Fan för ett par killar!

Det är ju bara att hoppas på att Snygg Olle och Weise satsar på att slå igenom tillsammans! Fan vad grymma dom är!




God fortsättning!

 

Jag ska alldeles snart sticka iväg och jobba men nu när väl internetet fungerar så måste jag ju passa på!

I korthet så där så har julen varit supermysig, mamma, pappa och Patrick har varit hos oss i år och en bättre jul kunde vi nog inte haft. Massa fina julklappar och massa god mat!

I söndags åkte jag, Jonas, Ella, mamma och pappa till Jonas familj i Kongsberg och firade lite jul där med och åt tyskt julbord och jag har nog aldrig varit så mätt faktiskt, naaamnaam!

 

En sak är säker och det är att jag i alla fall har varit snäll i år, herregud så mycket fint jag har fått! Jag ska nog se till att slänga upp alla julklappar här tids nog med, så länge internetet jobbar med mig och inte emot mig!

 

Men ne nu måste jag dra! Vi hörs folkens, ha en super dag!




Åh älskade prinsessa!

Ella och mormor ♥

 

Ella är i Borås tillsammans med sin mormor och morfar och gud vad jag är glad att Skype finns! Vad hade man gjort utan?

 

Ella har börjat förstå så sjuk mycket nu i det sista, hon förstår om man säger lägg tillbaka den, kan du ge den till pappa, vart är Ellas sko osv. Och i förra veckan så har hon börjat prata, alltså inte speciellt förståligt men härromdagen kom hon tillexempel ifrån köket där Ellas morfar var och så kom hon till mig i stuen tittade på mig och sa blablablablamamma, precis som att hon berättade vad hon hade gjort.

 

Nu när vi Skypade och sa hej då så pussade hon mot skärmen, klappade "på mig" på skärmen och la huvudet mot skärmen för att kosa, åh älskade lilla hjärta vad hade vi gjort utan dig ♥




Jag blir tokig!!

Fasen det är vårat internet som krånglar hela tiden, det klickar för mig med andra ord eftersom att jag vill uppdatera! Men just precis nu när det väl fungerar så hinner jag faktiskt inte för jag måste jobba innan Jonas och Jørgen kommer hem, vi ska titta på Swedish House Mafias Take One dvd, gaaahhh! Jeg gledjer meeeg!

Jonas lär ju ha den bästa dottern som visste att hennes pappa önskade sig den i julklapp? ;) Ella är bäst helt enkelt!


Goa gubbar!






Varning!



Det är helt otroligt hur stort ghd faktiskt är och jag är stolt som jobbar i företaget. Stylerna är otroligt bra (varför går jag inte in på nu men det kan jag gärna göra i ett annat inlägg) och om något är bra så är det ofta att det produceras kopior.

Jag har bara jobbat här i lite över två månader och vet inte hur många gånger jag har fått höra att det går att köpa ghd stylers på internet för mer än hälften så billigt som det går att köpa hos en frisör, tro mig det går inte. Eller det går men då är dem fejk!

Hemsidorna ser ut som ghd's hemsida eller det kan vara en "seriös" skönhetsbutik på nätet men priserna på stylerna är löjligt mycket billigare, över 1000 kr, vilket kan vara lockande men är man smart så går man inte på den så lätt.


För det första så kan man ju ställa sig frågan om varför ghd skulle ta fullpris på salonger och ett löjligt billigt pris på internet (eller utomlands som det också förekommer). Jag tror inte att någon salong skulle vilja köpa in en styler till det priset om dem visste att det gick att få tag på äkta stylers mycket billigare på internet, för då skulle salongerna stå med ett fullt lager medans deras kunder köpte dem billigare på internet.

För det andra så ska man alltid vara försiktig när det gäller elektriska verktyg!
Dem fejkade ghd stylerna kan se (för en som "inte är van") ut precis som en äkta ghd styler utanpå men det elektriska innuti har dem inte brytt sig så mycket om. Det finns fejkstylers som har smält, börjat brinna, håret har blivit förstört och så vidare, just för att dem bara har brytt sig om det yttre. Och det som ghd är känt för, att det inte är skadligt för håret, stämmer inte alls på fejk stylerna.

