OBS!

Det är fel på blogg.se för det går nämligen inte att kommentera för tillfället men jag hoppas att dem löser detta så fort som möjligt!



Fem små bebisar

Som ni kanske förstog så har jag och Ella varit och tittat på mormor och morfars kattungar idag, åhhh för ett par underbara varelser!

Eftersom att Ella aldrig har suttit själv där bak i bilen (det är airbag fram så där kan jag inte ha henne) så kom jag på ett väldigt bra sätt att underhålla henne på utan att jag skulle behöva tappa kontrollen när jag körde för att langa leksaker till henne.
Jag svängde nämligen förbi barnvagnscentralen och köpte en spegel som man fäster på huvudstödet där bak så att Ella ser sig själv samtidigt som hon ser mig i backspegeln och jag ser henne i backspegeln, det var väldigt uppskattat för både henne och mig måste jag säga! Och på vägen hem så somnade hon och det hade jag ju så klart stenkoll på, precis hur bra som helst!

Men det jag skulle skriva om var att vi var hos min mormor och morfar. Min kusse var där med och när hon gick omkring med Ella så sa jag att jag minns så väl när jag gick så med henne, "har du gått så med mig?!" sa hon och i nästa sekund kom hennes pojkvänn. Herregud tiden går för fort, det skiljer bara fem år mellan oss men jag minns så väl när jag gick så med henne och nu går hon så med min bebis liksom.

Ne nu tappade jag tråden igen . . Skit samma!! Här får ni bilder på dem små kattbebisarna som är två-tre veckor gamla.

 

 

 

Så. sjukt. underbara. ♥




Up, up and away!

 

Ella gungade för första gången själv igår (jag har nämligen inte hittat en bebis gunga i Oslo) och det var verkligen en höjdare! Hon skrattade och viftade med benen och hela hon bara strålade av lycka ♥

Tydligen så ska Annelundsparken ha blivit kårad till Sveriges bästa lekplats och det kan vi absolut inte missa så vi måste nog ta oss en tur dit nu i veckan och beskåda detta!

 




Hot & Sweet!

Här "uppdaterade" jag Noors make när hon skulle ha en lite hottare stil i videon. Det blev mörkare skugga runt ögonen och så limmade jag fast tre strasstenar.




Gästblogg: Ella

Dette inlegget er til pappaen min!

Hei pappa!

Jeg vil bare fortelle deg at jeg har sett på katt babyerne idag! Dem var kjempe søte syns jeg! Det var tre grå og to sorte og jeg likte den ene sorte aller mest . . Så nå lurte jeg på hvis jeg kunne få den sorte i bursdagsgave av deg, ettersom jeg bare fyller et en gang i livet mitt? Var så sniiiiiiiiiiill!!
Jeg lover at ta hånd om den og vare snill mot den i hele livet mitt!

Og pappa . . Husk at jeg elsker deg og at du er den beste pappaen i verlden ♥

Hilsen din lille prinsesse Ella

Se så flink jeg er pappa! Dette er meg og favoritt babyen min ♥




Hemma i Borran!

• Nu har vi landat i Borås, jag och mini me stannar här i en vecka så alla som har en ledig tid över måste hojta!

• Jag får inte igång internetet på min dator så jag kan inte bjuda på några bilder dessvärre och så kan det hända att jag inte uppdaterar så mycket heller men jag ska försöka mitt bästa.

• Jag är helt slut sedan igår (dock gör det absolut ingenting eftersom att det var en toppen dag!) så det blir en tidig kväll. Kos dere!

• Jag måste ju bara gratta Tyskland för vinsten igår, tur att ja hade ett annat lag att hejja på när Sverige åkte ut, det är inte helt fel med lite tyskar i familjen med andra ord.

• Jonas, jag saknar dig redan bara så att du vet ♥



Wow vilken dag!

Herregud vad roligt jag har haft idag! Det var verkligen härligt folk att jobba med och Noor har verkligen varit helt fantastisk, både framför och bakom kameran och jag är verkligen nöjd med mitt arbete.

Jag flög upp klockan fem och då var det inte annat att ta sig upp och göra sig lite snygger. Halv åtta blev jag, mamma och Loyye upphämtade och då åkte vi till studion där vi möttes av en hel drös av människor och en trött liten Noor som bara hade sovit tre timmar i natt men det märktes verkligen inte, hon har varit super hela dagen!
Resten av tjejorna som var dansare och statister blev också super snygga och jag är glad över att allt gick så bra!

Det har varit en lång dag men sjukt rolig så jag kommer absolut göra om det igen om jag får chansen!

Mamma och Loyye kom upp ända ifrån Borran för att hjälpa till och dem har också gjort ett super jobb, Loyye har tagit en jädrans massa backstage bilder som jag kommer att lägga upp! Tack för att ni var så snälla och ställde upp!

Me in action med Noor!






Boråstjejer ni får inte missa Ladies night på Harrys den 4/6!

Jag ska hjälpa till att göra er snygga tillsammans med salong Nivå så löp och köp biljetter antingen på Harrys eller på Salon Nivå!




