Säg hej . .

. .  till skandinaviens bästa säljare i januari!!

 

 

Åhhh fy fan vad gött det känns!




Hot or not?

Nu ska jag inte leka modebloggare här men jag tycker egentligen dem där heldräkterna är snygga, speciellt på personer som kan ha det och så hittade jag en mega snygg inne på Bik Bok med leopard mönstrade byxor och svart topp upptill, som satt ihop. Men när jag provade den så såg det plötsligt ut som att jag hade fått på mig en pyjamas . . Fan!

 

Och när jag sedan vände mig om för att se hur jag såg ut bakifrån var det ju inte så mycket att hurra för där heller, det såg nämligen ut som att min röv började i nacken på mig . . Fan once again!

 

 

Varför är vissa så jädrans snygga i sånt här då? Åhh. Jag vill med ju!

 

Annars så har jag lite halv svårt för allt brun, begie, orange och mönstrade saker som kommer in i butikerna, det är liksom för mycket 90-tal över det hela. 90-tal som är det absolut tråkigaste och beigeaste årtalet ever vad det gäller mode, smink och allt där till.

 

Question: Vad tycker ni?




Fredag!

Vilken sekund som helst borde min älskade komma hem och då är planen att vi ska slänga ihop lite mat, dricka rödtjut och kose oss masse heeele kvällen!

Egentligen så skulle jag ut med Mari ikväll men så jobbar Jonas sent ikväll och tidigt i morgon vilket inte är en bra kombo, jag kommer ut sent och måste upp tidigt och vara eventuellt fyllesyk (haha sjukt bra ord på norska, bakfull på svenska) så jag bangade det idag och dejtar henne i morgon med mat och vin.

Låter jag inte sjukt vuxen med allt mitt vin snackande? Haha.

Jag har skypat med Danielle idag med, looong time no see, men gott att få snacka av sig och uppdateras lite!


Annars så är jag relativt död efter en riktigt hård vecka, som samtidigt har varit helt kanon. Det är skönt att kunna jobba så mycket utan att få dåligt samvete av att man har två stycken man måste hem till. Plus att det är total luxus att slippa tänka på ullkläder, blöjor, matpakker, overaller, stress och sånt på morgonen och i stället sitta och njuta och äta massa hotell frukost, ibland behöver man komma bort och samtidigt få längta efter dem vanliga morgon rutinerna!

Det här var bara en liten del av allt jag åt haha, stor mage i en liten kropp!




Linus ett år!

Åh jag kom på att jag helt har glömt att visa bilder från när vi var på ett års kalas hos Linus förra veckan!

Lilla Linusen, som visserligen är längre än Ella, fyllde ett år förra tisdagen så vi var bjudna på ett års kalajs hemma hos Mari, massa tjöt, sång och massa god tårta ♥

Linusen ♥

 

Paket öppning!

 

Bilen var en present ifrån oss, det sötaste var när Linus satt på och Ella körde honom haha ♥

 

Mamma Mari, Linus och pappa Elias!

 

Tack för ett mysigt kalajs och grattis igen lilla Linusen!




Ni har väl inte missat . .

. .  att min fina vän Fellanbellan har börjat blogga?


Fellan & hennes kjæreste Stian!




good hair day whit ghd

Visste ni att ghd står för good hair day?

 

 

Visst är jag snygg på håret idag?


 

Idag har jag haft en betydligt lugnare dag mot vad jag hade igår, även om jag har hunnit gjort en hel del ändå. Jag har bland annat hållt två kurser på en frisør skole här i Bergen och jag tycker alltid att det är lika kul att få visa vad man kan göra med en styler, för en del vet inte att man faktiskt kan göra så mycket mer än att bara platta håret.

 

Och så satt jag i över en timme och sladdrade med en av frisörerna här uppe, vi snackade om Hår og skjønnehetsmessen som är nästa helg, och jag är så jädrans taggad! Plus att jag ska spara ihop pengar så att jag kan åka och kolla runt på frisör VM i Milano i oktober, kanske kan jag önska mig biljetten i födelsedagsprelle? Hur coolt hade det inte varit att få åka till Milano liksom?!




Jag.är.död.

Den tøffa bilen jag har tutat runt i idag!



