ghd tror på mig och jag ska göra mitt allra, allra bästa för att inte göra dem besvikna.

 

Ne nu ska jag och Hoffmaestro städa här hemma, fy fasen så bra det kommer att bli nästa fredag när jag äntligen ska få se dem live med mina brudar!




Fy fan vad jag är bra!

För bara någon timma sedan fick jag reda på att jag fick jobbet som jag egentligen inte sökte till men som var mycket bättre än det jag sökte till! Haha sorry jag är för glad och trött på samma gång så jag ska nog avsluta här men i morgon får jag min bil och sedan är det bara att tuta och köra!

JAG HAR FÅTT JOBB!


En yes-jag-har-klarat-det-pose om ni undrade!




Tjohooo!

 

Fan vad jag är glad just nu! Goda besked ger en happy Malin, nu får ni bara hålla tummarna på att allt går vägen så att jag får berätta för er varför jag är sååå jädrans happy!

 

Jag fortsätter med storbloggar stilen och håller er på vänt förstår ni!

 

Nu ska jag ta på mig gummistövlarna och åka in till ett regnigt Oslo, ha en toppen dag hörrni för det ska i alla fall jag ha!




Hos oss just nu, Ella har kickat igång kosesöndagen!




På lördag är det jag och David som kör all in!

Om en vecka vid den här tiden så står jag i V.I.P'en i Oslo Spectrum och framför mig står ingen mindre än David Guetta.

Det är bara total galenskap. Fy fader så bra det kommer att bli!





Jobieobievankanobie har lämnat Oslotown!

Jag vill bara säga att jag har fått ett hål i mitt hjärta . . Jodie lämnade Oslo idag för att resa i sex månader, vet ni hur länge sex månader känns när jag inte ens har fått säga hej då till henne, väldigt länge ska ni veta . .


Hon har inte vågat komma hit eftersom att det har rådit magsjuka här hela veckan och idag var första dagen som min mage inte har krånglat så jag klandrar henne inte men jag har verkligen ont i mitt hjärta för att jag kommer att sakna dig Jodie.


Så otroligt jävla mycket!


Men jag hoppas att du får den bästa resan och att du kommer tillbaka till oss här i Oslo igen, du mååå!



Från mig till dig Kanobie (Nej jag överdriver inte ens en smula, ni måste verkligen få känslan av hur det känns att hon har flyttat här ifrån idag)! Vitamin C - Friends forever.

 

 

Som tur är så lyser ändå Jodie här med sin frånvaro eftersom att hon har startat en reseblogg!

Hon kommer förhoppningsvis hålla oss uppdaterade (det ska jag se till om inte annat) så mycket som hon bara kan om hennes resande som startar den 14 oktober om jag inte minns helt fel. Men ni kan kika in redan nu för hon har redan värmt upp lite genom att ge en hel del bra tips till er som kanske ska ut och resa och ett plus i kanten är att hon skriver på engelska för helt plötsligt blev bloggen jädrigt mycket mera fancy!

Om ni undrar så är det JodieLeavesHome som kommer att kamma hem priset som årets reseblogg på Blogg awards 2011 (det ska jag också se till om inte annat)!

 

 


Jeg savner deg allerede Kanobie ♥




  • <- Gå tillbaka
  • bloglovin

    Du får gärna låna mina bilder men då vill jag att du frågar mig först!

    Kontakta mig på: [email protected]

    RSS 2.0