Man dör inte om man köper en fejk Louis Vuitton väska, men det kan gå riktigt illa om man köper ett fejk elektriskt verktyg och det gäller inte bara våra stylers utan alla elektriska ting.

Om det är någon utav er som kommer över en billig ghd styler så tänk er noga om! Ni kan gå in på ghd's hemsida för att se om förhandlaren är någon av ghd's förhandlare, eller om dem säljer fejk stylers!


Bara ett litet tips så här inför jul om det är någon utav er som önskar er en ghd styler och kommer över en billig fejk!


 




Christmas nails

 

 

Förutom att naglarna börjar bli för långa för min smak och torra så fick jag allt te det med att få juliga naglar i alla fall tycker ni inte det? :)




God morgon på er!

Jag har sovit som en prinsessa hela natten, fasen för en säng! Det enda jag vaknade av var att det var full fest här utanför eftersom att vi bor mitt i Bergen och mitt rum ligger precis ovanför Mc Donalds och det är ju där dem flesta samlas efter att krogen har stängt haha! Men jag somnade om fort ändå så jag ska inte klaga.

Nu är det dags för frulle men först så slänger jag upp Jay Smith som vann svenska Idol 2010. Fy faaan vad han är grym, det är helt jäkla otroligt! Madonna kan ju bara slänga sig lite lätt i väggen, för Jays versjon är så sjukt jävla bra!


Jay Smith - Like a prayer




Naamnam

 

Åt den godaste maten på Egon! Naamnaam!

 

Fasen, min plan var ju att jag skulle kose mig här nu när jag får bo på hotell och bara ha me, me, meee time men det är jag alldeles för trött för nu så nu ska jag bara njuta min underbara säng och sova som en prinsessa hela natten, tills i morgon då det blir hotell frukost!

 

 

Natta på er vi hörs säkert i morgon!

 

Jonas och Ella är sjukt saknade ♥ Och Jonas du är den abslout bästa, tack för att du alltid ställer upp!




Sankta lucia

Våran lilla lucia förra året ♥



Igår så slog mitt hjärta några extra volter för våran lilla prinsessa var en liten tärna och gick lucia tåg. Det var nog det abslout finaste och samtidigt det roligaste jag sett!


När jag och min bror kom (absolut i sista sekunden) och mötte Jonas inne på barnehagen så var det mest skrikfest inne i garderoben där dem hade "gömt" alla barnen. Alla barnen var så ledsna för först fick dem se sina föräldrar sen plötsligt fick dem gå in i garderoben haha så det var litt utav ett tåg vi fick se. Som sagt en hel del var helt förstörda men så kom våran lilla skatt i en vit klänning/tunika med glitter på huvudet och ett ljus i handen munnen! Haha åhh det var så otroligt sött hon gick där i mörkret och höll sin fröken i handen och fattade ingenting.

Dessvärre så glömde jag kameran hos Jonas familj i helgen så det blev ingen bra bild på henne (jag vet inte vad Patte fick för bilder med sin mobil) men Jonas fick en i krasslig kvalité men det är bättre än inget!


Men detta tåget kommer jag minnas för resten utav mitt liv haha åhh!

Årets lilla lucia, åhh älskade unge ♥




Gott, gott!

Tror ni att jag har varit frustrerad eller? Nu när jag väl har fått ett någorlunda sug till att uppdatera igen så vägrar vårat internet hemma att fungera, braa där!

Men nu har jag internet! Och det är på grund utav att jag infinner mig just nu i vågrät läge i en sjukt skön hotellsäng i Bergen. Och det är fortfarande lika spännande varje gång man kommer till ett nytt hotell och man öppnar dörren och får utforska sitt rum, i dagens fall så var det inte så mycket att utforska på dem få kvadratmeterna som jag bor på men rummet är himla fint ändå och sängen är precis så mjuk som bara en hotellsäng kan vara.

Och till min lycka såg jag precis att det finns en ismaskin i gången utanför, haha det var precis lika spännande idag som när jag var fem år och hämtade is bara för att.