Haha fy fan jag är i Bergen, jag gick upp klockan 5 i morses och jag kom till hotellet för en timma sedan. På väg ifrån flygbussen till hotellet var jag så trött att jag var nära på att spy. Nu ska jag sova.


Fy fan vad jag är flink på att jobba!



Sunday!

Åh det är ju så fint väder idag! Jag vill ha vår nu, nu, nu!


Helgen har varit fin, jag har fått fina nya naglar av Kristin på Tone Lise salongen, köpt present till lilla Victoria + storasyster (man får aldrig glömma storasyskon för dem är minst lika viktiga som dem små nyfödda och kanske till och med mer intresserade av att öppna paket?) och idag ska vi åka till Christian, Tovelill och storasyster Madelen för att äntligen få se på deras lilla Victoria som redan har hunnit bli två månader.


 



Igår kväll dock fick jag en släng av magsjuka/mat förgifting? Vet inte helt vart det kom i från men klockan 19.30 däckade jag på soffan av illamåendet och vaknade vid nio fortfarande lika dålig, la mig i sängen och vaknade pigg som en lärka klockan 7 när Ella tyckte att det var dags att gå upp. Tur att det gick över i alla fall för jag har inte riktigt tid till att vara sjuk igen!

Tandborstning med mössan på sne, sa jag inte att Ella är flink till att ta på sig själv ;)




Salongen

Om ni vill ha tips på frisyrer, produkter och jaa allt som hör hår och hud till så ska ni gå in på snygga Sølvies blogg!
Det är en norsk tjej som jobbar som frisör och som lärare på Norsk frisør og hudpleieskole i Bergen!

Hon lägger upp väldigt många bra videor där hon visar massa olika tips så in och snoka runt i arkivet!

På onsdag ska jag faktiskt upp och hålla kurs på hennes skola, för två olika klasser och det ser jag verkligen fram emot, jag tycker verkligen om att hålla kurs. Kanske borde jag också lägga upp en videoblogg då och då med lite tips?





Stora tjejen!

Nybadad liten tjej ♥


Åhh Ella är så duktig hela tiden, hon lär sig så mycket och förstår så mycket!

 

Hon säger bland annat:

Kocka = klocka
Kake= kaka
Kek= mjölk (då går hon till kylskåpet och pekar)
Sesh= kex
Bapp= napp
Hei
Takk
Mamma
Pappa
Lash (Lars hennes fröken)
Padeepa (Pradeepa hennes fröken)
Mia sitta= jag sitta
Mia= min/jag
Pippi= fågel
Bæsj= bajs
Bia= blöja, hon tar på sin mage och säger bia eller bæsj när hon har bajsat och vi ska byta blöja haha
Æesh= väldigt mycket är æsh just nu. Smutsiga händer, smutsga fötter, hårstrån, smulor osv.

Hon förstår det mesta man säger till henne, hämta den, lägg tillbaka den, vart är dockan osv.

Hon vet vart näsan, munnen, öronen, ögonen, håret, huvudet, magen, fötterna och händer är.

Hon kan ta på sig mössan och vantarna helt själv.

Kan Ella visa sina tänder?

 





Jag kunde inte sagt det bättre själv!

Inne på ett köpcenter i Fredrikstad!

 

Den som sa at lykka ikke kan kjøpes for penger visste rett og slett ikke hvor man burde shoppe

 




Love film!

Nu är jag inne på sista dagen på lovefilm. Jag är ju med i Buzzador och denna månaden har jag fått vara med och prova på Lovefilm.


Lovefilm går till som så att man får kryssa i filmer och/eller serier som man vill få hemskickat och beroende på vilket abonnemang man har så får man x antal filmer hemskickat x antal gånger i månaden.


Jag tycker att Lovefilm var väldigt enkelt att "använda". Jag valde fyra filmer som jag ville ha, senare samma dag fick jag ett mail om att filmerna var på väg och dagen efter hade jag dem i brevlådan.
Filmerna kommer i ett slags kuvert med min adress på och den fliken drar jag bara av när jag ska sända tillbaka dem till Lovefilm och då står det deras adress på och portot är betalt.
Så när vi hade sett dem två första filmerna la jag bara kuvertet i den röda brevlådan (den gula i sverige) och två dagar senare hade jag två nya filmer i brevlådan!


