En bild säger med än tusen ord.

Heeelt sjukt, härrom dagen fick jag äntligen tummen ur röven och la över alla mina bilder ifrån datorn till en extern hårdisk eftersom att jag har fått känslan av att datorn håller på att decka ihop.

Vet ni hur många bilder jag har tagit sedan september 2009? Över 10 000! TIOTUSEN BILDER HAR JAG TAGIT (eller mina kameror i alla fall)! På mig själv, min familj, vänner och folk i min omgivning!

Haha det är inte konstigt att min dator börjar bli hängig, den är ju precis överfylld plus att jag då har massa andra bilder, musik och så vidare.

Det trista är nu att vi inte har en enda fungerande kamera här hemma nu, förutom Iphonearna då men det är liksom inte världens bästa kvalla på dem bilderna. Och en ny kamera är dyrt. Man borde fylla år oftare tycker jag!



En av alla tusentals bilder. Jag och mini me på babysim i december 2009 ♥




Hmm men snart är det påsk så jag kanske kan önska mig pengar av påskharen? Och så har jag ju namnsdag tre gånger om året och så får vi ju inte glömma att jag firar både norsk och svensk morsdag. Allahjärtans dag. Födelsedag. 3 års dag. Och så är det ju julafton med! Fan. Jag kommer ju bli as rik så mycket som jag har att fira!



Onödig fakta om Fröken Pousette



• Jag kan rulla på magen. Det började med att min lilla kusin visade att hon kunde rulla på magen (vilket hon egentligen inte kunde hon bara andades in och ut typ haha) och då tänkte jag att så klart måste jag lära mig det. Så nu skulle jag eventuellt kunna extra knäcka som magdansös (eventuellt inte)!


• Jag hatar att sitta på kalla toalettringar! Faasen ni vet sånna där jädrans porslinsringar som är så kalla när man sätter sig att fiffi fryser till is! I hate big time!


• Jag älskar lukten av Jasminris. Jag vet inte vad det är men det luktar så jääädrans gott!


• Varje gång när jag äter banan så biter jag av en del och delar den biten i tre delar med tungan. Vet inte varför eller när jag började med detta men det är en vana som jag alltid gör.


• Jag har enorm fobi mot disktrasor, speciellt kalla disktrasor. Dem är kalla, fuktiga, luktar illa och är bara allmänt äckliga!


• Jag är en pedant när det gäller diskmaskinen, detta gäller mest bestickkorgen. I första rutan ska det vara gafflar, andra knivar, tredje stora skedar, fjärde små skedar och i rutan jämte dem små skedarna så ska smörknivar och osthyvlar ligga och i dem andra tre är det lite olika. Jag blir faktiskt irriterad när jag plockar ut diskmaskinen och det inte ligger så, jag menar täänk vilken onödig tid jag slösar på att sortera ut allt i stället för att bara ta ett gäng gafflar. (hint hint Jonas haha)


• Jag är tuggumi beroende. Sjukligt beroende också! Jag tuggar oftast tuggumi och när jag väl inte gör det så kommer jag på mig själv att tugga på min tunga . .




Sååå nu är det bara för intresseklubben att anteckna!



Har ni några konstiga vanor?





Norge + Lillebror = Sant

Kul att det kommer mer och mer sammarbete mellan Svenskarna och Normännen! Det är ju helg så på med ölbrillorna så kööör vi!

Norska Erik og Kriss med svenska BYZ - Ølbriller.

 

 




Good shit!

Rebecka & Fiona - Bullets

 




Pajasen

Typisk Ella grejj att titta bort för att leka lite tøff! Här äter hon för övrigt världens brak frulle med fil och müsli och ne Ella tycker inte om att ha haklapp men förklädet går helt super att ha haha ;)

 

Jag blir lack, jag får inte över mina bilder ifrån min Iphone till datorn, jag vill visa er våran söta trollunge haha! Det var karneval i barnehagen i fredags och jag fick en så sjukt söt bild på Ella. Dock är min riktiga kamera sönder så det blir bara tråkiga mobilbilder men jag tror att dem tog bilder i barnehagen?