Men jag är i alla fall i Bergen tillsammans med min kollega som jag ska ta över distriktet för, så det har varit en sjukt lång dag idag ska jag säga, jag gick upp 4.30 och allt har gått i ett sedan dess så då kanske ni förstår denna trötthet.


Förövrigt så är jag så himla glad i mina arbetskamrater! Ni anar inte vilket gäng vi är här i ghd, fasen jag kunde inte haft det bättre, mina fina tjejor ställer alltid upp och har verkligen hjälpt mig sedan dag ett!

Nae nu ska jag och B-R ut en sväng här i Bergen för att äta lite så om jag inte hinner däcka så ska jag försöka uppdatera er lite till, men jag kan som sagt inte lova något!


Det här kommer jag nog kunna bli van till!



Det är ingen vanlig dag . .

FÖR DET ÄR MIN NAMNSDAG, HURRA, HURRA, HURRAAAA!


Tack, Josefine att du påminde mig :D





MAMMA, PAPPA, PATTE!!!! VART ÄR MINA PRESENTER?!!??



(Obs, detta är ett internt skämt i familjen, mamma, pappa och min bror tycker nämligen att jag alltid har överdrivit när jag ha namnsdag . . Men vadå har man ett sånt fint namn som jag har så måste det väl firas???!)



Igår startade min dag bra . .

. .  Eller inte?




Choices

Jag är lite up and down just nu, ena sekunden sprutar tårarna och i nästa är jag glad. För många låter det säkert löjligt till vilken anledning jag beteer mig så här men för dem som har en familj ser kanske mer grejen.

Jag ska nämligen ta över Bergen området för ett tag framöver och jag är verkligen glad att jag har fått denna chansen, dels för att jag får mer och fler att jobba med och för att jag äntligen får åka till Bergen!


Och anledningen till att jag lipar är för att jag har en familj som jag inte vill släppa en sekund, nu när jag jobbar heltid så tycker jag inte att dagarna räcker till och mest ont gör det att inte får ha mer tid tillsammans med Ella för jag märker verkligen hur mycket jag missar sedan hon har börjat i barnehagen och jag har börjat jobba.
Och nu ska jag alltså vara borta ifrån mina två älskade i två hela dagar plus en natt var tredje vecka (man flyger till Bergen) . . och så vill man ju gärna träffa sina vänner i mellan åt med.


Det är verkligen jobbigt att känna att man inte räcker till, att det känns som att det enda jag gör är att jobba. Missförstå mig rätt, jag tycker verkligen om mitt jobb men det hade varit så mycket bättre om ett dygn kunde innehålla betydligt flera timmar så att man hann med allt man ville om dagarna och så man slapp all ångest och det jädrans dåliga samvetet.


Men som sagt samtidigt ska det bli kul att få ta hand om ett helt nytt (för mig i alla fall) distrikt och det är ju faktiskt inte helt fel att få bo på hotell och äta hotell frukost då och då.


Det är i alla fall tur att jag har Jonas som ställer upp och stöttar mig till 100%! Idag sa han Æhh du trenger vel ikke å ha dårlig samvittighet, vi klarer oss fint vi utan mamma, ikke sant Ella? :)








Christmas time!

Årets julgran är på plats! Åhh den är så fin!




Nasty shit!




Jag såg en sån där lista "12 saker du inte vill veta . . " och en av punkterna var:


7. De flesta männen tvättar över huvudtaget inte händerna efter de varit på toaletten, tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter ur skålen på bardisken
.


Och just det där fick jag uppleva när jag jobbade på Tiger Tiger. I mellanåt så fick man jobba som toalettvakt och det var absolut inte så illa som det låter, egentligen var det nog den vakten som var den bästa eftersom att man oftast gick hem med dricks på över 1000 kr på bara några timmar och man träffade alltid massa sköna människor.

Det man gjorde var att man satt på en stol såg söt ut och såg till att det var rent och snygg inne på toaletten och för att se till att inte någon tog dop, egentligen var väl det största anledningen.