Jag var imponerad över att det var så enkelt och att det gick så snabbt att få hem filmerna. Och eftersom att vi ser mycket film här hemma så har vi faktiskt valt att fortsätta med Lovefilm, mycket billigare än att köpa som vi ofta gör annars!



Ifrån Lovefilms hemsida:
  • Norges største utvalg av leiefilmer på DVD og Blu-ray - over 13.000 titler.
  • Porto inkludert - når du har sett en film, sender du den bare tilbake i den forhåndfrankerte returkonvolutten
  • Ingen gebyrer for sen tilbakelevering - avslutt når du vil.
  • Alt fra filmens verden - eksklusive intervjuer, filmtips, filmnyheter, konkurranser og mye mer..

* Pris fra 49 kr/måned

 

Tummen upp för Lovefilm helt enkelt och detta finns i både Sverige och Norge!

 

Det kostar ingenting att bli/vara medlem i Buzzador och gratis är gott som jag brukar säga. Hittils har jag fått prova: Barnmat, babyolja, blöjor (dessa tre fick Ella prova då så klart), tamponger och nu Lovefilm. Om ni vill veta mer om Buzzador gå in på deras hemsida och om du vill bli en Buzzador så är det bara att bli medlem och ni får gärna skriva mitt namn som referens!




Bassiluskerna!

Spännande att sitta och titta på grannens vovve!

 

Så där, nu börjar jag återhämta mig ifrån alla Ellas bassilusker som hon gav mig, eller febern är i alla fall borta som tur är, jag har legat som en klubbad säl hela helgen, årets förkyldning, halsont och öronont!

Ella mår bra nu i alla fall, bara lite hosta kvar men det gjorde nog gott för henne att hon var hemma hela veckan så att hon blev helt frisk innan hon ska till barnehagen igen.

 

 

Spexeri och russin ätning!

 

Nae måste kolla till maten!




Beach 2011 here I come!




Fashion baby!

- Serri mamma, har du sett HM's nya katalog elle? Såååå sjukt mycket snygga saker! Oh myyy goood lissm!!



Fröken sjukling

 


Ella har verkligen varit svag dem senaste dagarna, hög feber, förkyld, ont i halsen och ont i örat så idag åkte hon på en antibiotika kur igen (vi slutade med förra kuren för 1,5 vecka sedan) stackarn. Hon låter som en liten hundvalp, gnyr och har ont hela tiden och det är inte alls kul, jag önskar att jag kunde ta hennes sjukdom.

Som tur är så har jag och Jonas kunnat dela på oss så jag har jobbat morgon, förmiddag, eftermiddag och Jonas eftermiddag kväll och förhoppningsvis så löser vi det så resten av veckan så att Ella slipper dagis hela denna veckan. För jag har verkligen aldrig sett henne sån här.

Jag får sån flashback i från förra året då Ella var förkyld varannan vecka och det började i december och höll på så fram till sommarn . . Men jag hoppas verkligen inte att det kommer att bli så i år, stackars lilla pyret!


En väldigt skruttig liten Ella




♥ Det värdefullaste vi har ♥

 

Det hender du blir lei

fordi jeg er så liten

jeg setter merker alle steder

og gjør deg ganske sliten



Men for hver dag blir jeg større

ja, en dag blir jeg stor

og alle mine avtrykk

blir bare svake spor.



Her er mitt lille avtrykk

så du kan huske og forstå

hvor søte hender jeg hadde

den gang de var små.

 

Den här fina dikten med Ellas handavtryck hängde i Ellas barnehage. Åh jag blev verkligen tårögd när jag läste den fina dikten och fick se hennes fina lilla avtryck ♥




Våfflor någon?

Är det någon som vill ha våfflor? Det blev nämligen några över . .

Naamnam!

 

Jag, Jonas och Ella fick ett våffeljärn, smet, sylt och grädde av min bror i julklapp och det var verkligen en toppen prelle för det är sånt man aldrig orkar köpa själv. Och jädraranamma vad goda våfflorna blev!

 

Så om det är någon som vill ha, bara hojta, för det blev som sagt några över!




Lite feber och sånt där

 

Ella vaknade upp febrig och förkyld så det är lite små gnälligt här hemma idag!

 




Sådan mor sådan dotter!