 

I vilket fall som helst så är Ella så jävla rolig hela tiden, förutom idag då hon har varit Ella tvärt emot hela dagen (vet dock inte om det har varit så i barnehagen men hemma i alla fall). Men annars fasen vi skrattar mest hela tiden åt henne och många gånger fattar hon att hon är rolig och gör om saker samtidigt som hon många gånger inte har en aning om varför jag viker mig dubbelt av skratt. Haha bästa ungen i världen är du Ella ♥

 

 

Älskar er




Wunderbar!!

Åh svenska Big Brother har börjat, det är ju precis hur gött som helst! Jag har nämligen bara väntat i fem år. I love that kind of tv crap ♥



Kremmerhuset

Det var någon som undrade vart jag har köpt Ellas muffins och muffinsstativ och dem kommer ifrån Kremmerhuset här i Norge. Jag tror bara att det finns i Norge och det går nog dessvärre inte att köpa ifrån deras hemsida.

 

Kremmerhuset är verkligen min favorit butik när det kommer till hem inredning, åh dem har så mycket fint att hade jag varit rik så hade jag nästan köpt upp hela butiken/butikerna. Massa fina saker till ett väldigt bra pris!

 

Dessa sinkhusen kostar 199.-/129.- och jag skulle väldigt gärna vilja ha dem här hemma.

 

Inspiration ifrån Kremmerhusets hemsida.




Typ en sån där Fatboy

Yeeey!

Idag satt jag och tittade på Fatboys, ni vet sånna stora sackosäckar, men jag höll på att sätta kaffet i halsen (visserligen dricker jag inte kaffe men det låter bra) när jag såg priset så jag gick in på Finn.no som är norska motsvarigheten till Blocket och där hittade jag en precis likadan fast från ett annat märke och betydligt mycket billigare. Wohoo!

Det var en privatperson som hade beställt hem ett lass av sånna i från Kina men som sagt dem ser likadana ut! Så vi var och hämtade den innan, en ljusblå megastor go Kulesekk!

Så nu vill jag ännu mera att det ska bli vår/sommar så att jag kan få ligga och schteka på den på våran balkong! Men så länge ligger den i tv rummet och Ella hoppar och koser sig med den.


Söndagskos på Kulesekken!

 

Så om det är någon i Norge eller framförallt Oslo som vill ha en Fatboy kopia så får ni bara hojta för han har fler Kulesekker hemma i blått och orange och han ska eventuellt ta hem fler!




Prank vs Prank

Hahahaaa jag döör! Cecka in paret på Youtube, dem gör pranks på varandra och lägger sedan upp videon hahaaa fy fasen så kul! Fast hade Jonas gjort något av det där på mig så hade det blivit skilsmässa, men att göra det på honom hade så klart varit en annan historia haha!

Se här! Hahaa




Kärlek

En happy Malin som pratar med kjæresten sin ♥


Som just precis nu kom in igenom dörren och gav mig en puss! Love you baby ♥

 

 

 




Noormor!

I lördags fick jag damma av mina make up verktyg igen för min kära Noor skulle ha shoot! Egentligen så skulle jag sminkat henne i söndags med men familjen Pousette-Zeitzmann blev drabbade av någon slags magsjuka igen så jag fick ställa in det men tur i oturen så hade fotografen med blivit sjuk så jag kanske blir med nästa gång i alla fall.

 

I vilket fall som helst så gjorde jag både hår och smink och efter att ha sett vilka kläder Noor skulle ha på sig så tänkte ju jag direkt rock prinsessa och rock prinsessa blev hon! Har dock ingen bra bild på sminket men det kanske jag får när bilderna är klara.

 

Den coola klänningen har Noor designat själv och fått sytt av en skräddare i Thailand! Rosa och volanger, me like a lot!

 

The rock princess!

 

Där ser ni en okej bild utav håret i alla fall, stramt på sidorna och tuperat uppå och så satte jag fast några clip in extentions för att få lite längre och fylligare hår baktill! (Och äntligen fick jag träffa fina lilla Toffie, herregud för en söt liten chiuaua)

 

Haha behind the scenes! Dessa killarna var otroligt sköna snubbar, här är dem i full gång med att skapa en scen med massa skum. Jag längtar verkligen tills jag får se dessa bilderna, tror att dem blev sjukt bra!