Allt detta för ett litet pass

Igår åkte vi till Svenska ambassaden för att lilla fröken ska få ett svenskt pass, hela den här proceduren tar minst tre besök men redan vårt första besök var förgäves så det blir minst fyra besök för våran del.
Igår fattades det nämligen ett papper som sa att jag och Jonas är Ellas föräldrar . . Så det var bara att åka ner till Skatteetaten och införskaffa sig det pappret, det tog "bara" en timma att sitta där och när vi ändå höll på så skrev jag ut alla papper igen eftersom att dem bara får vara en månad gamla.

Men när vi väl hade alla papper så hade Svenska ambassaden stängt för dem har nämligen bara öppet mellan 10 och 12 . .

Så vi gör ett nytt försök idag med förhoppningsvis alla papper som behövs.

Om ni frågar mig så tycker jag att allt detta är ganska så löjligt för Ella är svensk medborgare men hon har norsk personnummer och hon får inte svenskt personnumer om hon inte har bott i Sverige . . Men om man går till svenska ambassaden för att Ella ska få pass då får hon svenskt personnummer . . Så första besöket så går man alltså dit för att "beställa" ett svenskt personnummer ifrån Sverige.
Besök nummer två, en vecka senare är det passfoto som gäller (och det ska bli spännande hur det ska gå) och då skall dem ha 1150 norska kronor för passet, vilket är 1450 svenska kronor . .
På besök nummer tre så får vi passet, två veckor efter första besöket, om allt går som det ska så att säga, med min tur så skulle jag inte bli förvånad över att hon inte får något haha!

Men är det inte löjligt att man ska betala så mycket pengar för en sån liten fjärt som Ella? Jag tycker att det hade räckt med ett bevis på att det är vi som är hennes föräldrar, för jag tror inte att hon har några planer på att hitta på skamstyg när vi är ute och reser.

Ella är as töff i sin thisse!





Cold as ice

Foto: Merethe Sundt.

 

Jag älskar dem röda läpparna och att jag nästan ses lite död ut. Bra jobbat Merethe!




Trött hest!

Jag ligger i sängen och känner redan att träningsvärken kommer krypandes, sjukt skön känsla eftersom att jag inte har tränat sedan den 7 maj på grund utav sjukdom och alldeles för lite ork. Men nu är jag för hoppningsvis tillbaka igen och det känns ap bra. 

Jag och Ella har sprungit runt i stan idag och införskaffat det som behövs tills på lördag. Dock fanns inte allt jag skulle ha på Make up store, som vanligt . . Sjukt tröttsamt men jag löste det i alla fall! Det kommer bli helt topp det här vet ni!

Nae jag håller på att tuppa! Natta på er gott folk



Kosestund

 

Nu händer det saker här hemma! Ella är snabb på att dra sig upp från liggande till stående läge, en underbar syn på morgonen när hon står där i sängen och ropar god morgon! Och igår tog hon sina första riktiga krypande steg, hon drar sig annars fram på golvet men sedan igår har hon krypit några steg på alla fyra! En stolt mamma och pappa var det här hemma igår vill jag lova!

 

Ella, mamma och pappa älskar dig så mycket ♥




Tummen upp för babycafé!

 

 

Igår var vi i Svenska kyrkan på babycafé och det var verkligen jätte mysigt! Personalen som jobbade där var helt fantastiska och det var kul att få träffa svenska mammor och en pappa med bebisar som var jämngamla med Ella. Vi sjöng flera svenska sånger och det var tur att jag hade övat på Mors lilla Olle annars hade jag definitivt gjort bort mig igår haha. Efter sångstunden fikade vi och sedan blev det lite mer lek för di små.

 

Det är synd att jag inte har lyckats ta mig dit tidigare för dem har snart sommaruppehåll och sedan är det ju dags för den lilla här hemma att börja på dagis/barnehage . .




Trött, trött, trött, trött!

Någon som kan slänga hit en järntablett eller två?

(Sonja erkänn att du önska att jag såg ut så här?!)




Babycafé it is!

Alldeles snart ska jag och Ella traska iväg till Svenska kyrkan och träffa lite andra svenska mammor och bebisar för lite sång och sånt gött!




Hund, katt, marsvin och kanin!

Ella koser sig med sin tante/faster och alla djuren ♥




Kissekatten!

På tal om något helt annat så åker nog jag och Ella hem till Sverige på söndag eller måndag för jag ska hjälpa mamma med en sak helgen efter och när vi är hemma så ska jag åka och titta på mormor och morfars kattungar som är cirka en vecka gamla nu. Jag kommer att dö!

När jag och Jonas hälsade på en snabbis i Sverige så åkte vi till mormor och morfar en stund och då fick vi träffa deras "vildkatt". Det är en ganska kul historia tycker jag för saken är den att varken mormor eller morfar har tyckt om katter, speciellt inte morfar men sedan dök den här vildkatten upp som dem kallar för Vilda och morfar började ge henne mat och i från början visade hon sig nästan inte men hon blev tamare och tamare.
Så när vi var och hälsade på och dem sa vildkatt så tänkte jag att det är en katt som man får se men inte röra. Haha helt fel!
Vilda har blivit världens gosigaste katt och hon är mycket inne hos mormor och morfar nu till och med, även om hon inte vet hur hon ska bete sig eftersom att hon inte har bott i ett hus innan (haha ungefär som en bonnlurk i stan beter hon sig).