För några veckor sedan så fick jag för mig att sätta på Grease när jag städade eftersom att det var år och dagar sedan jag såg den sist och Ella verkar precis som jag älska Grease för hon tittade länge på filmen och så fort dem började sjunga så började Ella dansa!

Förövrigt så är Ella väldigt glad i att gå runt med den där städ saken. Ibland om hon inte får den direkt när hon vill ha den så kan hon lägga sig på golvet och skrika . . och jag menar, vilken förälder vill inte ha ett barn som hjälper till att städa?




Statholderens Krostue

Alltså, jag har aldrig i hela mitt liv ätit så god mat som vi gjorde igår på ghd's julbord. Vi åt på Statholdergaarden og Statholderens Krostue som ligger i Oslo centrum, vi kom klockan 19.30 och gick 00.00 och satt alltså och åt i frya och en halv timma! Eftersom att det var så många rätter så var ju alla mini små och man åt över så lång tid att man aldrig blev så där äckligt mätt utan helt lagom och så fick vi fem olika viner till (plus en "starter" som var i från T's bror som har varit hovmästare där innan, tack så mycket för den T's bror!) och allt var bara så sjukt gott!

Personalen som serverade oss var i toppklass, berättade om alla rätter och viner och hade sjukt god service!


Stiansens 10 retters sesongsmeny januar 2011

Fiskeburger servert med tartaresaus og fennikkelkompott, Olivenbakt kveite garnert med pickles, blomkålpuré og karriolje. bakt dillkrydret ørretrullade, garnert med råmarinerte kamskjell, lakserogn, agurkkuler, egg Royale og pepperrotkrem.


Tog aldrig bild på andeleverterrine spekket med anderillette og steinsopp, servert med kvedepuré, granateple, salte pecannøtter, salat og sabadressing.

 


Blåskjell og kokossuppe ifølge med blåskjell-scampiwonton, sesampanert tunfiskfilet granert med auberginepuré og tamarinsaus.

 

 

Lettristet torsk på petit poispuré med hvitløkskum, "Pytt i panne" med poteter og artiskokk sautert spisskål og soya-hvitløkssjy.

 



Klementinsorbet med champagne-vaniljeespuma.

 


Pepperglassert kalveculotte servert med jordskokk-brisselkrokett, syltede tomater, sautert spinat og rødvinsaus.

 


Hasselnøttmousse på Nemesisbunn garnert med hasselnøtt financier, sitrussalat, rømmegelé og solbærsorbet.

 

 

Och det här sista var någon slags specialare med choklad, marsipan och något kex.

 


Vinmeny

Kloster Eberbach, Steinberger riesling 2009 (Sjukt gott vin)

Villa Chiopris, Pionot Grigio 2009

Vignerons des Terres Secrétes, Chardonnay 2009

Les Vignerons d'Estézargues, Côtes du Rhône 2009

Kracher, Cuvée Beerenauslese 2008

 

Eftersom att vi sju ghd tjejer inte ses allt för ofta förutom jag T och B som bor och jobbar i Oslo men resten bor i Finland, Stavanger, Kristiansand och Trondheim så var det verkligen kul att få ha en sån lång middag på flera timmar i stället för att man bara äter en rätt och är klar på en timma liksom. Det blev massa tjöt och massa skratt och som sagt fyra av oss gick vidare till Friday's och gick hem vid stägning. Tack alla mina fina ghd tjejor för en super dag och kväll, det borde inte dröja allt för länge tills vi gör om det här igen!

 

 

Efter god mat och massa glas vin så blir man så här glad!



Jag ska absolut äta på Statholderens Krostue igen så fort jag får chansen (brudar, kanske ska vi ta en tjejkväll där snart?!) och jag rekomenderar verkligen detta ställe till alla som bor eller har vägarna förbi Oslo!




Fab friday!

Jonas har varit ledig idag så vi har varit på vårt nya köpsenter och i babyshopen för att köpa nya ullkläder till Ella så nu ska hon minsann inte frysa!

Jonas bror "Onkel Julle" kom i eftermiddags med massa ved (Tack Zeitzmann family) och ikväll åt vi tacos för en gång skull så var det faktiskt väldigt längesedan vi åt det eftersom att det har varit jul och allt, naaamnam!!