 

Killarna (som jag absoult inte kommer på namnen på) har fotat bilderna till Madcons senaste album och plötsligt står dem hemma hos Noor och ska fota henne, där jag har fixat hår och make up, det är ballt!

 

Jag är stolt över Noor som kämpar och tror på sig själv och aldrig ger upp! Jag håller alla mina tummar på att det kommer att gå vägen för henne!

Noor är verkligen en tjej med ett stort och varmt hjärta och det var mysigt att bara få sitta och sladdra och skratta hon och jag innan fotograferna dök up. Jag är stolt över dig Noor, för du är så sjukt flink!

 

 

Och så klart lille Toffie, jag är glad i dig också!




Lunch time!

Kikar bara in för att önska er en fin tisdag!

Jag har en toppen dag, fast det var nog för att jag fick en så bra start på dagen för klockan sex sa Ella god morgon med skönsång iform av bæ bæ lille lam haha! Sedan åt vi en lång och god frulle, Ella har börjat äta som en häst igen efter två jobbiga månader med massa nya tänder och sjukdom på sjukdom, på sjukdom! Men nu äter hon stora lass och tar det slut så säger hon bestämt meea, meaa (mera, mera ;)!

Och så har jag haft en kurs tillsammans med två super frisörer på Dugg på Grünerløkka, haha för en energi och ett engagemang! Träffade Fellan precis och nu sitter jag och äter lunch i form av pankakor och läser bloggar med musik i öronen (vad skulle jag gjort utan min Iphone?)! Och det bästa är att dagen inte är slut än!





Welcome to Ellas crib!


- Hello MTV and welcome to my crib!

 

 

Här är mitt rum, det är väldigt rosa! Här har jag min säng, mitt prinsess tält mitt bord och mina stolar å så har jag massa leker!


 

Jag tycker att det är väldigt kul att se mig själv i spegeln!

 

 

I lådan har jag nappar. eller bapp som jag säger och i princess ramen så ska det egentligen vara bilder på mig men mamma och pappa är så tröga på att skriva ut! Den fina prinsess krone vasen fick mamma av Loyye men jag är ju en prinsessa så jag har tagit den till mitt rum i stället!


 

Det här är en bild på mig och mina kompisar som våran fröken tog på oss i barnehagen. Vi har en bokklubb! Jag brukar peka på bilden på mig och mina kompisar och så säger mamma vad vi heter och jag har lärt mig att säga Jennie!


 

Under bordet så har jag min cd spelare som jag fick i julklapp. Vi brukar lyssna på Nrj's morgonshow på morgonen när vi äter frukost och när vi leker här inne så dansar vi mycket till Smurfhits (mammas cd som hon lyssnade på för typ 1000 år sedan!!)!


 

På hyllan har jag massa massa kosedyr som jag har fått! Jag tycker att det är väldigt kul att ta ner alla och lägga dem i min säng och sedan måste mamma sätta tillbaka alla, för jag kan ju inte hjälpa att dem har satt hyllan sååå högt upp!?!


 

Har ni sett vilket fint muffins stativ jag har? Jag tycker jätte mycket om att sitta vid mitt bord och leka med muffinsarna, jag brukar öppna och stänga dem och ibland läger jag i lite ting i dem! (Och nu har jag hört rykten om att det har kommit i flera färger så om jag är snäll kanske mamma köper några till?)

 

 

Här i min hylla har jag lite olika leker, böcker, bilder, mina spargrisar och lite annat smått och gott och vid sidan av denna hyllan så har jag två garderober på var sin sida men mina kläder i!

 

 

Bakom dörren så har jag en jätte fin mätare som jag har fått av mammas kompis Lina, jag mäter mig inte så mycket men jag leker ofta med draken, prinsessan, prinsen, häxan och hästen som sitter på!

 

 

Bye, bye MTV!




Etter regnet synger fuglene

Den här låten har jag diggat till hela veckan i bilen! Sköön norsk rap. Dem här killarna är stora här i Norge! Det är en sånn låt som man lyssnar på när man åker med caben nerfäld . . Eventuellt i volvon med ner vevade rutor!

Erik og Kriss - Etter regnet synger fuglerne




This song is stuck in my head!


Idag bjuder jag på lite norsk musik av Tone Damli och Vinnie med låten Stuck in my head. Om jag vill ha hennes röst? Ehh ja tack!



