Akon and MJ

Sjukt häftig låt måste jag säga. Jag har fortfarande inte fattat att The king of pop är död och det känns ju ännu overkligare när "han" släpper låtar efter sin död?


Michael Jackson - Hold My Hand (Duet with Akon)




Idag er de tirsdag!

Lite hemma kontors tid innan jag ska iväg med min kollega B till en liten by far far away, vi ska ha vip Ladys night och det ska bli sjuk kul att få vara med och få se hur det går till för snart kanske jag också kan anordna något sånt där med mina kunder.

Spännande.

Inte mycket annat händer, livet rullar på, fort alldeles för fort!

Egentligen har jag massa som jag kan skriva om men just precis nu så hinner jag inte, kanske kan jag ta mig tiden när mamma och pappa kommer i helgen?


Ha en fin dag i alla fall!


Kristin på Tone Lise Salongen har lagt nya fina naglar på mig igen!




Idol snack

Idol är helt jävla fantastiskt i år, herregud för ett par stjärnor! Kan inte alla bara få vinna?


Men helt seriöst, är det någon som tycker att Cirkus Möller är bra? Jag sitter här varenda fredag och blir sjukligt förbannad, vad felar människorna i programmet?! Den absolut tröttaste humorn någonsin! Möller himself, Petra Mede och Sean Banan försöker vara roliga och så lyckades dem inte en enda gång. Haha kalla mig tråkig om ni vill men det brukar inte vara svårt att få mig att skratta men det där programmet är helt oförståligt för mig, bahhh gött att få ventilera min fredags frustration!


Över till idol igen, jag vet faktiskt inte vem jag vill ska åka ut . . Men om jag måste välja så helst Minna eller Linnea, inte för att dem är dåliga för rösterna hade jag kunnat döda för men för att Weise, Jay och Olle är så sjukligt bra! Åh I love Idol!






MEN HALLÅ?!! VAD DÅ OLLE OCH WEISE?!! FAAAAAN!


Update: Men vadå Weise?! Sverige fattar ju ingenting . .





Fingret är pimpat och klart

För nu ska jag och min härliga kollega B gå på Rosa sløyfe (rosa bandet) event på Latter på Aker Brygge, det kan bli hur bra som helst!

Ringfingret fick äran att bära den rosa sløyfen! Och på tal om ringfingret ser jag att jag inte har en endaste ring på, det måste återgärdas ASAP!




Nu snackar vi 15 minutes of fame!

Haha sjukt paff jag blev när jag bläddrade igenom norska tidningen KK (tog den på jobbet) och såg mina fötter mitt i allt ihop! Jag vet inte om ni minns att jag var fot-modell för Pierre Robert i somras? Här är i alla fall en av bilderna! Och jaa as coolt är det inte egentligen eftersom att jag är den enda som vet att det är mina fötter men ändå . . Eller joo det är fan as ballt, nu är det bara att vänta på att alla dem stora agenturerna ringer, eller? ;)



Crazy life

Whäää!

Vi lever och mår bra men som vanligt händer det saker här så därför har jag inte orkat lägga ner tiden på bloggen alls  . . Men som sagt vi lever och vi håller ihop i vått och tort jag och min lilla familj!


Men även om det är lite små crazy runt om så är jag väldigt glad för Jonas har sagt upp sig från Luux och jag har blivit fast anställd på ghd, gladare kunde jag inte ha blivit! Nu är det liksom mitt jobb vilket gör att det är ännu roligare att faktiskt lägga ner all tid och energi som behövs, mitt jobb, min bil, min Iphone.

 

Jag kommer tillbaka någon gång men just nu så orkar jag bara inte!

 

(Fan ta dig Josefine, det var din kommentar som gjorde att jag kände mig tvungen att uppdatera haha)




A spot!

Haha jag är glad att vi inte har investerat i en matta för flera tusen för den har legat där i ett dygn och redan så ligger det en stor fläck med Coca Cola, jag kanske ska nämna att mattan är vit . . Men med hjälp av min duktiga tjej så är fläcken nästan borta och det är sånt man får ta om man väljer att ha en vit matta tillsammans med små barn haha!


Ella städar bort fläcken!

 

Utan att jag ska peka ut den skyldige, så kanske ni kan gissa? Personen är 75 cm lång, klädd i vitt med en stor blöt, brun fläck på magen . .





Lite fläckar har man väl adrig dött av hälsar Ella!



My little Pony

Ella har fått en rosa My Little Pony, jag vet inte vem som är gladast, jag eller hon?

 

 

 

Sjukt söt!




Åh vad jag längtar tills jag får köpa Barbies till Ella, eventuellt kommer hon att få en snart så att jag får leka med den, då har jag liksom en ursäkt . .



Update från spa:t

Jag har det bättre än vad jag ser ut haha!




Me time

Jonas började tidigt på jobbet idag och Ella sover för länge sedan så nu ska jag ha me time.

Epilering
Peeling
Måla naglarna
Fotbad
Fotskrubb
Ansiktsmask
Smörja heele kroppen


Och Idol så klart!




Fy fader jag ska bli fresh!



Photo

Efter att ha varit systemkamera ägare i tre år så känner jag att det är dags att lägga automatik knappen bakom mig och gå vidare till dem mer avancerade manuella inställningarna och det är ju inte en dag för tidigt för å si det sånn!
Men jag har liksom inte haft tiden till att orka sätta mig in i det.


Jag satt bara och pillade lite på kameran medans Ella badade härrom dagen och det blev verkligen enorm skillnad på bilderna om man jämförde med automatiska inställningar och manuella inställningar, visserligen så blev bilderna oskarpa men det lär jag mig nästa gång, fast ibland kan det vara grejen med bilden, speciellt när man tar på Ella för det blir mer liv i bilden, precis så som det är här hemma. Jag ska nog läsa in mig lite mer på det här så att det blir någonting av med fotandet.


Ella har lärt sig att man måste gnugga i håret men det är inte lika kul att tvätta ur det dock!




Jag har ju en ett litet fotoprojekt som jag ska göra och jag känner att det är dags att ta tag i det nu, det blir kul att se om det blir så som jag har tänkt mig.



Cause you're amazing just the way you are

Bruno Mars - Just the Way You Are

 

En till låt som spelas högt i bilen när jag är ute på tur!

 

 

Man kan aldrig höra det för ofta och det skadar aldrig att säga det en extra gång!




Skön onsdags låt

Akon - Angel




The Time

Black Eyed Peas - The Time (the dirty bit)


När den här låten kom igår när jag körde runt i bilen så kan jag lova att jag spelade för hela Oslo! Baaall låt!



Same, same, but different

Jag fick nog bästa starten på dagen idag tror jag. När jag stängde igen dörren så kom jag på att hus och bil nyckeln hänger kvar inne i nyckelskåpet . . Och vi har sånt lås som låser av sig själv när man stänger dörren! Whooopa.


Jag ringde Jonas som, snäll som han alltid är, skulle åka hem igen bara för att låsa upp. Men så kom jag på att dem som bor under oss säkert har en nyckel och som tur var hade dem det så jag blev insläppt och hämtade både hem och bilnycklar.


Haha fy fan den paniken jag fick precis när jag stängde dörren den var inte nådig vill jag lova! Men slutet gott allting gott!




/ The faboulous life of Fröken Pousette!



  • <- Gå tillbaka
  • bloglovin

    Du får gärna låna mina bilder men då vill jag att du frågar mig först!

    Kontakta mig på: [email protected]

    RSS 2.0