Jag blev helt kär i Vilda för hon har lite längre päls och är helt kolsvart, inte en enda vit fläck, till och med nosen är kolsvart så hon är så sjukt fin, precis som en panter.
När vi var där sa mormor och morfar att dem trodde att Vilda hade bebisar i magen och då sa jag att kommer det en kattunge som ser exakt ut som Vilda så ska jag ha en utan tvekan!

Vilda var på smällen för att för en vecka sedan så kom det ut fem små katt bebisar och en är på pricken lik Vilda . . Så nu återstår det att se om jag adopterar den.
Och om det är någon annan som vill ha en kattunge i mitten av augusti när dem är leverans klara så är det bara att hojta. Jag tror att det var tre grå vita, en svart med vit fläck längst ut på svansen och så min bebis då.





Kongsberg it is!

När Jonas har vaknat så bär det av till Jonas familj i Kongsberg, vi ska hämta Jonas bror som ska bo hos oss ett tag så det blir helt topp att ha en till som kan passa på Ella och så ska vi hämta min fina cykel!

Så nu får jag nog fixa te mig här! Ha en fin söndag jag menar måndag (det är ju röd dag här idag och jag blir helt förvirrad) för det ska i alla fall vi ha!

 

Ella "jag äter allt" Pousette Zeitzmann!




Lördag blir en bra dag!

Nu har jag en rolig sak att berätta för er! På lördag ska jag nämligen vara makeup artist till Noor som ska spela in sin andra musikvideo! Det ska bli så sjukt kul och jag är glad att jag har fått chansen till det här, tack Noor!
Mitt huvud är precis propp fullt med idéer nu men det här ska bli så bra!

Här har ni Noors första video Indestructible:

Jag är stolt över Noor som kämpar på och jobbar hårt för det hon vill!

 

Härligt, för nu har jag faktiskt anledning till att få gå och gotta mig inne på Make up store!




Man får passa på

att njuta solen dem där få timmarna på morgonen som vi faktiskt har sol på balkongen. Åh det bränner gott på magen vill jag lova!




Tummen upp till Nailmail!

Jag blev så himla glad när jag hittade sidan Nailmail nu när jag har fått en sån dille på att fixa med mina naglar. Jag har inte blivit sponsrad för att jag skriver det här, utan jag tycker att idén är helt genial och jag blev verkligen glad att jag hittade Nailmail för Karin förhandlar ofta med märken som är svårare att få tag på i Sverige (eller i Norge som i mitt fall) och att få dem direkt hem i brevlådan till ett förmånligt pris är inget som jag tackar nej till! So let me tell you about it:

Nailmail är en hemsida som drivs utav Karin där du prenumererar på nagellack och varje månad presenteras ett nytt märke och nio nya nagellack i olika färger som du kan få skickat hem till dig.

Karin har gjort det enkelt, hon delar upp de nio nagellacken i tre olika stilar:

Classy är en stil för dig som tycker om skira färger, ljusa pastell färger, naturella naglar eller som tycker om att bara köra på en enkel fransk manikyr.
Vampy passar dig som tycker om mörkare färger, färger som drar mot mörkrött, lila och svart.
Edgy är till dem som tycker om att få uppmärksamhet för sina naglar, som tycker om att sticka ut och ha annorlunda färger på sina naglar.

Karin skickar ut ett mail om månadens lack sedan är det bara för dig att gå in på dina medlemssidor och bocka av dem du vill ha.
Du kan tillexempel välja alla tre lacken ur stilen Classy eller så kan du välja ett lack ifrån varje stil, eller två ifrån Vampy och ett ifrån Edgy, du kan helt enkelt blanda hur du vill. Det bästa av allt är att du kan köpa allt ifrån ett till nio lack eller 30 stycken om du tycker att alla nagellacken är snygga!

Det är heller inget tvång att köpa varje månad utan finns det inget nagellack som du har lust på så är det enkelt att bocka av det på dina medlemssidor.

Att bli medlem på Nailmail är gratis och det är ingen bindningstid, så du kan avsluta din prenumeration när du vill. Om ni blir medlemmar så får ni 10% rabatt på eran första beställning om ni anger mitt namn (Malin Pousette för er som har missat det)!


Och tack till Karin som skickar nagellacken ända till mig här i Norgelandet!



Disco feeling

Disco naglar med Nubar's nagellack Star Sparkel!




Jag är lycklig över mitt liv!

Ha de nu ska jag på tur!

 


 

 

Mina tøffingar på Grynerløkka!

 

Dagens höjdpunkt för Ella var att få sitta på våra axlar haha!

 

Ella fick smaka på pizza för första gången, det var namnam!

 

En ny sak Ella har lärt sig är att vi ska smaka på hennes napp ♥


Jag njuter livet på en uteservering med min lilla familj och äter pizza som smakar svensk pizza(!) och med ett glas vin!

 

Tack för en toppen dag mina två älskade ♥

 

 




Grattis till den finaste ettåringen!

Egentligen fyllde Anastacia år igår men jag var inte hemma på hela dagen så jag kunde aldrig uppdatera! Men ett stort grattis sötaste Ana på din ettårsdag vi hoppas att du fick ett jätte fint prinsesskalas och massa massa paket!

 

Lilla prinsessan Ana har redan hunnit bli ett år ♥ Tiden går alldeles för fort!




Yey we did it!

Tjohoo! Ella vaknade 5 och fick välling sedan somnade hon om till halv åtta, framsteg!

Morrn du frillan!