Wihooo Happy Friday!

Let's kick the day with Afrojack feat Eva Simons - Take over control!




Störst av allt är kärleken ♥




Att man kan älska något så litet så himla mycket ♥ Ella berättar väldigt mycket, långa samtal som jag dessvärre inte vet vad dem handlar om men att få ligga så här och prata med dig Ellingsen, är det bästa som finns!



Oh crappy daaaaay!

Jag har haft en riktigt crappy day idag! Har haft en huvudvärk from hell, som jag visserligen har haft från och till i sex år nu men det är liksom inte så att man blir van den smärtan oavsett plus att just idag ville gud jävlas och startade det värsta snö ovädret ever när jag har en tur i bilen på över 30 mil. Crap, crap, crap!!

I år har jag nog aldrig ogillat vintern så mycket som jag gör. Förra året var jag plötsligt glad i vintern eftersom att det var första fina vintern utan slask på typ 15 år? Det kom liksom snö på julen sedan låg den bara där och solen sken och så smälte den med hjälp utav solen och inget regn typ . . Så minns jag det i alla fall.
Men i år så har det bara snöat mängder vilket har resluterat i att jag mega hatar snö eftersom att jag kör mycket bil och vägarna blir skit dåliga, man måste köra sakta eller riskera att köra av vägen. Alltså är det absolut inget kul när man ska till en stad två timmar bort ifrån Oslo . . Bäääh! Jag vill ha vår helt enkelt!


Och efter att ha kört på en oplogad landsväg största delen av turen så kom jag äntligen ut på motorvägen . . Och hamnade precis bakom tre plogbilar vilket resulterade i att hastigheten som egentligen skulle legat i 100 km/h blev 40 km/h som i sin tur nästan orsakade att jag blev försenad till att hämta Ella meen som tur var hann jag precis.


Och juste ja, nu så här på kvällskvissten kom förkyldningen smygandes med, snorig och nyser som bara den.


Hvasåå Gud, ska du fortsätta straffa mig så kan du väl bara ta allt på en och samma gång!?


Tack för fint sällskap idag lilla chokladen och vart har du varit i hela mitt liv förresten?







Soap & Glory!



Jag är ju en person som älskar allt som har med smink, hår, hud, naglar och yeeeah you name it. Och en dag fick jag syn på en himlans massa roliga förpackningar och burkar inne på Boots apotek (i Norge har vi flera olika apotek). Det var ifrån märket Soap & Glory som har otroligt roliga förpackningar, rosa med 50-tals bilder på och så är det massa roliga texter skrivet på dem olika produkterna.


Eftersom att dem är billiga som stryk så tvekade jag först att köpa något med tanke på att innehåller bara kunde vart skit men så tänkte jag att eftersom att det ändå var så billigt så gjorde det inte så mycket om det var helt crap. Så jag började med att köpa hand krämen, nästa dag ägde jag handkrämen i en mindre förpackning så att jag alltid kan ha med mig den i jackan eller väskan, fotkrämen, body skrubben, body butter, ansiktsrengöring, duschtvål, natt kräm och sist men inte minst det omtalade Sexy mother pucker lipglosset. Mhmmm man kan väl säga att jag blev lite smått beroende och så är det ju så att jag gärna vill prova allt och när jag ändå jobbar som jag gör och ibland har några minuter över så tog det inte så många dagar tills jag hade allt det där haha.

Men jag är verkligen imponerad över att det först och främst är så billigt!



Hand food 59:- Handkrämen luktar sjukt gott och är super skön, så där tjock och dryg så man behöver inte ta mycket för att man ska få mjuka och fina händer!

 


Heel genius 59:- Fotkrämen luktar fräsch och det behövs verkligen inte mycket för att smörja fötterna!

 

Clean on me 54:- Luktar också sjukt gott och är toppen att ha ståendes i duschen!

 

Flake away 69:- Jag använder alltid skrubbhandskar när jag peelar mig och med handskar och skrubben blir benen jätte mjuka och det behövs heller ingen stor mängd av denna!

 

The righteous butter 99:- En kroppskräm som också luktar sjukt gott och här kan man också snåla med mängden eftersom att den är så dryg!

 

Samma som ovan bara att den är i en pump flaska vilket jag är lite större fan av än att kleta med fingrarna i burken.

