Pangbrud!

Fan vad jag har känt mig snygg idag!

Ni förstår att Frugan var precis dö snygg i måndags när vi skulle ut (ni vet det var 16 maj, dagen innan 17 maj, 17 maj som är Norges nationaldag, dagen med stort D, dagen som norrmännen firar lika mycket som när vi firar midsommar typ, den dagen var det). Hon chefar ju på Gina Tricot på Sandvika så hon hade på sig dem snyggaste brallorna och tröja, även om tröjan visserligen bara var svart så var den snygg. Och ja hon var helt enkelt en pangbrud.

Så jag körde en copycat och rushade in på Gina igår och köpte både brallorna och tröjan, eller det fanns ingen svart tröja så det blev en marinblå och en vit istället. Och som sagt jag var ju inte mindre het än frugan för å si det sånn!

Förövrigt kom jag på att jag passar jädrigt bra i marinblått (till och med Jonas slängde värsta kommentaren vid frukostbordet idag om att han skulle ringa min chef för att jag inte fick lov att jobba för att jag var så snygg i dag, det må vare den blå gensern med dit mørke hår.)

Så ja mitt självförtroende är på topp! Jag hade tänkt att köra en dagens outfit med den fetaste modebloggs posen men så kom jag fram till att jag fortfarande inte har hittat sladden till kameran. Fuck.


Tröjan finns i flera olika färger och jag funderar på att skaffa dem allihop!

 

Hur snyggt?! Classy, sexy och allt på samma gång!

Byxorna finns i äggvit och marinblått, man borde kanske äga dem med?


 

Och där har ni henne, bruden med ett självförtroende lika stort som Big Brother Rodneys ego!




Tjeeeenare mannen!

Jag och Ella har haft en toppen helg i Grebbestad i mamma och pappas nya fina stuga! Och så har jag partat, träffat Jodie, haft en crazy night med Frugan (förstår inte hur vi alltid lyckas), överkonsumerat meningen "Tjeeeenare mannen", blivit starstrucked, Jonas har öppnat uteserveringen till Very Juciy, vi har firat 17 maj och bara haft en för jädrans bra helg!

Så när jag hittar kamerasladden så ska jag visa er lite bilder med.

Nu är det natta!





Puss på er!




Straight & Smooth

Vi har fått en ny produktsereie i ghd, idag använde jag sprayen Straight & Smoot för att få så platt och glatt hår som möjligt. Alla produkter luktar supergott, flaskorna är snygga och jag är verkligen nöjd med dem produkterna som jag har provat hittils!

 

 

Push your style not your hair!




Lilla sjukling

Jag och Ella hängde med Fellan (snodde denna bilden ifrån Fellans blogg) i lördags sedan mötte vi upp Emma, cicci och Lizzie i Sofienbergsparken men då fick Ella nog och blev Ella tvärtemot. Men hon är ball min unge, se hur cool hon är när hon sätter sina solglajjor så där tillexempel, helt själv dessutom!

 

Ella har varit sjuk hela veckan, hon har inte varit förkyld eller något hon har bara haft väldigt hög feber. Så dem här dagarna har väl varit så där eftersom att hon ska sitta på mig som en plåster, blir ledsen så fort jag rör mig en millimeter, har gråtit för allt och jag tror inte ens att hon vet varför hon var ledsen ibland. Inget har varit bra. MEN jag förstår henne, vem fasen är på gott humör när man har feber och ont i hela kroppen?

 

Men det har resulterat i sömnlösa nätter, natten mellan måndag och tisdag sov nog både jag och Jonas 0 timmar, det handlade nog bara om några minuters sömn och det resulterade i en väldigt trött Malin. Jonas har nämligen jobbat twentyfourseven denna veckan, jag har lovat honom det (berättar later om varför) plus att det är väldigt stressande att vara ifrån jobbet i flera dagar. Men som sagt så är det och nu är jag glad att det är över och att Ella är frisk igen!




Tips på hur man gör egen müsli

The nuts!

 

Der här behöver du:

1 dl mandlar
1 dl valnötter
1 dl hasselnötter
1 dl solros frön
1 dl linfrö
1 dl sesamfrö
1/2 dl riven kokos
1/2 dl pinjekjärnor
1 tesked salt
1/2 dl kallpressad rapsolja
1 dl vatten

(nötterna skall vara utan skal om du visserligen inte har lust att skala dem . . )


Så här gör du:

Sätt ugnen på 200°C

Grovhacka mandlarna, valnötterna och hasselnötterna. Blanda sedan in resten av nötterna, kokosen och saltet.
Rör sedan in saltet, oljan och vattnet och häll ut blandningen på en plåt.
Sätt in plåten i ugnen och låt den stå inne i cirka 15 minuter, håll koll under tiden så att inte blandningen blir bränd.
Ta sedan ut plåten och låt det svalna lägg sedan allt i en lufttät burk!


Det är mycket godare än vad det ser ut att vara!




Så här mycket blev det, så man kan lätt dubbla detta receptet om man vill.



Namnam att ha på tillexempel Turkisk Yoghurt eller bara ha det som snacks!



Kose lördag!

För en härlig dag det har varit idag, strålande sol tillsammans med Ella och vännerna!