Enkelt og greit

Det fick bli fransk manikyr idag!





För en toppen dag!

Jag har haft det precis gör bra tillsammans med Ella, Mari och Linus idag! Sist jag såg Linus var han bara två veckor och nu är han redan fyra månader så när vi kom så gav han oss världens smil. Jag har verkligen helt glömt att Ella har varit så liten och ostadig, tiden går alldeles för fort!

Som vanligt gick våra munnar i ett, vi hade en hel del att uppdatera och skvallra om och det är precis så det ska vara när man ses. Tack för en toppen dag Mari och Linus och tack för att ni tog med mig och Ella till Frognerparken för första gången haha!

Ella smet iväg ut på balkongen!

 

 

 

Jag var tvungen att ta en turistbild eftersom att det var första gången jag var i Frognerparken haha och anledningen till att bilden är suddig är för att Ella äter på linsen så fort hon får chansen!




Long time no see!

 

Jag fick en sån längtan efter Mari och Linus idag och som tur var så hade dem heller inga planer för dagen så jag och Ella ska åka och hälsa på dem nu yeey!




Det är mycket som händer just nu

Eftersom att Ella är väldigt rörlig nowdays så finns det lite tid för mig att blogga. Ni förstår att fröken här hemma vill inte sitta och inte krypa (läs dra sig fram) utan det enda som gäller nu är att gå, gå, gå, gå men hon kan inte gå än så just nu är hon väldigt krävande eftersom att hon alltid ska ha någon att gå med.

Men denna veckan har hon lärt sig nya saker för hon är väldigt mycket för det här med att härma oss.
Hon har börjat vinka, när hon ser en hund (hon är helt galen i hundar) så gör hon ett voff liknande ljud och hoppar och flaxar med armar och ben, när vi hostar så låsas hostar hon vilket ser sjukt kul ut och när vi gör pussljud så gör hon också pussljud! Underbart att se hur mycket som händer med henne och det är en spännande tid när vi utforskar nya saker utomhus ♥

Först kryper hon omkring i sin säng och sedan somnar hon precis hur som helst ♥




Lycka

Är att få sitta på balkongen i thisse, höra hur älven brusar, fåglarna kvittrar och känna lukten av sommar!




Har du snus?

Haha gött minne i från söndag!

 




Någon slags hatkärlek

Har jag berättat för er hur myket jag älska Oslo i vår och sommartider? Det är verkligen helt sjukt, jag ryser i hela kroppen.
Jag vet verkligen inte vad det är men Oslo blir en helt annan stad den här tiden på året, allt luktar annorlunda, precis som att man är utomlands och alla parker är proppfulla med människor. Det är liksom Oslo, ett enda evigt parkhäng känns det som.
Det kanske beror på att jag hade det så sjukt bra min första sommar här 2008, alla lukter, platser och minnen kommer liksom tillbaka och jag känner mig konstant lycklig!

Det finns en gata som är speciell för mig, den är utomlands på något konstigt vis. Det ligger en grekisk taverna, tre kebab shoppar, en grönsaks butik och en asiatisk matbutik. Där är lukten speciell och atmosfären helt annorlunda och varenda gång jag går där så har jag ett lyckorus i hela kroppen. Gatan är full av minnen.


 

 

 

 

 







Morgonstund har grus i ögonen!

Jag är glad över att jag har en sån snäll man som låter mig sova dem där extra timmarna, ibland handlar det om minuter. Idag vaknade nämligen Ella 04.30 . . Det går ikke an lissom! Jonas lyckades få henne att somna om till halv sju och sedan var det verkligen morgon för Ella men jag fick stanna kvar och sova!

Tack min älskade ♥


Någon som har tips på hur man får henne att sova någon timma längre? Det är nämligen helt omöjligt att hålla henne vaken längre än till klockan 19 om kvällen. För jag skulle uppskatta om jag slapp lägga mig samma tid som henne liksom hahaa!




Barnvakt

 

Idag har jag, Ella och Madelen varit på tur och blir man sliten i benen så är det bra att man kan sitta två i vagnen haha ♥




Gratulerer med dagen Norge!

Igår var det 17 maj och då är det en jäkla folkfest här vill jag lova!

Min snygga man!

 

Som ni ser, det var rejält med folk på Karl Johan igår, i det stora gula huset bor Mette Marit med familj, alltså det kungliga slottet!

 

Jonas familj och jag. Som ni ser har Jonas lillasyster och Ella bunad!

 

Ella med sin första bunad ♥


En bunad är en norsk folkdräkt och här i Norge är det jätte vanligt. Väldigt väldigt många, nästan alla, i alla fall tjejer, går stolt omkring med sin bunad på konfirmationer, bröllop och speciellt på 17 maj. Jag tycker att det är så fint så Ella var ju så klart tvungen att få en bunad igår när hon firade sin första 17 maj och när jag och Jonas mötte dem andra nere i stan så började jag nästan gråta för att Ella var så fin i sin lilla bunad.

Som ni såg så var det helt proppat med folk och uppe vid slottet stog kunga familjen och vinkade precis som dem gör varenda 17 maj. Vi åt i alla fall mat på Friday's sedan åkte vi hem och jag och Jonas la oss och sov i 14 timmar haha.




Skål grevar och baroner!

Om vi kan festa? Vi heter för fan fest . .