 

Fab pore hot cloth cleanser 159:- Jag tyckte om den här jätte mycket i början för det känns liksom som mint/isar lite när man lägger på den men jag tror att jag använde den lite för ofta för min hud sa i alla fall ifrån. Men ett plus är att man får med den lilla kluten att tvätta av ansiktet med.


 

Sexy mother pucker 119:- är ett läppglans som ska "pumpa upp" dina läppar och ge det där extra lilla plutet. Men nu var det så länge sedan jag använde den att jag faktiskt inte minns om den var bra eller inte? Men som de flesta lip plumper så sticker det lite i läpparna när man har fört på det men som sagt så kommer jag inte ihåg om det blev större läppar eller inte så jag får nog återkomma med den.

 

Som ni ser så har det blivit en del Soap & Glory produkter här hemma, men som sagt produkterna är billiga, dryga, luktar gott och håller vad dem lovar så jag har absolut inget negativt att skriva om det jag hittils har provat, för det finns en hel del kvar på Soap & Glory hyllan som vill följa med mig hem.

Jag tror inte att det går att köpa i butik i Sverige men jag vet att det finns på Asos. Men som sagt här i Norge kan man i alla fall köpa dem på Boots Apotek.




Saturday in O-town

I lördags började vi kvällen hemma hos frugans gamlajobbarkompiskompis sedan var vi på G6 och tog en öl efter det gick vi till Friday's och hälsade på frugans man som jobbade och serverade en sjukt god grön drink och sist blev det en sväng till min man som också jobbade på Very Disco och där blev det en röd cocktail, namnaaam!

Jag tror att vi var 13 stycken brudar när vi väl började och höll ihop riktigt bra till klockan halv tre i alla fall då var vi bara fyra kvar haha men vi hade en himla trevlig kväll i alla fall, tack brudar!


Strike a pose!

 

Jag och Marie hade serious talking om livet haha ;)

 

Loyye med den goda gröna, Sofie och frugan med ölen!

 

En suddig fru och en söt Sofie med drinken Sweet Stranger!

 

Den här snubben ville att jag skulle bli sångare i hans band för att jag hade "the look"(det måste ha varit luggen?). Trist bara att jag inte kan sjunga även om han erbjöd mig sånglektioner haha! Faan ja skulle kanske tackat ja i alla fall och startat en karriär som popmorsa?

 

Jag och Loyye ♥




Monday!

Det snöar massa här i O-town idag men jag hoppas att det slutar snart för jag ska åka långt i morgon och då vill jag absolut inte ha någon snöstorm.

Annars händer det inte mycket, Ella var mega trött när vi kom hem idag eftersom att hon har haft en lång dag och heller inte sovit mer än en halvtimma i barnehagen men så blir det ibland.

Jag tror att jag ska göra en operation ta bort mina akryl naglar för jag har fått himla fina naglar nu men dem är väldigt tunna under all akryl men sköter jag dem bara och oljar in dem och lackar dem så hoppas jag på att dem ska hålla. Well time will tell!

PUSS!




Grattis på födelsedagen!


Grattis på födelsedagen älskade mamma, mormor och svigermor!




Tips!

Rosett ifrån Cubus 9:-

 

Ett tips är att köpa smycken och pynt till håret nu när det är rea på rea på rea på rea ungefär! Det är alltid kul att piffa till en trött frilla med en fin rosett tillexempel!




Hår og skjønnhetsmessen 2011!

I lördags var jag, mamma och Loyye på Hår og skjønnhetsmessen inne i Oslo Spectrum.

Även om jag trodde att det skulle vara fler utställare så var det himla kul att gå runt och få se på massa olika tillbud, se på shower, tävlingar och bara få massa olika tips.

 

Många stora stand!

 


Jag önskar att jag passar att ha en kort frisyr för det är ju så jädrans snyggt!


 

Jag fixade lugg!

 

Ja jag fixade ju som sagt lugg haha, kändes väldigt ovanligt men som tur är så är det bara en sån lugg med klipps så jag kan ta av och sätta på den som jag vill! Himla kul och plötsligt får man ett helt annat utseende.