Men det allra värsta var alla killar som inte tvättade händerna, det var helt skamligt!! Haha jag vet inte hur många jag falktiskt skällde på för att dem inte tvättade händerna, så sjukt jävla äckligt! Bäähh!
Haha en gång blev jag utskälld för att jag bad en kille tvätta händerna, hmm då undrar man vem det är som har problem och samtidigt inser man verkligen att punkt nummer 7 stämmer! uusch och fy!




Tvätta bör man annars dör man eller nått . . !



Fröken spring

Jag har nästan gett upp att försöka få till ett fint julkort på Ella som man kan skicka runt till folk i år. Inte för att Ella är ful på något vis, för hon är ju våran unge och då blir hon ju automatiskt den abslout sötaste tjejen i hela världen, bara så att det är klart!

Men jag får henne inte att sitta still, inte en endaste millinanosekund kan hon sitta still och le lite sött mot kameran. Jag ser årets julkort som mission impossible! Så fram tills jag har försökt fånga mini på bild så bjuder jag på den här som jag tog på julafton förra året!

Haha våran söta lilla julenisse, julen 2009 ♥




Vaaar så snill da!

Jultomten i år har jag varit väldigt snäll så därför undrar jag om du kunde slå in denna i ett paket till mig?





Ouupsii!

I morses låg vi alla tre i sängen och tittade på den 102 dalmatinerna, Ella satt helt blixt stilla i säkert en timma och bara tittade, det är något utöver det vanliga för lilla fröken ettåring! Men man kan nog inte starta en morgon bättre!

När vi väl skulle gå upp så tassade Ella iväg och plötsligt var det helt tyst, vilket alltid tyder på att den lilla fröken gör något hon inte får, och så var även fallet idag!

När vi ropade på Ella så var det inte en enda reaktion från hennes sida så när vi ser vad hon håller på med så fick vi se det här:


 

Fråga mig inte hur eller vart hon fick tag på pennorna, men det är sånt som bara ettåringar kan haha! Som tur var så var det bara whiteboard pennor hon hade målat med så det var bara att tvätta bort och man kan ju inte annat än att skratta åt det hahaa ♥

 

 

Den skyldige med eventuellt bevismaterial i handen!




Just face the cold!

Tror ni att jag fick en chock när jag åkte ifrån Oslo i -8°C och helt plötsligt när jag var framme i Hamar två timmar senare så stog termometern på -23,5°C ?! Waaaaah det gick inte att andas utan att varenda näshår frös till is . . Faaader vad jag ogillar vintern!!

Moder jord har blivit galen -23,5 °C . .WHYY!!?!

 

Ähhh, sluta hänga läpp Pousette and just welcome the motha fucking winter sa jag till mig själv mitt i hela hur ska jag överleva processen!




Älskade unge!

 

 

 

Förstår ni hur glada jag och Jonas är för Ellas dagis/barnehage? Alla som har ett vattenrum på sitt barns dagis, upp med en hand? :)

 

Jag har aldrig känt sådan lycka som när jag hämtar Ella på eftermiddagen och hennes fröknar har satt upp bilder på vad dem har gjort under dagen och man ser hur bra Ella har det. Eller som i måndags när Ellas fröken visade mig att Ella hade målat en vinterbild, lyckan och stoltheten man känner då är helt oslagbar!

 

Det är skönt att veta att vi har valt rätt, att vi har valt en barnehagen som har allt som ett barn behöver och lite till, att personalen är precis urgullig och kärleksfull. Det finns inget bättre än att veta att det alldra värdefullaste man har, har det bra och trivs, för det är liksom inte bara bara att lämna ifrån sig den där lilla ettåringen om morgonen ♥

 

 

 

 

Vad fick du luft ifrån tänkte ni säkert nu . . Hmm jag vet inte svarar jag . . Bloggskrivar intresset är fortfarande gone with the wind även om jag har en hel hög av inlägg på lager. Men jag orkar dessvärre inte ta mig tid till att få det på papper skärmen. Fään, jag borde verkligen skärpa mig!




  • <- Gå tillbaka
  • bloglovin

    Du får gärna låna mina bilder men då vill jag att du frågar mig först!

    Kontakta mig på: [email protected]

    RSS 2.0