Kyckling med mango chutney
Det här ser verkligen inte mycket ut för världen eftersom att det är en taskig mobil bild, men tro mig, det är det!
Det här är nog det godaste jag någonsin har lagat och jag måste faktiskt dela med mig och det bästa är att det är precis hur enkelt som helst att laga!
Du behöver till fyra portioner:
• En röd paprika
• 6 eller 8 kyckling filéer (det beror på, vi äter nämligen som hästar här hemma)
• Matlagningsgrädde 3-6 dl (beror på hur såsigt du vill ha det)
• Mango chutney (det är mosad mango på burk, fråga i affären om ni inte vet vad det är)
• Salt (Smaksak hur mycket du vill ha i)
• Steksmör
• Jasminris (tycker jag är godast men det är ju en smaksak)
Börja med att koka riset. Skär paprikan i strimlor och fräs dem i lite smör så att dem blir mjuka.
Klipp kycklingen (ja, jag har lite fobi för rå kyckling och tycker att det är lättare att klippa den än att skära den) i små bitar/strimlor och stek dem i lite smör.
När kycklingen är färdigstekt så blandar du i paprikan och häller sedan i matlagningsgrädde och sedan några matskedar mango chutney, detta är också en smaksak hur sött/mangoit du vill att det ska smaka. Salta och smaka av såsen!
Färdigt!
Ni som inte provar det missar något jag lovar för jag har aldirg smakat något bättre. Det är super gott och till och med jag som är den sämsta kocken kan få till det! Så ni som lagar detta kan ju skriva en rad eller två till mig för att säga vad ni tyckte!
Smaklig måltid!

Åh! Jag trodde jag var den enda som hade lite semi-fobi för att skära i rå kyckling. Sjukt bra tips med att klippa den! Ska definitivt testa det.. Själv klipper jag i pizza bara...
Det verkar supergott så det där ska jag prova :)
Det låter jätte nice, jag måste prova det och om dessutom är enkelt eftersom jag ej är någon gud i köket. Kram på er!