Just precis nu så är jag dö trött för jag hade verkligen en super kväll igår tillsammans med alla andra ghd tjejorna, vi åt en sjukt god 10 rätters middag i fyra och en halv timma(!) och till det serverades det flera olika viner och eftersom att maten var så sjukt god så ska ni få se bilder på allt och jag ska skriva om vad vi åt och vart vi var (storbloggar varning)! Resturangen har nämligen en stjärna i Michelin guiden fast dem borde ha fler tycker jag, men mer om det i ett annat inlägg!
Vi tolv gick i alla fall fyra av sju vidare till Friday's och jag var inte hemma för ens fyra så kvällen var percis kanon bra!


Tacos är precis dö gött hälsar Ella!




Paret, päronen!




Hångelbild!

Gött med kärlek!




P- meeting!




I morgon blir en bra dag i alla fall! För då ska vi ha personalmöte och jag har längtat i säkert en månad på den hära dagen för jag vet att det är något nytt som kommer men vad det är vet jag inte. Dem är alltid så hemlighetsfulla vet ni, vi får bara veta att det är något nytt men vad det är får vi aldrig veta förens den dagen vi ska presentera det i salongerna.

Det är ju egentligen bra men fasen det är ju såå jädrans jobbigt att vänta!

Så det blir möte hela dagen och sedan på kvällen ska vi ut och äta allihopa, ett föresnat julbord blir det. Det coola är att vi ska äta en tio rätters middag och dricka tio rätters vin meny, hur ofta gör man det liksom?



I'm like soooo exited about tomorrow!



Grattis, du har vunnit priset för årets sämsta dag!

Fyy fader för en jävlig dag!

För det första så var jag och Ella stressade i morses, eller glöm den sistnämnda hon vet inte vad stress är, men jag var i alla fall! Plus att Ella var superduper mammig och skulle inte göra något annat än att sitta plåstrad på mig.
Och när jag skulle gå ner och sätta på bilen så var det så klart typ en meter snö, vilket inte gjorde att jag fick mer tid utan lite mer stress.

Iväg kom vi i alla fall, med nöd och näppe eftersom att det var helt kaos att köra på grund utav världens sämsta vägar med typ två meter snö vilket resulterar i mer sladd på bilen än något annat!

När jag väl hade varit på ett möte och skulle åka vidare så åkte jag fel och skulle vända, vändandet tog mig över två timmar eftersom att jag satt totalt fast i en snödriva . . Snöstorm, utan spade, utan sand, och en bil som vägrar röra sig en milimeter! UNDERBART!

Jag försökte ta bort så mycket snö som det bara gick, jag provade att lägga mattor under däcken helt utan resultat. Det kom förbi en gubbe som sa att jag skulle skotta bort snön bakom bilen så att jag kunde backa ut, det var minst en meter snö bakom bilen men jag försökte i alla fall. Gubben gick, jag skottade. Tillslut var jag så trött och hungrig att jag gav upp ringde Jonas och bölade lite och sedan ringde jag till Falck för att dem skulle komma och boxera bort mig ur den jävla högen men tur i oturen så svarade dem inte (jag hade säkert fått vänta på dem i över tre timmar eftersom att jag nog inte var den enda idag som var ovänn med snön) och gubben kom tillbaka och knackade på min ruta.

Han hjälpte mig att skyffla med min Ikea låda haha medans jag gick och letade efter en spade, hittade en spade och jag var på väg att börja skyffla men han tog den ifrån mig och vips så var all snö borta och han sa att jag skulle backa medans han pötte på bilen och vips så backade jag som att den där jävla snöhögen/halkan aldrig hade existerat!

Herregud jag var så glad att jag nästan började grina igen och tackade gubben massa! Herregud så snällt av han, han hade liksom käpp och grejer så det var ju egetligen inte världens mest alerta gubbe, men ändå hjälpte han mig!

Så efter mer än två timmar så kunde jag äntligen åka vidare!

Senare när jag skulle hem så höll jag först på att köra på en sån där betong trekant som står vid sidan av vägen som ett staket och för att styra undan så svängde jag lite lätt och höll i stället på att snurra 180 på motorvägen. Allt på grund utav den jääävla snön!

Sedan när jag handlade så höll jag spagettin i handen och tjoff så gick paketet sönder och det låg spagetti i hela butiken (kändes det som i alla fall).