Haha för en fantastisk söndag jag hade, helt jäkla otroligt! Anledningen till att vi festade te det på en söndag var för att fira att det var Norges nationaldag på måndagen för det är så vi jobbar här i Norge.
Jag började alltså korka upp klockan 15.30 i söndags.
Jag joinade min fru och hennes Gina brudar och för en jäkla skiva vi langade. Jag har faktiskt aldrig hört så bra musik på en förfest en enda gång och vi lyssnade på hela låtar vilket brukar vara omöjligt i vanliga fall eftersom att många har olika musiksmak och alla vill langa den fetaste låten som får alla att bara jubla men Gina gänget lyckades galet bra måste jag säga!
Jag har ingen aning om vad klockan var när vi packade ihop och åkte till frugan? Sju-åtta kanske? Vi mellanlandade i alla fall på ett kebabhak och där bjöd vi på fest! Sedan rullade vi vidare hem till frugan och körde på!
Festen blev inte sämre där heller och vid ett tiden så gick dem flesta till Cayenne men där höll inte alla ut, förutom jag, frugan och Sonja, så klart! Galet bra drag där med vill jag lova och mina fötter är fortfarande svullna efter allt dansande och det är ett bra tecken!

Helgen kunde verkligen inte ha blivit bättre! Jag fick hänga med Borås gänget, jag har träffat massa nya goa brudar och även mött mina gamla vapendragare hahaa så att jag sov 14 timmar från igår till idag säger väl sitt antar jag! Men bättre än så här kunde det nog inte bli.

En del av hela gänget. Gött gäng, gött häng!

 

Fråga mig inte . .

Gött kiiibab hak!

 

Put your hands up for Detroit!

 

En fru och en hest haha ♥






Herremin!

För en sjukt bra helg jag har haft! Efter att ha sovit 14 timmar så kan jag konstatera att jag har haft en sjukt bra helg, det känns liksom i heeele kroppen!

Jag vet inte ens vart jag ska börja men i lördags så startade vi kvällen hemma hos Cicci, Emma och Malin och där var det en hel drös med Boråsare så det var gött snack helt enkelt och när förfesten var över så drog alla utom jag och frugan till nått ställe medans jag och frugan traskade mot Cayenne och vi stannade på vår alldeles egna uteservering haha!
Första gången på Cayenne var verkligen helt top (jag blev dock sjukt besviken på att jag bara fick se 1 Paradise Hotell deltagare men bättre det än ingen) träffade lite gammalt Magaluf folk och även gamla vänner som var år och dagar sedan vi sågs sist! Och eftersom att jag skulle vänta på att Jonas slutade så lurade frugan med mig på efterfest och fy fasen för ett fint avslut på kvällen! Vi satt högst upp på en takterass, solen hade gått upp och dem spelade massa gamla svenska sommar låtar, vi snackade gamla minnen och hade bara almänt gött!
Jag vet inte hur men jag och frugan lyckas alltid få sånna sjukt bra utgångar, det händer alltid massa saker och vi lyckas alltid vara med om ett eller annat äventyr. Haha precis så som det ska vara med andra ord!

 

 

 




Heia Norge!

Är det nationaldagen i morgon så är det haha!




Haakon VII

Haha sjukt bra kväll igår! Årets bästa uteservering haha . .




Om det funkar!

Häng med:

http://twitter.com/fyllifjonka



Bloggen lider!

Bloggen lider när vi har besök dessvärre! Men det får ni bara leva med när mamma och pappa är här. Jag har tagit det lugnt och sovit massa sammanhängande timmar för dem senaste dagarna har jag legat på minus på mitt sömnkonto men nu börjar jag komma tillbaka!

Men jag ska lägga upp lite bilder nu tänkte jag, för pappas kamera är mycket bättre än min. Nästa gång det blir kameraköp så blir det definitivt en Canon!

Ella har fått en gåvagn, hon har inte riktigt fått in det än haha vagnen drar liksom henne och hon springer efter!

 

Ella och morfar är redo för kalajs för morbror Patte!

 

Ella chillar hos morbror!

 

Ella och mormor, sjukt fin bild!




Vi har kalajs!

Fy fasen ni ska smaka på min tårta jag är helt sjukt grym på att baka jordgubbstårta!


Pappa, födelsedagsbarnet Patte och Herr Tengby!




Yeey Ellas mormor och morfar är här!




Som sagt, jag trotsar förkyldningen, det blir en tur ut!

 

 




Häääeej!!

 

I like to livin on the edge . .




Hallå immunförsvaret vart är du?!

 

Er de muuuligt lissom?! Jag är sjuk igen. Vad skjeeer a?! Jag blir verkligen helt tokig på det här, varannan vecka har jag varit sjukt nu sedan i höstas, det känns som att jag och Ella smittar varandra?

Är det någon som har ett sjukt bra piller till mig? För jag trycker i mig alla vitaminer jag hittar både i piller, flytande, frukt och grönsaks-form så jag tycker att det skulle vara konstigt om jag har någon slags brist.

 

Jag skulle ha sprungit Jentebølgen med Fellan igår med men det fick jag skippa eftersom att allt sitter i halsen. Men Fellan var duktig i alla fall!

Men jag tror att jag ska trotsa det ikväll för min kära vill väldigt gärna ha med mig ut och det händer ju inte var dag att vi kan gå ut tillsammans så jag får nog hålla mig till vatten och paracet så ska jag nog med ha en helt förträfflig kväll!