Jag och Fellan bestämde dejt tidigare idag så klockan 11 var jag och Ella på väg till T-banan och Ella var så mysig på vägen. Hon satt och tittade på allt som vi åkte förbi utanför och pratade, berättade när hon såg en biiiiiil eller en traktor (kommer inte ihåg vad hon kallar det men en blanding av pypaal=flygplan, grävskopa och traktor), hejjade på folk och var bara allmänt rolig.

När vi hoppade av på Nationalteathret så gick Ella faktiskt hela vägen där ifrån genom hela slottsparken och till slutet av den, sedan var hon mega trött detta var nämligen mitt i hennes sovtid egentligen plus att vi var utan barnvagn. Ni som inte bor här har ingen aning om hur långt det är men det är en bit och speciellt för en liten fjärt som Ella.
Det tog kanske lite längre tid eftersom att vi skulle stanna och lukta, titta och plocka blommor, jaga fåglar, heja på vovvar, kasta grus, springa i gräset, leka jage, pausa i gräset, gunga kedjan och bara leka pajas. Men vi kom fram tillslut ;)


Ella gungar utanför Mette Marits hus, även kallat slottet!


Det var marknad på Bogstadveien idag så när Jonas kom med barnvagnen deckade Ella på en sekund så jag och Fellan gick, eller gick och gick det var så mycket folk att man knapp kom fram men vi tog oss fram till slut i alla fall. Marknaden på Bogstadveien är lite roligare än andra marknader eftersom att dem flesta butikerna på den gatan allt ifrån Gina Tricot, Björn Borg, inredningsbutiker, sportbutiker m.m står med massa olika tillbud. Fast när vi gick så var det så mycket folk att det knappt gick att komma fram till något utav stånden så det var ingen shopping som fick följa med hem dessvärre.

När vi kom högst upp på Bogstadveien tog vi trikken till Grünerløkka för att checka marknaden där, som knappt fanns? Så vi gick till Sofienbergs Parken och Mötte upp Emma, Cicci och Lizzie, planen var att jag skulle catcha upp med dem men Ella blev Ella Tvärtemot och ville absolut inte göra något så Jonas kom och hämtade oss så då blev det grill och family time med en crazy blöj Ella.

Så jag ska inte ljuga, mina ben är verkligen möra haha det känns verkligen att jag har gått mycket idag men det vart det verkligen värt!


Tack för en mysig dag allihopa ♥


Ella visar även hur däckade jag med är just precis nu:

Och nae Ella brukar inte sova med taklampan tänd men jag var bara tvungen att fota alla armar och ben som hängde ut över allt haha söt onge ♥




Vill du ligga med mig då?

Eric Amarillo - Om sanningen ska fram

 

Näämen tjeeenare sommarplågan!




Vem är du där inne?

Eftersom att jag blandade ihop min kamera med pappas kamera när vi var hemma i Borås, så har jag nästan inga roliga bilder att slänga upp. Vi var bland annat på djurparken och även om det var dem absolut tröttaste djuren jag någosin har sett så var det ändå ganska mysigt att gå där men dem bilderna slänger jag alltså upp den dagen jag får dem!


Men jag kom på en annan sak jag kan göra! Och det är att gratta min älskade vän Danielle och prins Lee för att dem ska få bebis! Ihhhh!!
Det trista är att vi bor låångt ifrån varanda, alldeles för långt för dem bor nämligen i England och det är väldigt trist nu när man vill vara nära och finnas till. Men that's life och jag tackar personen som skapade skype ännu en gång så att vi i alla fall kan hålla kontakten och se varandra, inte minst att få följa med den växande magen! Och så ska jag göra allt för att hälsa på dem och lukta bebis i november/december!


Min fina Danielle med finaste magen 15 veckor gammal. Undra vem det är som växer där inne ♥




Grattis igen älskade vännen och prinsen ♥



What are words

Chris Medina - What are words

 

Den absoult finaste sången någonsin med den allra finaste historien!

 

Jonas har lovat mig att sjunga denna på vårat bröllop (eventuellt är det något jag har bestämt att han ska göra med den ljuva stämma han har)!

 

I'm forever keeping my angel(s) close ♥




Hej, hej hallååå!

Haha fan!

Det värsta med att inte bloggat på ett par dagar resulterar oftast i att det är jädrigt svårt att börja igen. Det är liksom det hur man ska börja, ska man be om ursäkt, ska man slänga ur sig det fetaste skvallret eller bara helt sonika skita i allt och skriva på?

Jag har inget att be om ursäkt för, det är ju min blogg (även om jag faktiskt har gått runt med en gnutta dåligt samvete och små ångest för att alla ni som faktiskt tittar in här varje dag inte har fått en fjuttig liten rad, inte ett endaste litet ord . . ) och jag har dessvärre inget fett skvaller att dela med mig av heller . . Såå jag kör på helt enkelt!

Vi lever och frodas här borta i O-town! Vaknar, gör oss i ordning, äter frukost, lämnar på dagis, åker på jobb, jobbar, hämtar på dagis, kommer hem, lagar mat, jobbar lite till, fixar och donar, säger natta. The faboulus life of familjen Pousette Zeitzmann helt enkelt!

Jag och våran skatt i Annelundsparken!

Vi var i Borås en sväng över påsken jag och min lilla familj ♥






  • <- Gå tillbaka
  • bloglovin

    Du får gärna låna mina bilder men då vill jag att du frågar mig först!

    Kontakta mig på: [email protected]

    RSS 2.0