När jag väl skulle åka upp för våran lilla lilla backe här hemma så satt jag fast igen och då höll jag verkligen på att ge upp allt men som tur var kom jag loss och fick köra iväg och parkera längre ner.

Och till råga på allt så jobbade Jonas över vilket resulterade i att jag inte kunde gå på dejt med mina tjejor.




JÄVLA.SNÖ.



Finaste julklappen!

Årets . . Förra årets finaste julklapp måste ha varit dem vi fick av Ella som hon har gjort i barnehagen/dagis. Jag var som ett litet barn när vi öppnade dem eftersom att jag inte visste vad hon hade pysslat med.

Vi fick en burk som hon hade målat på och i den låg det små kakor som hon hade bakat, vi fick ett jätte fint kort på Ella, Jonas fick en julgranskula som hon hade målat och glittrat själv (jag anade att det skulle ligga något glittrigt i något utav paketen eftersom att jag bytte en väldigt glittrig blöja någon vecka tidigare. Hur glittret hamnade i blöjan är fortfarande oklart) och jag fick denna fina påsen:



 

 

Det är ju nästan olagligt hur stolt man kan vara över sitt barn, men tack älskade prinsessa för dem fina paketen vi fick julen 2010 ♥




Nytt år nya muuuligheter!

Jag klar för fest, dock inte nyår!




Wohoooo!

Nu är jag tillbaka, friskare än någonsin!!

Jag har nämligen legat inne med en go magsjuka sedan i onsdags kväll (förra onsdagen alltså). Så ja bättre nyår har jag haft!

Men nyårsaftonen var toppen ändå, jag bet ihop, och vårat hem var fyllt med 11 pers allt som allt och vi åt mat och spelade det nya tv spelet, det där när man inte behöver ha någon kontroll utan det är en kamera som filmar ens rörelser! Frugans spel, sjukt kul!

Vid 23 skulle alla åka till frugan för att stå på hennes tak och se ut över hela Oslo men jag bangade. Jag pallade inte att åka dit i ovisshet om jag skulle få en taxi hem igen och det hade liksom inte varit aktuellt med världens rännaskita. Så mitt 12 slag var kanske inte det bästa, ensam satt jag och tittade på när Jan Malmsjö ringde ut/in det gamla/nya året (varvat med toalett besök så klart) men det var i alla fall väldigt fint här med alla raketerna!

Och ni ska veta att jag tvingade Jonas att åka med dem andra för han ville stanna med mig men jag trodde att han skulle få det betydligt roligare med gänget än med sin magsjuka flickvänn så det blev en del tårar (från min sida) när han och alla gick (jag menar vem fan vill egentligen inte fira 12 slaget med sin kärlek och sina fina vänner) men bara för det så ska jag fira trippelt nästa nyår.


Alltså jag hatar att skriva så här långt i efterhand för det blir bara rörigt, jag vill liksom få ut allt på en och samma gång men så går det inte och så blir allt bara pannkaka! Men nu är det i alla fall ett nytt år som jag har tänkt ska bli helt super bra!


Och jag tänker inte lova någonting om att jag ska bli en bättre bloggare men jag kan ju i alla fall försöka!

Jaaa men vi säger så då! Hadetgötthej!



2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag sminkade Noor till hennes musikvideo vilket var sjukt kul!
Jag firade mitt första barns ettårsdsag, stort (allt som vi har upplevt med Ella är ju nytt)!
Jag har rest runt massor i Norge på bara tre månader!
Jag fotade mina fötter för Pierre Robert, coolt att få se MINA fötter i tidningen haha!
Tagit hand om Jonas med två brutna armar, plötsligt fick jag två barn här hemma!

Har du några nyårslöften?
Jag har inga speciella löften men jag ska, som jag gjorde förra året, skriva en lista på saker som jag vill göra/ha gjort i 2011!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jag höll precis på att skriva nej men så kom jag på att lille Linusen kom till världen i januari i år och bara för en månad sedan kom lilla Victoria. Plus att det är en hel hög i Borås som har blivit föräldrar! Underbart!