 

Nu vet ni i alla fall varför jag inte lever loppan här inne! Jag hoppas att ni får en fin dag i alla fall, kos dere!




Glitterish

 

 

Dessa gjorde jag för några dagar sedan, det blev väldigt oskarpa bilder och naglarna var mest en test sak som jag gjorde haha inget blir snyggt när man har korta naglar! Men jag ska införskaffa mer glitter nagellack har jag i alla fall kommit fram till!




Stjerner

 

 

Det värsta med att använda svart nagellack är att man ser alla fel haha men jag orkar faktiskt inte göra någonting åt det!




Tasty huh?!




Ellas nio månaders dag!

(Jag hann alrig lägga upp det här den 6:e maj så det här inlägget är några dagar försent) Kan ni förstå hur fort nio månader går? Det kan nämligen inte jag. För nio månadersedan såg jag ut så här:

12.45, 1 timma och 25 minuter efter att Ella hade kommit ut! Sexy as hell!

 

Och så här såg Ella ut den 6/8-2009, världens minsta lilla bebis på 2470 gram och 46 centimeter med en sne liten näsa ♥



Och idag är hon världens skönaste, precis världsnäll och hon har redan hunnit bli nio månader. Det är helt galet hur fort tiden går! Älskade lilla unge, grattis till dina nio månader idag ♥





Morbror Patte

Min bror var här härromdagen och lekte med Ella, dem lekte säl, byggde kojor och klättrade på berg! Morbror Patte fyllde förövrigt år igår så vi önskar honom ett stort grattis på födelsedagen!



















Dj Orre for president!

 

Vi har koset oss på Friday's idag och Ella boundade med Dj Ortega! Visste ni att Ortega har världens absolut härligaste skratt?




Ja, jag ska gå och lägga mig nu!

VAD DÅ DÅ?!

Även om jag har varit igenom flera hundra bakis dagar, jobbat dagen efter en utgång, varit på charterresor, suttit uppe hela natten och gjort både ditten och datten, jobbat omänskligt mycket, fött en unge, dansat mig igenom nätter, lagt mig på tok för sent, tränat som en stolle, gått upp alldeles för tidigt, gått flera hundra mil, varit vaken timmar kanske till och med dagar i sträck så är det ingenting mot hur trött jag är idag!
Fy fader ass.
Så jag har bestämt mig för att sätta punkt här för idag, för jag skulle bli väldigt olycklig om Ella väcker mig klockan fem i morgon igen och jag har lagt mig på tok för sent. Så idag tar jag det säkra före det osäkra.

Jag lägger mig klockan 21.50 på en lördag. OH MY GOD LISSOM!!


Och här får ni en teit jag-tar-kort-på-mig-själv-när-jag-gäspar-i-spegeln-bild för att verkligen bevisa för er hur trött jag är. Allt för er, det är det jag alltid har sagt, allt för er mina kära läsare!

 

Sov så gott för det ska i alla fall jag göra!




Älskade skatt!

Ella tyckte att det var väldigt roligt när hon körde på mig och jag sa aj haha men så fort hon ser att jag filmar henne så är datorn mer intressant, älskade unge!!





Wawawiwa.

Nu ska jag gitta ner till stan och möta en några nyaser brunare frugan (Hon kom hem från tre veckors semester i Thailand igår) och solen skiner! Keep on smiling, nu kör jag!!

Ni får ingen bild för datorn är mongo. Ha dee



Peace

Jag har en almenacka som det står väldigt fina saker i varje dag. Igår stog det här:

"The amount spent on weapons every minute could feed 2000 malnourished children for a year. The price of one military tank could provide classrooms for 30 000 students. Imagine what the planet's overall state of health would be if money was spent on things worth living for . .
Instead of things worth dying for."

"Det belopp som spenderas på vapen varje minut kan ge mat till 2000 undernärda barn under ett år. Priset för en militär tank kan ge klassrum till 30 000 studenter. Tänk vad planetens allmänna hälsa skulle vara om pengarna användes på saker värt att leva för. . I stället för saker värda att dö för."




Tänk om alla kunde tänka så, vilken fin plats jorden hade varit att leva på!





The nail movie

Här får ni en nerdig manikyrfilm som jag har pillat ihop haha, att ha en Mac är kul! Nästa gång ska jag visa hur jag gör mina naglar med Konad!

Enjoy!




Tack CSN för den!

Det blir inget studerande för min del eftersom att jag inte får studiebidrag i varken Sverige eller Norge! Underbara nyheter . . Not! Men som tur va, var jag inställd på det och har redan börjat leta jobb, men så sjukt jävla trist . . Åhh jag blir galen på alla jävla system!




God morgon sånfåglar!

Haha för en underbar väckning Ella bjöd på idag! Riktig sjönsång så att vi skulle förstå att det var morgon och trust me det gjore vi, haha! Solen skiner nu men man vet aldrig vad skom skjer om några timmar. Men vi ska i alla fall äta frukost sedan ska vi gå och röra på fläsket!

 

God morgon folkens, jag hoppas att ni får en fin dag!




Jag sitter fortfarande . .

. . och gräver i arkivet. Den 23 april 2009 planterade jag och Loyye blommor i krukan utanför dörren och på min och Jonas balkong! Åh nu vill jag verkligen att värmen ska komma!