Jag mms:ade denna bilden till Jonas och skrev Ny fru! Han svarade Sexy. Och när vi hälsade på honom på jobbet halv tre på natten så var han precis på väg upp för en trappa och jag ropade Johnny och när han vände sig om så kände han inte igen mig först haha men han tyckte ändå att jag var sexy ;)

 

 

Loyye blev sminkad!

 

Något som jag är helt natzi på det är att man aldrig ska använda fingrar och händer när man jobbar som make up artist. Alltså så klart måste man hålla i penslar och sånt men man ska aldrig kleta med sina fingrar i ansiktet på den man sminkar eller måla på sin egen han för att se hur färgen på en skugga ser ut tillexempel. Man har så mycket bakterier på händerna och speciellt som igår när vi var på en mässa och hon säkerligen har sminkar massa massa folk, och då petat med sina fingrar runt ögon och munnar och sedan gjort detta på nästa och nästa och nästa. Uuusch inte fräsch alls och det är lätt att få infektioner i ögon!

Men annars blev Loyye väldigt fin!

 

Egentligen skulle jag och Loyye dit i går med men vi var lite reduserade efter utgången dagen innan så vi skippade det haha. Men som sagt det var kul att gå på mässan och jag tror att jag ska börja spara pengar för att åka till frisör VM i Milano, fy fasen så ballt det hade varit och så får vi ju hoppas på att frisör EM arrangeras i Oslo om två år!

 

Tack mamma och Loyye för en mysig lördag!




Grattis älskade lilla 1&1/2 åring!

Idag är Ella 1 och 1/2 år, otroligt hur fort tiden går och hur stor den illa knerten har blivit!



Lillplutten 1/2 år ♥


 

Spexarn igår haha!




Fin helg!

I torsdags var jag och min bror kulturella för Patte hade fått biljetter av sin roomie till en teater på Riksteatern här i Oslo. Teatern var faktiskt väldigt bra, jag minns inte vad den hette men den var väldigt rörande så jag fick svälja hårt ett par gånger för att inte börja grina!
Himlans koseligt att göra detta tillsammans med Patte så vi får nog leka kulturella lite oftare tillsammans med alla fina rödvins pimplande damer haha!

På torsdags kväll kom mamma och pappa hit och som vanligt när dem är här så bara susar helgen förbi, alltså inget undantag denna gång heller.

I fredags jobbade jag och sedan åkte jag, Ella, mamma och pappa till Ellas barnehage för att visa dem hur fint Ella har det och dem var verkligen impade och Ella lallade runt och visade dem alla fina leker.
Sedan tog vi oss en tur till Pattes nya lägenhet, himla mysig på Grønerlükka! Och sedan blev det en snabb tur till Fellan för att hämta hem våra madrasser igen och sedan vidare hem och efter det tillbaka till stan för att möta upp min lilla Loyye som också har varit på besök i helgen!

Min bror har köpt sig ett nytt mixerbord, ball bror jag har!



I lördags var jag, mamma och Loyye på Hår og skjønnhetsmessen och igår kväll vart det utgång men mer om det i ett annat inlägg.

Dagen har varit lugn som en filbunke och Jonas kom hem efter en otroligt hård jobbhelg och ligger helt däckad på soffan sedan några timmar tillbaka, min flinka man!


Me and a Norwegian bolle!






Varning!

Att gå på Hår og Skjønnhetsmesse kan orsaka drastiska förändringar!


Lugg och bling bling i håret!




Malin+Oslo=Sant!

Mitt och frugans rum i första lägenheten haha!




Gratulerer med dagen Malin, idag har du bott i Oslo i tre år!


Sjukt, något som skulle bli tre till sex månader har plötsligt blivit tre år en man, en unge och en volvo! Haha!
Förra året skrev jag i bloggen:


"Idag har jag bott i Oslo i två år nästan exakt på minuten. Gud jag minns den dagen när jag nästan missade bussen, grät hela vägen upp och möttes sedan av världens goaste fru, min Angé. Det har varit två ganska händelserika år för att beskriva det milt.