Vilka länder besökte du?
Sverige (om jag får räkna det haha) och Spanien.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Oj jag har så många fina minnen ifrån 2010!
Varje dag med Ella och alla hennes framsteg är alltid lika stort och så har jag gjort så mycket annat kul tillsammans med vänner och familj! Jag är glad att jag har familj och vänner som ställer upp för mig och Jonas och passar på Ella då och då, för vi två har verkligen kunnat göra så mycket roligt tillsammans under detta året!

Vad var din största framgång 2010?
Att jag av en ren slump (känns det som för mig i alla fall) fick börja jobba i ghd!

Största misstaget?
Jag kan inte komma på något nu!

Bästa köpet?
Alltså . . Jag är ju väldigt flink på att shoppa men om jag får skriva om flera bra köp jag har gjort i år så är det:
Våran bil!
Bärbara dvd spelaren som vi köpte till Ella som vi har i bilen när vi kör långturer!
Jag har gjort massa fina och billiga fynd till vårat nya hem via Finn.no (Norska Blocket)!
Och så kan man ju faktiskt aldrig få för mycket kläder, skor och skönhets produkter heller . . ;)

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat tror jag!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Det kommer ju så mycket bra musik hela tiden men:
We speak no Americano får mig att minnas om en sjukt bra midsommarhelg tillsammans med Jonas och frugan och resten av gänget vi hängde med i Smögen.
Alla David Guettas senaste sånger påminner mig om hans grymma spelning inne på Oslo Spektrum!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Oj, det här året känns det som att jag/vi har haft mer motgångar än framgångar. Det har varit mycket press och många tårar här hemma samtidigt som året har varit fantastiskt. Jag hade aldrig klarat mig utan vänner och familj det är en sak som är säker. Och det är väl precis nu som det börjar gå frammåt igen!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Även om vi har haft mycket motgångar så har vi även haft det jätte bra:
Vi fick en jätte fin lägenhet!
Ella fick börja i en superfin barnehage med den allra bästa personalen!
Jag fick ett nytt jobb!
Jonas fick ett nytt jobb!
Semestern i Spanien tillsammans med Jonas, Ella, mamma och pappa!
Sommarn!
Alla sjukt bra utgångar jag har haft med mina vänner!
Alla som var med och firade Ellas ettårsdag!

Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåts mer med mina vänner! Tiden bara springer ifrån mig, speciellt sedan jag började jobba och det känns som att tiden inte räcker till, till allt det jag vill göra och hinna med om dagarna. Men jag och mina tjejer har försökt att ses en gång i veckan och dem gångerna är verkligen guld värt!

Favoritprogram på TV?
Idol så klart, fasen vad jag längtar till nästa år, för det blir väl ännu en säsong?

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag fyllde år på en söndag i år så jag firade min födelsedag på fredagen i stället. Jag och mina brudar var och såg Hoffmaestro och det var bara en sjukt bra spelning och efter spelningen gick vi ut på Nichol & Son och hade som vanligt när man är där, en sjukt bra kväll!

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Som den alltid har varit, fast i år har jag nog köpt lite flera romantiska plagg och kanske lite för många high heels haha!

Den bästa nya personen du träffade?
Det måste ha varit Josefine och lilla Filippa! Jag och Josefine "träffades" genom våra bloggar och när jag var hemma i Borås i sommras så träffades vi på riktigt. Det var verkligen kul för man har ju så mycket att prata om eftersom att man läser om varandra varje dag så känns det ju redan som att man känner varandra!

En sammanfattning av 2010?
Jag har haft det helt super tillsammans med Ella i min mammaledighet, Ella har fått en så bra start i barnehagen och jag och Jonas har haft ett sjukt bra år tillsammans, vi håller alltid ihop och stöttar varandra oavsett vad ♥ Jag har haft oförglömliga utgångar tillsammans med mina vänner och min sommar har varit den bästa på riktigt länge!

Vad tror du om 2011?
Haha det blir ju aldrig som man har tänkt sig men jag hoppas att det blir ett lugnare år med inte allt så massa drama! Att allt kommer att gå bra för både mig och Jonas i våra jobb!
Och så hoppas jag att alla i min närvaro håller sig friska och att det inte händer några hemskheter och så hade det så klart varit fint om det blev fred på jorden!


 

 




  • <- Gå tillbaka
  • bloglovin

    Du får gärna låna mina bilder men då vill jag att du frågar mig först!

    Kontakta mig på: [email protected]

    RSS 2.0