 

 


 

 




Seriöst kompis!

Den första maj 2009 såg jag ut så här:

 

 

Och för att citera mig själv så skrev jag: "Mamma snygg på balkongen ;) Nu drar jag till Akerbrygge, ha en fin dag i solen (:" Den första maj förra året var det alltså så varmt att jag gick i bara klänning och åt ute och tog sedan en glass på Akerbrygge! Hint hint Moder Jord, HINT HINT!

 

 




Mumma!

 

Förra året vid den här tiden så var jag gravid och jag åt mängder av jordgubbar. Jag åt så mycket att jag nästan var helt säker på att Ella skulle se ut som en liten jordgubbe när hon kom ut men som tur var så gjorde hon inte det. Även om hon fick i sig mängder i magen så tycker hon fortfarande om det, och det är ju bra!

 

Namnaaaam!




Ibland slås man av sin egen dumhet

Det är ganska kul det där ibland, hur lätt man kan ödsla onödig energi. Och som exempel så tar jag det här med mitt bloggande!

Innan läste jag en blogg, det är en tjej ifrån Borås som skriver den, jag känner henne inte men jag vet vem hon är och enda anledningen till att jag följde den var att hon skrev så korkade inlägg så att jag blev irriterad. Jag gick liksom in på bloggen för att se om det fanns något nytt helt onödigt inlägg att bli irriterad över, hur dumt låter det inte?
Det fanns liksom inte en enda gång jag gick in och kunde tänka oj, vad kul eller oj, vad bra, vilket bra tips osv.
Tillslut blev jag så arg av allt hon skev att jag en dag nästan kastade ner datorn ifrån balkongen för så jävla blåst kunde hon vara ibland med sina patetiska inlägg. Men det blev som något slags beroende.

Men så insåg jag att jag faktiskt hade två val. Antingen kunde jag gå in där varenda dag, bli irriterad, spotta ur mig massa fula ord på grund utav människans dumhet eller så kunde jag helt enkelt sluta gå in och läsa.
Jag valde givetvis val nummer två. Jag sa till mig själv att jag aldrig mer skulle gå in på bloggen och läsa för det var bara mig det gick utöver ingen annan (mer än att hon kanske klassades som världens blåstaste människa för alla andra läsare?).

Tänk vad idiotisk man kan vara och slösa massa onödig energi på sjukt dumma saker. Ja, ibland slås man verkligen av sin egen dumhet!






Här ska det smakas Festis!

Den här dagen har ju inte varit annat än bra! Gick helt okej på träningen, solen skiner fortfarande och när jag öppnade brevlådan så låg det ett stort paket där till mig och jag hade inte den minsta aning om vad det var i den. Eftersom att jag inte har beställt något så tänkte jag direkt att det var en bomb . . Eller nee det gjorde jag inte men jag blev väldigt misstänksam!

Men vet ni hur glad jag blev när jag slet upp paketet?! Precis hur glad som helst! För att Carlsbergs bryggeri hade skickat Festis i två nya smaker som jag ska få smaka på, hur snällt var inte det?!
Fy fasiken här ska det slurpas, testas och smakas så det heter duga! Och jag ska så klart dela med mig av mina åsikter till er mina kära läsare!

Här har vi dem:

Festist nummer 1: Fläder och hallon. Festist nummer 2: Ananas och passionsfrukt!





Glitterish

Jag började göra mina naglar igår med och ska göra klart resten sedan och då slänger jag givetvis upp en bild!

Mitt lillfinger är inte så skevt som det ser ut, jag målade bara fel på den så den fick inte vara med! Så nu vet ni det med!!




Vilken härlig dag!

Betydligt mycket bättre väder än igår vill jag lova, solen skiner i Oslotown idag och jag är på toppen humör eftersom att jag fick sovmorgon medans Jonas städade här hemma, tack älskling! Så nu ska jag och Ella snart sticka till Elixia sedan blir det nog en prommis i det fina vädret för man måste passa på när solen väl är framme!

 

Hallå ja!!

 

Att pilla på allt man inte får är precis hur kul som helst!




Rida, rida ranka!

Efter maten så fick Ella prova att rida på en gungälg på Ikea och det var superkul även om det inte syntes just på denna bilden haha! Så det blir nog helt topp att mamma och pappa tar med sig min gamla gunghäst nästa gång dem kommer!




Soffpotatis

Vi fann det vi skulle ha på Ikea! En matstol till Ella, ett tyg, ett tunt täcke (eftersom att jag vaknar som en dränkt katt varenda natt), ett örngott och en brandsläckare. Precis hur bra saker som helst! Och så klart åt vi mat också, naaam nam!

Jag orkar inte gå och hämta kameran så ni får en bild i morgon när Ella satt på en gunghäst eller snarare en gungälg haha hon tyckte att det var superkul!

Nae nu ska jag pussas med min man! Ha de på bade era gamla chokolader




Off we go!

Vet ni, jag önskar att det fanns Avatarer på riktigt för dem är så sjukt vackra! Jag vill se filmen idag igen, så bra är den!
Men nu ska vi i alla fall till Ikea en sväng, Jonas kommer vilken sekund som helst och plockar upp sina två prinsessor!




Inte okej . .