Bodde i kollektiv i ett rum lika stort som en liten garderob tillsammans med frugan. Jobbat på Gina Tricot. Fått en oplanerad men så välkommen liten dotter. Jobbat på TigerTiger. Haft de underbaraste arbetskamraterna. Personalfester. Träffat de skönaste folket. Förändrat. Gjort Oslo by night. Planerat. Druckit öl. Oändligt med kärlek. Haft parkhäng. Dansat. Jobbat. Sovit. Läkar besök. Lite sömn. Ny lägenhet tillsammans med frugan och Anna. Lockat hit vänner från Borås. Flyttat ihop med min kärlek. Badat. Solat. Festat. Saknat. Fått en ny familj. Bakat. Längtat. Städat. Älskat livet. Träffat kärleken i mitt liv. Stängt ner TigerTiger. Har haft ett litet liv i magen. Öppnat Luux. Varit på Holmenkollen. Badat. Firat födelsedagar. Tränat. Varit på semester. Hängt på Lektern. Glassat på Huk. Haft fotoshoot. Bloggat. Förälskat mig. Firat nyår. Pirr i magen. Fått en egen familj. Varit på Ikea. Firat jul. Planterat blommor. Haft tårtkrig. Tvättat. Fått nya vänner. Druckit oreon Milkshake.

Jag skulle kunna fortsätta i evigheter. Jag firar min två års dag med en påse med ostbågar och lutar mig tillbaka och tänker på alla fina minnen som jag har fått här."



Jag minns fortfarande den där dagen när jag åkte upp hit, mamma och pappa var på Tenereiffa så dem fick jag inte säga hej då på riktigt till.
Och det var en riktig ledsam dag för jag sa hej då till min dåvarande pojkvän som skulle till Australien i tre månader, hela dagen var fylld med tårar och när i väl hade sagt hej då så var jag stressad och skulle packa in allt i bilen och jag tappade mobilen i snön utan att veta om det så stressad och ledsen sprang jag runt som en tok hemma och letade efter den. Tillslut hittade jag den och fick köra gasen i botten ner till Bollebygd för att min morbror och morfar skulle köra ner mig till Göteborg, min morbror var arg för att jag var sen men jag hann i sista sekund med bussen, även om jag där och då önskade att jag hade missat den så att min pojkvän kunde kommit ner och varit med mig i några sista timmar till.

Men jag kom med och satt och små snyftade, jag minns att vi hamnade i tullen vilket var helt nytt för mig så det var inte allt för kul att ledsen bli utfrågade av en polis om vad jag skulle göra i Oslo och så vidare. Men jag kom fram till Oslo och där stog frugan och log samtidigt som hon såg hur ledsen jag var och tyckte synd om mig.

Men herregud så bra det blev! Tänk om jag inte hade åkt, då hade jag inte haft det så bra som jag har det nu. Efter några månader gjorde jag nämligen slut med pojkvännen, vilket var det bästa jag har gjort i mitt liv tror jag, inget illa menat mot mitt ex men det funkade helt enkelt inte och jag mådde inte bra av att vara tillsammans med honom även om jag var döds kär (vi är dock vänner idag så no hard feelings). Så tungt var det men det är det ju alltid med avsked, meeen så bra det blev tillslut!


Så man borde kanske fira idag?



Fit mama!

 

Nu ska jag gå och träna, eller gå och gå, vi har sagt upp vårat medlemskap på Elixia eftersom att vi inte orkade vara stötte medlemmar längre så istället har vi "ett gym" här hemma. Så jag ska gå in till sovrummet och bygga muskler!

 

Helt supert med hemma träning, kanske inte lika motiverande att träna hemma som att gå till ett gym men som sagt kostar det för mycket pengar när man inte har tiden, nu kan vi träna båda tillsammans när Ella sover, precis hur bra som helst!

Och om Jonas tränar så blir ju jag automatiskt pepp av att se han = snygg mamma och pappa beach 2011!




MNY

 

Jag diggar mina tre nya nagellack ifrån MNY, "lillasyster" märket ifrån Maybelline! Super fina nagellack som är lätta att måla på nageln, håller bra, är fina och billiga! Här i Norge har jag köpt dem på Cubus för 39.-

 

 

 

Jag köpte detta ill gröna, ett ill orange och ett barbie rosa, så sjukt våriga och fina!



  • <- Gå tillbaka
  • bloglovin

    Du får gärna låna mina bilder men då vill jag att du frågar mig först!

    Kontakta mig på: [email protected]

    RSS 2.0