Hallå Moder Jord!! Du vet att det är 4 maj idag va? Vi ska liksom kunna sitta ute i parken och steka i solen!!!!

(OBS!!!!!!! Bilder är spegelvänd så att ni inte blir helt förvirrade där hemma)

Vad skjer med världen liksom? Tur att jag har en happy Ella här hemma i alla fall!




Hej lilla korven!

Jag och Ella vägrade Elixia på grund utav snöstormen som råder här utanför så Ella har sovit en sväng och nu ska vi nog vakna till liv och möta dagen här hemma!




En djup ram

 

Jag skulle bara visa en tavla för Josefine som jag har gjort, jag har en storlek större i vitt med inne i Ellas rum men den orkar jag inte visa eftersom att jag har krupit ner i sängen och är precis helt orörlig! Men jag gissar på att det var en sån ram du tänkte på?




Ett glas med mjölk

 

Guud, beach 2010 måste vara precis runt hörnet med tanke på att det är 4 grader och snöstorm? Bäst att köra extra hårt idag . . Så jävla opepp hahaaa!




Avatar är helt jäkla oslagbar!




Vi ska faktiskt ut idag mitt lilla face och jaaag!

Hela huset sover utom jag som äntligen har vaknat till liv, det var nog bara ett nytt ansikte som behövdes! Men jag tror faktiskt att jag ska väcka den äldste i huset så att vi kan gå ut i solen när minin har vaknat! Yes så får det bli!




Yeeey daddy is home!




Ouuuhhhh . .

Jag är trött!! Jag dör ungefär! Och hvudet bankar precis som att jag har varit på världens fylla igår men det va ungefär det sista jag gjorde. Just nu skiner solen men jag gissar på att det hinner bli dåligt om några timmar, man blir alltid lika lycklig när man vaknar och får se att solen skiner, tack Ella för att du vaknade 05.30 idag!
Jonas har inte ens kommit hem än så den här dagen kommer att bli lååång eftersom att jag måste vänta på att han ska vakna sedan . .

 

Tycka vad man tycka vill om Onepiece för det är faktiskt inte det snyggaste plagget jag äger men det finns inget bättre än att sitta i den här hemma när man är så trött som jag är just precis nu.

 

Morrn folkens, nu kör vi!!




Hallilåja!!!

Åh gud jag är så trött haha. Jag hade lovat att hjälpa Jonas på Luux idag eftersom att dem hade inventering och det har varit en låång dag! Ella har kört runt i sin lilla gåstol för det är ju enorma ytor att röra sig på, så efter en lång dag var hon så trött att hon somnade när jag gick med henne hem och har sovit sedan dess! Och jag har faktiskt lust att göra det samma för jag har varit flink idag tycker jag. Gått har jag gjort med eftersom att det inte blev någon träning så skippade jag att ta bussen och tog en powerwalk både till och från Luux, wohooo  "Ja du er flink, flink, flink, flink, flink, flink, flink, flink, flink" sjunger ni säkert nu när ni läser om hur flink jag har varit idag?!

Gud vad jag ser obehaglig ut haha . . God kväll i alla fall!








Nybadade

Vi har en riktigt mysmorgon här hemma ♥




Vi sover en liten stund till




april har knopp i håret . .

Månadens första dag hade vi morbror Patrick på besök!

 

Sedan kom Ellas mormor och morfar på besök och Ella fick massa fina paket utav påskharen.

 

Och så kom Jonas bror och lillasyster och vi fick massa fina påskpresenter!

 

Glad påsk!

 

Det blev en liten utgång med Carro och Frugan!

 

Vi körde på med träningen precis som vanligt!

 

Årets första schtek på Aker brygge!

 

Ellas första stapplande steg ute.

 

Lilla familjen hade en sjukt härlig söndags tur vid slottet och på Aker brygge ♥


Årets första glass ute! Namnaaam!!

 

Jag och Jonas åkte till Sverige och hälsade på, grattade, fick massage, var på Ullared, fick ansiktsbehandling, fixade min frilla, ja vi hade fullt upp helt enkelt! Ella var hos bestemor och tante.

 

Ella gungade, satt i sandlådan och satt på gräset för första gången och det fanns väldigt mycket spännande att titta och känna på ♥


Ella sitter inte still många minuter utan här är det full fart hela tiden och det har blivit väldigt mycket "Neeej Ella inte ta den, Ellaaaa, æsch Ella inte den" i det sista!

 


Jag hann även få till några snygga naglar!

 

Ella och Jonas avrundade månaden med att ta en tur runt om i parken här ♥


Det har varit en bra månad, snön har äntligen försvunnit och det börjar bli vår även om det inte är många plus på termometern. Det blev tre intensiva men super mysiga dagar i Sverige med min älskade Jonas ♥

Och Ella börjar bli så stor och det går inte att lämna henne en sekund med blicken, allt ska tas och smakas på, älskade lilla unge ♥




Välkommen maj!

Det är lite små kul att när Jonas kommer hem från jobbet och ska sova så går jag och Ella upp och möter dagen. Haha crazy!

Jag hoppas att ni får en fin dag för det ska vi ha!

 

Ella drar sig runt på golvet och fort går det ♥




  • <- Gå tillbaka
  • bloglovin

    Du får gärna låna mina bilder men då vill jag att du frågar mig först!

    Kontakta mig på: [email protected]

    RSS 2.0